יובל אלחדף נחשב לאחד מאנשי הלחם הבולטים בישראל עם נסיון מקצועי עשיר ומגוון. בין הפרויקטים הקולינריים בהם הוא לוקח חלק הוא משמש כיועץ ואופה ראשי של חברת שטיבל. בעבר כיהן במספר תפקידים בכירים במאפיות נחשבות כמו “לחמים”, “תשבי” ומאפיית R2M.
כקונדיטור, אופה ומרצה הוא שם דגש על הבנה מעמיקה של תהליכי האפייה והכרה של טכניקות עבודה מגוונות. מתוך האהבה אמיתית לתחום הלחם ומתוך חויבות לפיתוח התחום בארץ, אלחדף מקדיש חלק לא מבוטל מזמנו לתחום ההכשרה וההדרכה. לצד ארז קומרובסקי ושאר צוות המגמה הוא מכשיר דור חדש של אנשי לחם מקצועיים ומיומנים.
הלחם והחמאה…
“אני מאמין שאפייה היא אמנות המשלבת מדע מיומנות ואינטואיציה, בכל פעם שניגשים לבצק שלושת המרכיבים הללו מתמזגים והקסם נוצר״.
מרצים נוספים במגמת הלחם
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת