לירון גרינברג היא שפית ומרצה בבית הספר דנון למצוינות קולינרית, עם רקע עשיר ומגוון בתחום הקולינריה. היא למדה במוסד לקולינריה צרפתית במנהטן, שם רכשה ידע והבנה מעמיקים של טכניקות בישול קלאסיות. את דרכה המקצועית היא החלה במסעדת נובו היוקרתית, שם האכילה את האצולה הניו יורקית, והצטיינה במקצועיות וביצירתיות שלה.
לאחר שחזרה לישראל ולפני שהחלה את דרכה העצמאית, הצטרפה לירון למסעדת רפאל ושימשה במספר תפקידי מפתח לצד שפים מובילים בארץ. לירון היא אשת עבודה, והחיבור הרגשי שלה למטבח מעודד אותה להגשים את עצמה בכל יום מחדש. היא רואה בהכשרה ובהדרכה שליחות, ומוצאת סיפוק רב מהדינמיות וההתפתחות המתמדת סביב עבודה עם תלמידים והנחייתם.
גרינברג היא שפית פרטית ובעלים של קייטרינג מצליח, בו היא מיישמת את כל הידע והניסיון שצברה כדי ליצור מטבח ישראלי מקומי ועונתי, תוך שמירה על איכות גבוהה וחדשנות. היכולת שלה לשלב בין עקרונות קלאסיים לבין חומרים מקומיים עונתיים מאפשרת לה להביא לידי ביטוי את הייחודיות של המטבח הישראלי בעבודתה.
הלחם והחמאה…
״כדי להצליח בתחום הבישול והמסעדנות, חשוב לאהוב את מה שעושים. רק חיבור עמוק ורגשי למטבח יכול להעניק הרגשת סיפוק אמיתי, לשמר את המוטיבציה ולהניע את הרצון ליצור. כאשר האהבה לבישול מתמזגת עם הידע והטכניקות, היא מאפשרת לשפים לחדש ולפרוץ גבולות, מה שהופך את חוויית הבישול לאומנות אמיתית״.
מרצים נוספים במגמת הבישול
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת