ימי קולינריה // תומר טל
השף תומר טל במפגש אינטימי ומעורר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.
-
מנחה הקורס: השף תומר טל
-
מספר מפגשים: חד פעמי
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
תאריך פתיחה: טרם נקסע מועד נוסף
-
מחיר הקורס: 360 ש״ח
קהל יעד
- תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
- חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.
מועדי מפגשים חדשים מפורסמים מדי מספר ימים
הצצה אל עולם היצירה הישראלי
סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות האינטימית מיועדות לתלמידי ולבוגרי דנון, לצד קהל מצומצם של שפים חובבים ואנשי מקצוע. אלה הם רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.
תומר טל
תומר טל הוא מהשפים הבולטים והמרתקים שפועלים כיום בישראל. בעברו הוביל את מסעדת "ג'ורג' וג'ון" שזכתה בפרסים בארץ ובעולם. תומר מתאפיין בגישה יצירתית, באהבה עמוקה לחומרי גלם מקומיים וביכולת יוצאת דופן לשלב בין מסורת לחדשנות. הוא נחשב לאחד הקולות המשפיעים בסצנה הקולינרית הישראלית, וזכה בפרסים יוקרתיים בארץ ובעולם.
מפגשים קרובים בסדרה
בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת