התקשרו
התקשרו
0778054428
שף אולג מדורה

אולג מדורה //
מרצה במגמה לקונדיטוריה

מרצה במגמת לימודי קונדיטוריה בדנון, הוא קונדיטור מוכשר ובוגר בית הספר היוקרתי “קורדון בלו” בקנדה. עם ניסיון עשיר בעבודה בקונדיטוריות מהמובילות בארץ ובעולם, אולג נחשב לעילוי בתחום בזכות יצירתיות ודיוק ברמה הגבוהה ביותר.

בתהליך ההוראה שלו הוא משלב תשוקה עמוקה לקונדיטוריה עם הקפדה על פרטים ומלמד את הסטודנטים כיצד לאזן טעמים ומרקמים בעדינות ובמיומנות. גישתו המקצועית והמחויבות לסטנדרטים הגבוהים ביותר הופכים אותו למרצה מוערך המוביל את הסטודנטים למצוינות.

הלחם והחמאה…

“בתחום הקונדיטוריה, דיוק הוא לא רק עניין טכני – הוא הדרך להביא לידי ביטוי את האיזון המושלם של טעמים ומרקמים. דווקא מתוך כבוד לקלאסיקות אפשר לחדש ולרגש, כשמבינים את היסודות לעומק.”

 

 

מרצים נוספים במגמת הקונדיטוריה.

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • חגי לרנר

    חגי לרנר

    ר. המגמה לבישול

  • http://danon.org.il/lecturer/yaniv-tamari/

    יניב תמרי

    ר. המגמה לקונדיטוריה

  • erez_yellow

    ארז קומרובסקי

    ר. המגמה ללחם

  • מיכל פינקלמן

    מיכל פינקלמן

    מרצה בכירה

  • צח יאירי

    צח יאירי

    מרצה בכיר

  • עידן קושניר

    עידן קושניר

    מרצה בכיר

  • סבינה ולדמן

    סבינה ולדמן

    מרצה בכירה

  • מיה דנון

    מיה דנון

    מרצה בכירה

  • אביחי מיזרחי

    אביחי מזרחי

    מרצה בכיר

  • רוני הרצנו

    רוני הרצנו

    מרצה בכירה

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • ליאור חורי

    ליאור חורי

    מרצה בכירה

  • אורן חיו

    אורן חיו

    מרצה בכיר

  • elliptic_cook_liron

    לירון גרינברג

    מרצה בכירה

  • efrat_loft1

    אפרת לופט

    מרצה בכירה

  • yuval_elhadef

    יובל אלחדף

    מרצה בכיר

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי