אפרת לופט נחשבת לאחת המומחיות המובילות בתחום הבצקים. לאחר שסיימה את לימודיה בהצטיינות, החלה את דרכה ב״דלאל״ – אחת מהקונדיטוריות הוותיקות והמוערכות בתל אביב. שם התנסתה והתמחתה בכל תחומי הקונדיטוריה, עד שהחליטה למקד את עיסוקה בעולם הבצקים
כיום, היא מנהלת את תחום הבצקים ברביבה וסיליה, ומשלבת ידע מסורתי עם טכניקות עבודה מתקדמות. עם למעלה מחמש עשרה שנות ניסיון, היא מצטרפת לבית הספר דנון מתוך תשוקה אמיתית להכשיר את דור העתיד של עולם הקונדיטוריה ולחלוק עם תלמידיה מהידע והניסיון שצברה
הלחם והחמאה…
“ניסיון הוא הבסיס לכל קונדיטור טוב, אבל כדי להצליח באמת, חייבים להישאר סקרנים, להתעדכן ולחדש כל הזמן״.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת