אחד הקונדיטורים הצעירים והמבטיחים בישראל. התחיל את דרכו במחלקת בצקים במסעדת רביביה וסיליה, התמחה בקודניטוריה עילית מודרנית בצרפת וכבר בגיל 24 זכה בתואר אלוף ישראל בתחום Viennoiserie (מאפי הבוקר).
במהלך השנים הוביל קונדיטוריות מצליחות, בנה תפריטים למוסדות קולינריים מגוונים ויצר מנות אייקוניות שזכו בתחרויות שונות בארץ ובעולם.
לצד עבודתו כקונדיטור, קושניר משמש כמנטור לצעירים בתחום ומעביר את הידע והניסיון שצבר לדור הבא של שפים וקונדיטורים בארץ. למרות גילו הצעיר הוא מצליח לבלוט ולהשאיר חותם על הענף בזכות השקעתו הרבה, הכישרון הרב והיכולת הייחודית לאסתטיקה מודרנית.
הלחם והחמאה…
“בגיל צעיר, כשאתה מתחיל בעולם הקולינריה, הכל נראה גדול ומאתגר. אבל אם אתה שואף גבוה ומכוון למצוינות, אין גבול למה שתוכל להשיג״.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת