

לימודי לחם
עולם שלם של אפייה
בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מגלים את הקסם שבעולם אפיית הלחם. טכניקות מסורתיות, שפעם היו נחלתם של אופים מקצועיים בלבד, הופכות לחלק בלתי נפרד מתוכניות הלימוד של בתי הספר המובילים לקולינריה ברחבי העולם. היכולת "להרגיש" את הבצק, "להקשיב" לנשימת המחמצות, ולצקת לתוך כל כיכר את הנשמה והאישיות של האופה – היא מיומנות שניתן ללמוד, לפתח ולהעמיק.
קורס לחם מקצועי
אפיית לחם היא תחום פופולרי ומבוקש בעולם הקולינריה, שזוכה להצלחה גוברת בשנים האחרונות, ומאפשר למי שנכנס אליו לרכוש מקצוע מהיר ומתגמל. הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. במהלכו תלמדו טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, תכירו אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון רחב של מוצרי לחם ומאפי בוקר. במהלך הקורס תפתחו מיומנויות שיפתחו בפניכם הזדמנויות תעסוקה רבות.

השתלמויות וקורסים ממוקדים
לצד הקורס המקצועי מציע בית הספר מגוון השתלמויות בתחום הלחם והאפייה
סיפורה של ג׳ני
ג׳ני, בוגרת המחזור הראשון של קורס הלחם בדנון, החלה את דרכה המקצועית מתוך אהבה לטבע ולעשייה מחוברת לאדמה, כשעבדה בחוות בודדים. היא נמשכה לעולם הלחם בזכות הפשטות והצניעות שבו - מחומרים בסיסיים כמו קמח, מים ושמרים, נפתח בפניה עולם מלא יצירתיות ומשמעות. בקורס הלחם בדנון, ג׳ני התמסרה לעשייה הארטיזנלית ורכשה ידע וכלים שאפשרו לה להפוך את האפייה לדרך חיים. מעבר להכנת לחם איכותי, ג׳ני מצליחה ליצור לחמים שהם ביטוי אישי לזהות ולשפה הייחודית שלה, תוך חיבור עמוק לאמנות הלחם ולסיפור שהיא מספרת דרך כל כיכר.
סגל המגמה ללחם
הכירו את אנשי הלחם של דנון בהובלתו של ארז קומרובסקי
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת