ימי קולינריה // אייל שני
השף אייל שני מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם במפגש אינטימי ומוערר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.
-
מנחה הקורס: השף אייל שני
-
מספר מפגשים: חד פעמי
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקסע מועד נוסף
-
מחיר הקורס: 360 ש״ח
קהל יעד
- תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
- חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.
מועדי מפגשים חדשים מפורסמים מדי מספר ימים
אייל שני
אייל שני הוא אחד מהשפים המשפיעים ביותר בקולינריה הישראלית. עם אהבה עמוקה לחומרי גלם טבעיים ופשוטים הוא הצליח לייצר שפה קולינרית ייחודית המזוהה רק איתו. הוא עומד בראשן של מסעדות מצליחות ומוערכות כמו "הסלון", "רומנו", "פורט סעיד", "צפון אברקסס", "מלכה", ואפילו סניפים בינלאומיים באוסטרליה ובארה״ב. הפואטיקה הייחודית שלו והכבוד לחומרי הגלם הפכו אותו לדמות מפתח בעולם הקולינריה העולמית - השתלמות שכולה השראה.
על עגבניות ואש
סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות האינטימית מיועדות לתלמידי ולבוגרי דנון, לצד קהל מצומצם של שפים חובבים ואנשי מקצוע. אלה הם רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.
מפגשים קרובים בסדרה
בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת