סגל המרצים
ללמוד מהשפים השווים
סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר מובילים בתחומם, שהצטרפו לחזון המצוינות הקולינרית של דנון, מתוך תשוקה ותחושת שליחות לחלוק ולהעביר את הניסיון והידע שצברו לדור העתיד של הקולינריה הישראלית. ניסיונם המקצועי העשיר לצד הוותק רב השנים בתחום ההכשרה וההדרכה, הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.
-
חגי לרנר
ר. המגמה לבישול
-
יניב תמרי
ר. המגמה לקונדיטוריה
-
ארז קומרובסקי
ר. המגמה ללחם
-
מיכל פינקלמן
מרצה בכירה
-
צח יאירי
מרצה בכיר
-
עידן קושניר
מרצה בכיר
-
סבינה ולדמן
מרצה בכירה
-
מיה דנון
מרצה בכירה
-
אביחי מזרחי
מרצה בכיר
-
רוני הרצנו
מרצה בכירה
-
אורן גירון
מרצה בכיר
-
ליאור חורי
מרצה בכירה
-
אולג מדורה
מרצה בכיר
-
אורן חיו
מרצה בכיר
-
לירון גרינברג
מרצה בכירה
-
אפרת לופט
מרצה בכירה
-
יובל אלחדף
מרצה בכיר
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת