הפטיסרי של סדריק גרולה
ביקור ראשון של מטאור הפטיסרי הפריזאי בישראל
סדריק גרולה, הוא הקונדיטור הראשי של מלון מוריס בפריז ושל מסעדות המלון לצד המגה שף אלאן דוכאס.
סדריק נחשב לאחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם והפטיסרי שלו זוכה לשבחים מצד אנשי המקצוע והביקורת.
הקורס סבב סביב עולמו היצירתי של גרולה. הוא איפשר למשתתפים הצצה לסגנונו האישי הייחודי דרך מנות הדגל שלו ויצירותיו החדשות.
קורס זה היווה הזדמנות חד פעמית עבור המשתתפים, לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.
הפטיסרי של סדריק גרולה
ביקור ראשון של מטאור הפטיסרי הפריזאי בישראל
יולי 2017
סדריק גרולה, הוא הקונדיטור הראשי של מלון מוריס בפריז ושל מסעדות המלון לצד המגה שף אלאן דוכאס.
סדריק נחשב לאחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם והפטיסרי שלו זוכה לשבחים מצד אנשי המקצוע והביקורת.
הקורס סבב סביב עולמו היצירתי של גרולה. הוא איפשר למשתתפים הצצה לסגנונו האישי הייחודי דרך מנות הדגל שלו ויצירותיו החדשות.
קורס זה היווה הזדמנות חד פעמית עבור המשתתפים, לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555