שני קולינריה בדנון, גיל דהאן.

שני קולינריה

שני קולינריה בדנון

מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית

במסגרת המגמה ללימודי המשך, השיק בית הספר תכנית מפגשים ייחודית עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לספק הצצה למטבחם ולסיפור האישי של השפים המובילים בישראל.
המפגשים התקיימו בימי שני אחר הצהריים והיו פתוחים לתלמידי ולבוגרי בית הספר בלבד. במסגרת המפגשים שיתפון השפים בתפיסת עולמם הקולינרית ובמנות דגל ממטבחם.
בין השפים שהתארחו בקמפוס: חיים כהן, ארז קומרובסקי, ירון קסטנבאום (M25), תומר טל (ג׳ורג׳ וג׳ון), רז רהב (OCD), אביבית פריאל (אוזריה), הילל תווקולי (אנימאר), דיוויד פרנקל ונוספים.

המפגשים נערכו בפורמט הדגמה וטעימות והיו להשראה של ממש עבור תלמידי ובוגרי בית הספר.


שני קולינריה בדנון

מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית

במסגרת המגמה ללימודי המשך, משיק בית הספר תכנית מפגשים ייחודית עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לספק הצצה למטבחם ולסיפור האישי של השפים המובילים בישראל.

המפגשים מתקיימים בימי שני אחר הצהריים ופתוחים לתלמידי ולבוגרי בית הספר בלבד. במסגרת המפגשים ישתפו השפים בתפיסת עולמם הקולינרית ובמנות דגל ממטבחם.

בין השפים שיתארחו בקמפוס: חיים כהן, ארז קומרובסקי, ירון קסטנבאום (M25), תומר טל (ג׳ורג׳ וג׳ון), רז רהב (OCD), אביבית פריאל (אוזריה), הילל תווקולי (אנימאר), דיוויד פרנקל ונוספים.

ימי שני בשעה 17:00 | כ-4 שעות בפורמט הדגמה 
הרשמה מראש

לתשלום

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.