שני קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
במסגרת המגמה ללימודי המשך, השיק בית הספר תכנית מפגשים ייחודית עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לספק הצצה למטבחם ולסיפור האישי של השפים המובילים בישראל.
המפגשים התקיימו בימי שני אחר הצהריים והיו פתוחים לתלמידי ולבוגרי בית הספר בלבד. במסגרת המפגשים שיתפון השפים בתפיסת עולמם הקולינרית ובמנות דגל ממטבחם.
בין השפים שהתארחו בקמפוס: חיים כהן, ארז קומרובסקי, ירון קסטנבאום (M25), תומר טל (ג׳ורג׳ וג׳ון), רז רהב (OCD), אביבית פריאל (אוזריה), הילל תווקולי (אנימאר), דיוויד פרנקל ונוספים.
המפגשים נערכו בפורמט הדגמה וטעימות והיו להשראה של ממש עבור תלמידי ובוגרי בית הספר.
שני קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
במסגרת המגמה ללימודי המשך, השיק בית הספר תכנית מפגשים ייחודית עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לספק הצצה למטבחם ולסיפור האישי של השפים המובילים בישראל.
המפגשים התקיימו בימי שני אחר הצהריים באופן בלעדי לתלמידי ולבוגרי בית הספר בלבד. במסגרת המפגשים שיתפו השפים בתפיסת עולמם הקולינרית ובמנות דגל ממטבחם.
בין השפים שהתארחו בקמפוס: חיים כהן, ארז קומרובסקי, ירון קסטנבוים (M25), תומר טל (ג׳ורג׳ וג׳ון), רז רהב (OCD), אביבית פריאל (אוזריה), הילל תווקולי (אנימאר), דיוויד פרנקל ונוספים.
המפגשים התקיימו בפורמט הדגמה וטעימות.
הרשמה מראש
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555