צח יאירי, התחיל את דרכו המקצועית לצד שפים מובילים. יאירי המשיך להתפתח מקצועית בהשתלמויות וסטאז’ים שונים. האהבה למטבחים של איטליה תמיד הייתה חלק בלתי נפרד מהמסע שלו, והיא ניכרת ביצירותיו שמחברות בין מסורת, חדשנות ואסתטיקה קולינרית. בשנים האחרונות הצטרף יאירי לצוות המרצים של בית הספר דנון. כמייצג של המטבח הישראלי המתחדש, הוא משלב ידע מעשי וניסיון רב עם תשוקה אמיתית לתחום ההדרכה.
הלחם והחמאה…
“הבישול עבורי הוא הרבה מעבר למקצוע – זה כלי ליצירת חיבור בין אנשים, לתרבויות ולאדמה. כל מנה שאני יוצר משקפת את המסע האישי שלי, ומביאה לידי ביטוי את המפגש בין מסורת לקדמה, בין חומרי גלם מקומיים טכניקות חדשניות וידע מתקדם”.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת