גיל דהן בבית ספר דנון

ימי קולינריה בדנון

ימי קולינריה

השפים המשפיעים של ישראל בסדרת מפגשי השראה

שף חיים כהן דנון בית ספר לבישול

ימי קולינריה בדנון

מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.

Image
השף אסף גרניט

שף ומסעדן, בעלים של מספר מסעדות מהמובילות בארץ ובעולם 
בהן מסעדת מישלן

תאריך 19/12 | 17:00-21:00
תומר טל מרצה בבית ספר דנון

השף תומר טל 

אחד השפים המובילים, שף של מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון,
שזכתה לשבחים ותארים רבים.
רז רהב בדנון

השף רז רהב

השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.

Image

השף אייל שני 

שף ומסעדן בעל עשורת מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן. 
אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית

Image

השף מושיק רוט

מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.

עינב אזגורי בבית ספר דנון
השף עינב אזגורי

אחד השפים המוערכים בתחום
שהוביל את יוליה, בר א וין וקפה נורדוי.

מתן אברהמס בית ספר דנון

השף מתן אברהמס

שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.

שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף חיים כהן 

שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..

Image

הקונדיטור אלון שבו

 שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.

שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף ענר בן רפאל 

השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה 
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.

Image
השף מושיקו גמליאלי

שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית 

ניר מסיקה בדנון
השף ניר מסיקה

שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.

מיקי שמו ימי קולינריה דנון

הקונדיטור מיקי שמו

 קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.

Image
השף ירון קסטנבוים

שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל 

הלל תווקולי מרצה בבית ספר דנון

השף הלל תווקולי

 שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים