שמרים למתקדמים // יניב תמרי
ההשתלמות למתקדמים הכוללת היכרות עם מגוון מאפים שונים, חלקם קלאסים וחלקם מודרנים. תוך כדי מתן דגש על אופן הכנת המאפים כולל שיטות כריכה שונות, גלגול התפחה אפייה
-
מנחה הקורס: יניב תמרי
-
תאריך פתיחה: 17.06.25
-
מספר מפגשים: 2
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
מחיר הקורס: 1,652
קהל יעד
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה הרוצים לשפר את היכולות שלהם בתחום האפייה.
- קונדיטורים המעוניינים לרכוש ידע מעמיק בתחום.
שמרים למתקדמים
אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה. השתלמות שמרים למתקדמים מיועדת לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום. ההשתלמות כוללת היכרות עם מגוון מאפים שונים, חלקם קלאסים וחלקם מודרנים. תוך כדי מתן דגש על אופן הכנת המאפים כולל שיטות כריכה שונות, גלגול התפחה אפייה ועוד... הסדנא תתקיים בפורמט של הדגמה וטעימות.
השתלמויות ולימודי המשך
היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת