גיל דהן בבית ספר דנון

ימי קולינריה בדנון

ימי קולינריה

השפים המשפיעים של ישראל בסדרת מפגשי השראה

שף חיים כהן דנון בית ספר לבישול

ימי קולינריה בדנון

מפגשי השראה עם מעצבי הקולינריה הישראלית

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל. התכנית נועדה לאפשר מפגש אישי ואינטימי עם השפים המשפעים בישראל.
במסגרת המפגשים משתפים השפים בתפיסת עולמם המקצועית ובמנות הדגל שלהם. המפגשים נערכים בפורמט הדגמה ומיועדים לתלמידי ולבוגרי בית הספר.

השחזת סכינים בדנון

.The Knife Dr

סדנה מעשית להשחזת סכינים עם משה רוזנבאום המוכר כד״ר לסכינים (מוזמנים להציץ באינסטגרם שלו)
להרשמה מקוונת
Image
השף בנצי ארבל 

שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.

Image
השף בנצי ארבל 

שף ובעלים של כמה מהמסעדות האיטלקיות המובילות היום בארץ, כפרה מיו, קלבריה וטברנה רומנה.

להרשמה מקוונת
אייל שני בהדגמה לתלמידי בית הספר דנון

השף אייל שני 

מפגש מרתק עם אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית בעל עשרות מסעדות בארץ ובעולם בהן גם מסעדת מישלן.
תומר טל מרצה בבית ספר דנון

השף תומר טל 

אחד השפים המובילים, שף של מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון, שזכתה לשבחים ותארים רבים.
Image
השף אסף גרניט

שף ומסעדן, בעלים של מספר מסעדות מהמובילות בארץ ובעולם 
בהן מסעדת מישלן

תאריך 19/12 | 17:00-21:00
Image

השף מושיק רוט

מושיק רוט, שף ומסעדן מעוטר בכוכבי מישלן.
המתמחה בתחום הגסטרונומיה המולקולרית.

שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף חיים כהן 

שף ומסעדן מהמוערכים בארץ בעלים של קבוצת מסעדות מוצלחת
בהן יפו תל אביב, דיקסי, פילדלפיה ועוד..

Image
השף מושיקו גמליאלי

שף ובעלים של שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב
ומונא הירושלמית 

עינב אזגורי בבית ספר דנון
השף עינב אזגורי

אחד השפים המוערכים בתחום
שהוביל את יוליה, בר א וין וקפה נורדוי.

רז רהב בדנון

השף רז רהב

השף והבעלים של קבוצת OCD.
אחד השפים הצעירים המוערכים בישראל.

ניר מסיקה בדנון
השף ניר מסיקה

שף ושותף של מסעדת תמנע הידועה, עטורת השבחים
בעל עבר קולינרי מפואר בארץ ובעולם.

יחי זינו בבית ספר דנון
השף יחי (יחיאל) זינו 
שף של מסעדת פסקדו עטורת הפרסים,
אחת המסעדות המצליחות היום בארץ
מיקי שמו ימי קולינריה דנון

הקונדיטור מיקי שמו

 קונדיטור של אחת מהקונדיטוריות המוכרות ביותר בארץ
המונה 12 סניפים בצפון הארץ ומרכזה.

Image
השף ירון קסטנבוים

שף ומסעדן של מסעדות m25 איש בשר ואטליז המיטמרקט
ונחשב לאחד מהשפים המוערכים בישראל 

מתן אברהמס בית ספר דנון

השף מתן אברהמס

שף ובעלים של מסעדת הדסון
נחשב לאחד מאנשי הבשר המוכרים והמובילים בישראל.

גיל דהאן בית ספר דנון

השף גיל דאהן

שף של מסעדת צ׳נה 
אחד מהשפים הצעירים והמוערכים בקולינריה הישראלית

הלל תווקולי מרצה בבית ספר דנון

השף הלל תווקולי

 שף של מסעדת אנימאר,דריה, אחד השפים המצליחים בארץ.
בעל רזומה עשיר ומרשים בארץ ובעולם.

שני קולינריה - לימודי קולינריה בדנון בהנחיית השפים הטובים ביותר בארץ ובעולם

השף ענר בן רפאל 

השף של מסעדת תריסר בעל רזומה עשיר של מעל 20 שנה 
בעל גישה ייחודית המאפיינת את המטבח שלו.

Image

הקונדיטור אלון שבו

 שף קונדיטור מוערך, בעלים של קונדיטוריית אלון שבו.
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים