ימי קולינריה בדנון
מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית
.The Knife Dr
שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.
השף אייל שני
השף תומר טל
השף מושיק רוט
מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.
השף חיים כהן
שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..
שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית
השף רז רהב
השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.
שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל
השף מתן אברהמס
שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.
השף גיל דאהן
שף של מסעדת צ׳נה
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית
השף הלל תווקולי
שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.
השף ענר בן רפאל
השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.
הקונדיטור אלון שבו
שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.