

קורס התססה // דיוויד פרנקל
הצצה לעולם ההתססה דרך המטבח של שף דיוויד פרנקל ממסעדת "פרונטו" ועקרונות השימוש בטכניקות שימור והתססה מסורתיות ועכשוויות במטבח המודרני.
-
מנחה הקורס: דיוויד פרנקל
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 16:00-20:00
-
מחיר הקורס: 2100
-
תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
קהל יעד
- טבחים מתחילים ובוגרי בית ספר לבישול המעונייינם להכיר טכניקות בישול חדשות
- חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

קורס התססה
שלושה מפגשי הדגמה ילמדו המשתתפים מושגים ועקרונות מעולמות התססה הלקטית, האצטית והתססות נוספות וייחשפו להכנת מיסו, שויו, קמבוצ'ה קימצ'י ועוד...
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת