ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
השף תומר טל
שזכתה לשבחים ותארים רבים.
תאריך: 10/10 | 17:00-21:00
השף מתן אברהמס
שף ושותף במסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המובילים בישראל.
השף אייל שני
שף ומסעדן בעל עשורת מסעדות בארץ ובעולם
אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית
תאריך: 05/11 | 17:00-21:00
השף רז רהב
השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
השף מושיק רוט
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
נגמרו המקומות
השף חיים כהן
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
הקונדיטור אלון שבו
שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
הקונדיטור מיקי שמו
קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
השף הלל תווקולי
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.