סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

סדריק גרולה בדנון

הפטיסרי של סדריק גרולה

ביקור ראשון של מטאור הפטיסרי הפריזאי בישראל / יולי 2017

סדריק גרולה, הוא הקונדיטור הראשי של מלון מוריס בפריז ושל מסעדות המלון לצד המגה שף אלאן דוכאס.
סדריק נחשב לאחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם והפטיסרי שלו זוכה לשבחים מצד אנשי המקצוע והביקורת.
הקורס סבב סביב עולמו היצירתי של גרולה. הוא אפשר למשתתפים הצצה לסגנונו האישי הייחודי דרך מנות הדגל שלו ויצירותיו החדשות.
הזדמנות לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.

צפו בסרטון הביקור >>


סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
דנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
meir danon
דנון, בית הספר למצוינות קולינרית
דנון, בית הספר למצוינות קולינרית
מאיר דנון, ליאור שטייגמן וסדריק גרולה
הפטיסרי של סדריק גרולה

ביקור ראשון של מטאור הפטיסרי הפריזאי בישראל
יולי 2017

יאן קוברר שייך לדור הקונדיטורים שמחיים את הקונדיטוריה הצרפתית. קוברר מציג פרשנות אישית ועדכנית לקונדיטוריה הקלסית תוך שימוש בטכניקות עדכניות ושילוב טעמים ופרזנטציה מקורית. בקונדיטוריה שלו בפריז הוא מגיש מבחר עוגות ומאפים ייחודיים לו בקו רענן וחדשני ועם גישה של א-לה-מינוט גם בעבודת הבוטיק. קוברר אינו מדריך כלל וזו היתה הזדמנות חד פעמית להכירו.

צפו בסרטון הביקור >>

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.