קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו

קורס פיציולו מקצועי

עם אמן הפיצה האיטלקי אלסנדרו לוסטוקו

תחום הפיצה בישראל ממשיך להתפתח. משנה לשנה הרמה עולה והביקוש לפיצה איכותית רק גובר. הפיצה מכבבת כמנה מן המניין בתפריטים של מסעדות גורמה ברחבי העיר ואת מקומן של הפיצות השכונתיות תופסות פיצות שף ארטיזנליות.

כדי לענות על צורך זה ולאור הדרישה הגוברת יחזור אלינו השף אלסנדרו, אחד ממומחי הפיצה הגדולים בעולם למחזור נוסף של קורס הפיציולו המקצועי

במהלך הקורס יחשפו המשתתפים לשיטות עבודה והכנה עדכניות ומסורתיות ויוצגו גם אסכולות חדשות מעולם פיצות הגורמה.

מנחה הקורס, אלסנדרו לו סטוקו הוא אחד ממדריכי הפיצה המובילים בעולם. מאסטר פיצה איטלקי עם ניסיון בינלאומי רב שנים בהדרכות ובהכשרת פיציולואים באיטליה וברחבי העולם.
הוא מוכר בעיקר בגישתו המסורתית לאפייה, בוירטואזיות הייחודית לו ובפיצות הגורמה שלו שלוקחות את הפיצה המסורתית צעד אחד קדימה.

בכדי לתת מענה מותאם וממוקד ההשלמות תפוצל לשני מחזורים, בכל מחזור יתמקד לו סטוקו בסגנון פיצה אחר, מחזור אחד יעסוק בפיצה הרומאית ואחר יעסוק בפיצה נפוליטנית.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים