ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
השף גיא אריש
השף מושיק רוט
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
השף רז רהב
השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
השף אייל שני
מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.
השף חיים כהן
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית
השף תומר טל
שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
השף מתן אברהמס
שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.
שף של מסעדת צ׳נה
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
השף ענר בן רפאל
השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.