תמרי, ראש מגמת קונדיטוריה.
יניב תמרי, אחד הקונדיטורים הצעירים המובילים בישראל, מביא עמו שילוב ייחודי של כישרון יוצא דופן ותשוקה חסרת גבולות לעולם הקונדיטוריה. בגיל צעיר יחסית, הצליח יניב לצבור ניסיון מרשים בקונדיטוריות מובילות ולזכות בהכרה בזכות היצירתיות והיכולת ליצור מנות מעוררות השראה.
לפני שהצטרף להוביל את תחום ההכשרה במגמת הקונדיטוריה של דנון, התמחה תמרי בכל תחומי הקונדיטוריה, כאשר עבד והשתלם לצד הקונדיטורים המובילים של זמננו בארץ ובצרפת.
בנוסף לעבודתו כקונדיטור וכראש מגמה, משמש תמרי כמפתח מתכונים ובונה תפריטים. בעבודתו הוא מקפיד לשלב בין טכניקות קלאסיות לצד חדשנות מודרנית, תוך דגש על אסתטיקה ואיזון טעמים.
השליטה של תמרי בקונדיטוריה הקלאסית לצד וירטואוזיות בטכניקות מתקדמות הופכת אותו לאיש מקצוע ואיש הכשרה יוצא דופן.
הלחם והחמאה…
״אני מהאנשים שלא מוותרים לעצמם. אני מציב לעצמי רף גבוה ומתרסק כל הדרך למטרה. סקרנות וכישרון זו התחלה טובה, אבל כדי לעשות דברים יוצאי דופן צריך המון תרגול והתמדה״.
מרצים נוספים במגמה לקונדיטוריה
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת