קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

קורס אפיית לחמים

לחם 101 - קורס יסודות האפייה

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

האפשרות ללמוד אפיית לחמים בצורה מתודית ומעמיקה היא חלום של רבים מחובבי הלחם. עבורם יצרנו את קורס ״לחם 101״ שמטרתו להנגיש את עולם הלחם על נגזרותיו, ולאפשר לתלמידים להתנסות בהכנת מגוון מוצרי לחם.
כדי להשתתף בקורס לא צריך ניסיון או ידע מוקדם, רק הרבה חשק ואהבה לבצק.

בין התכנים שיילמדו בקורס: סוגים שונים של חלות ובריוש, לחמים שטוחים ולחמי מחבת, לחמים איטלקיים ופיצות, לחמי מחמצת על בסיס קמח מלא, שיפון ודגנים נוספים, לחמים ים-תיכוניים ממולאים ועוד.
את הקורס התלמידים יסיימו כשהם מצוידים בידע טכנולוגי וביכולת להמשיך וליצור לחמים באופן עצמאי.

בראש הקורס עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו צוות המרצים הבכיר של דנון.
הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן והוא נמשך 6 שבועות ברציפות.

*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | שעות: 16:00-22:00 | משך הקורס: 6 מפגשים | תאריך פתיחה. 01.05.24


למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים ללא ניסיון קודם באפיית לחם, ולחובבים המעוניינים ללמוד או לשפר את יכולות האפייה שלהם.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם - תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמי שאור ולחמי דגנים; חלות, לחמניות ובריוש; פיצות, פוקצ׳ות ופוגאס; לחמי מחבת ולחמים שטוחים; לחמים ממולאים.

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

 
לחם 101 - קורס יסודות האפייה

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

האפשרות ללמוד אפיית לחמים בצורה מתודית ומעמיקה היא חלום של רבים מחובבי הלחם. עבורם יצרנו את קורס ״לחם 101״ שמטרתו להנגיש את עולם הלחם על נגזרותיו, ולאפשר לתלמידים להתנסות בהכנת מגוון מוצרי לחם.
כדי להשתתף בקורס לא צריך ניסיון או ידע מוקדם, רק הרבה חשק ואהבה לבצק.

בין התכנים שיילמדו בקורס: סוגים שונים של חלות ובריוש, לחמים שטוחים ולחמי מחבת, לחמים איטלקיים ופיצות, לחמי מחמצת על בסיס קמח מלא, שיפון ודגנים נוספים, לחמים ים-תיכוניים ממולאים ועוד.
את הקורס התלמידים יסיימו כשהם מצוידים בידע טכנולוגי וביכולת להמשיך וליצור לחמים באופן עצמאי.

בראש הקורס עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו צוות המרצים הבכיר של דנון.
הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן והוא נמשך 6 שבועות ברציפות.

*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | שעות: 16:00-22:00 | משך הקורס: 6 מפגשים | תאריך פתיחה. 01.05.24

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמי שאור ולחמי דגנים; חלות, לחמניות ובריוש; פיצות, פוקצ׳ות ופוגאס; לחמי מחבת ולחמים שטוחים; לחמים ממולאים.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם - תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים ללא ניסיון קודם באפיית לחם, ולחובבים המעוניינים ללמוד או לשפר את יכולות האפייה שלהם ואת ההיכרות עם מוצרי הלחם השונים.
הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן והוא נמשך 6 שבועות ברציפות.


מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים