התקשרו
התקשרו
0778054428
שף רוני הרצנו

רוני הרצנו //
מרצה במגמה לקונדיטוריה

רוני הרצנו נחשבת לקונדיטורית מבילה בתחום הקונדיטוריה הצרפתית המודרנית. כבוגרת בהצטיינות של Ferrandi, בית הספר הצרפתי הנחשב, הצליחה לפלס את דרכה ולבלוט בעבודה לצד שפים צרפתים פורצי דרך. 

לאחר שעשתה חיל בצרפת, כשחזרה לארץ החליטה לפתוח את Pardesucreפרדסוכרה בוטיק קינוחים מוקפד בו היא מייצרת קינוחים פטיסרי ייחודיים וכן מאפים מתוקים לאירועים. 

כקונדיטורית שממוקדת בחדשנות וביצירתיות היא מתמחה בשימוש ויישום של טכניקות עבודה מתקדמות, ומזמינה את התלמידים ללמוד מניסיונה העשיר בתחום. 

הלחם והחמאה…

“כשקונדיטור מחובר לשפה הקולינרית העכשווית, הוא מצליח לתרגם את החזון שלו למוצר ייחודי. הקפיצה מהידע הבסיסי ליצירה אמנותית היא מהותית, והכנת הקינוחים היא תמיד מסע של גילוי והמצאה של משהו חדש״. 

מרצים נוספים

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • חגי לרנר

    חגי לרנר

    ר. המגמה לבישול

  • http://danon.org.il/lecturer/yaniv-tamari/

    יניב תמרי

    ר. המגמה לקונדיטוריה

  • erez_yellow

    ארז קומרובסקי

    ר. המגמה ללחם

  • מיכל פינקלמן

    מיכל פינקלמן

    מרצה בכירה

  • צח יאירי

    צח יאירי

    מרצה בכיר

  • עידן קושניר

    עידן קושניר

    מרצה בכיר

  • סבינה ולדמן

    סבינה ולדמן

    מרצה בכירה

  • מיה דנון

    מיה דנון

    מרצה בכירה

  • אביחי מיזרחי

    אביחי מזרחי

    מרצה בכיר

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • ליאור חורי

    ליאור חורי

    מרצה בכירה

  • אולג מדורה

    אולג מדורה

    מרצה בכיר

  • אורן חיו

    אורן חיו

    מרצה בכיר

  • elliptic_cook_liron

    לירון גרינברג

    מרצה בכירה

  • efrat_loft1

    אפרת לופט

    מרצה בכירה

  • yuval_elhadef

    יובל אלחדף

    מרצה בכיר

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי