ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
השף מושיק רוט
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
השף תומר טל
שזכתה לשבחים ותארים רבים.
השף רז רהב
השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
השף אייל שני
שף ומסעדן בעל עשורת מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.
אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית
אחד השפים המוערכים בתחום
שהוביל את יוליה, בר א וין וקפה נורדוי.
השף מתן אברהמס
שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.
השף חיים כהן
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
הקונדיטור מיקי שמו
קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
השף הלל תווקולי
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.