רוני הרצנו נחשבת לקונדיטורית מבילה בתחום הקונדיטוריה הצרפתית המודרנית. כבוגרת בהצטיינות של Ferrandi, בית הספר הצרפתי הנחשב, הצליחה לפלס את דרכה ולבלוט בעבודה לצד שפים צרפתים פורצי דרך.
לאחר שעשתה חיל בצרפת, כשחזרה לארץ החליטה לפתוח את Pardesucre – פרדסוכרה בוטיק קינוחים מוקפד בו היא מייצרת קינוחים פטיסרי ייחודיים וכן מאפים מתוקים לאירועים.
כקונדיטורית שממוקדת בחדשנות וביצירתיות היא מתמחה בשימוש ויישום של טכניקות עבודה מתקדמות, ומזמינה את התלמידים ללמוד מניסיונה העשיר בתחום.
הלחם והחמאה…
“כשקונדיטור מחובר לשפה הקולינרית העכשווית, הוא מצליח לתרגם את החזון שלו למוצר ייחודי. הקפיצה מהידע הבסיסי ליצירה אמנותית היא מהותית, והכנת הקינוחים היא תמיד מסע של גילוי והמצאה של משהו חדש״.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת