התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס בינלאומי בדנון
קורס בינלואמי בפריז - קונדיטוריה ובישול)

מסלול בינלאומי // משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

המסלול הבינלאומי מעניק לתלמידים הזדמנות יוצאת דופן לצעוד את צעדיהם הראשונים בעולם הקולינריה לצד שפים ומרצים מובילים מהארץ ומהעולם, תוך רכישת הכשרה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר. מסלול ייחודי זה נוצר משיתוף פעולה נדיר עם בית הספר הצרפתי FERRANDI, הנחשב לאחד המוסדות הקולינריים היוקרתיים בעולם. במסגרת הלימודים, הסטודנטים נהנים מחוויית למידה חד-פעמית הכוללת הכשרה מקיפה עם טובי השפים והמרצים של צרפת, לצד משלחת לימודית ייחודית וקורס מקצועי ממוקד בלבה הפועם של בירת הקולינריה העולמית.

  • מנחה הקורס: בליווי שף מאיר דנון
  • משך הלימודים: 14 יום
  • תאריך פתיחה: ינואר 2026
  • מנחה הקורס:

המסלול מיועד

  • לבוגרי ותלמידי מגמת הקונדיטוריה
  • לבוגרי ותלמידי מגמת הבישול

ללמוד בבירת הקולינריה

מפגשים אישיים עם שפים וקונדיטורים

סיורי העשרה

yhuk kprhz

מה בתכנית

ללמוד בבירת הקולינריה במסגרת משלחת קולינרית ייחודית לצרפת, ישתתפו תלמידי המשלחת בקורס ממוקד בבית הספר היוקרתי פרנדי פריז. בוגרי מגמת הקונדיטוריה יעברו קורס המציג טכניקות מתקדמות במגוון תחומי הקונדיטוריה, השוקולטרי והקונפיסרי. תכנית הקורס מתעדכנת מדי שנה בהתאם למגמות העכשוויות. ובוגרי מגמת הבישול יעברו קורס הנועד להכיר למשתתפים מגוון טכניקות הכנה וחומרי גלם שמאפיינים המטבח והשרקטורי האזורי של צרפת. הוא מציג פרשנות עדכנית למנות הדגל של המטבח הצרפתי.
מפגשים אישיים עם שפים וקונדיטורים מפגשי העשרה קולינריים הם חלק משמעותי מהחוויה הייחודית של המשלחת. במהלך הביקור, יפגשו המשתתפים שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים, וייחשפו לתפיסת עולמם המקצועית, לתהליכי היצירה שלהם ולקווים המאפיינים את סגנונם הקולינרי. המפגשים האישיים והבלתי אמצעיים עם דמויות מפתח בתעשייה מספקים חוויה חד-פעמית ומעוררת השראה, המסייעת למשתתפים לפתח את השפה והזהות הקולינרית האישית שלהם. הסיפור האישי, נקודת המבט הייחודית והגישה של כל מומחה למקצועו מהווים מקור ללמידה, השראה והעמקה, ומעניקים הזדמנות לחוות מקרוב את עולמם של אנשי המקצוע המובילים בקולינריה הצרפתית העכשווית.
סיורי העשרה בהמשך לקורס, המסלול משלב סיורים מגוונים המאפשרים הכרות עמוקה עם עולמות קולינריים שונים. התלמידים מבקרים במטבחים מקצועיים, מסעדות ייחודיות ומעדניות בו במהלך הביקור בפריז, ישתתפו חברי המשלחת בסיורי העשרה קולינריים ייחודיים, בהובלת השף מאיר דנון. הסיורים יכללו ביקורים במסעדות נחשבות, קונדיטוריות בולטות, מאפיות מובילות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים, במטרה להעמיק את ההיכרות עם סצנת הגסטרונומיה הפריזאית. בהיותו שף שחי, למד ועבד בפריז, ומקיים קשרים מקצועיים הדוקים עם בכירי השפים והקונדיטורים בעיר, מאיר דנון יעניק למשתתפים מבט מעמיק אל מאחורי הקלעים של בירת הקולינריה הצרפתית, תוך חשיפה לטרנדים עדכניים, חומרי גלם איכותיים ופרשנויות מודרניות למסורת הקולינרית הצרפתית. טיק, לצד סיורים חווייתיים בקונדיטוריות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים. סיורים אלו מהווים הזדמנות להשראה מעשית ולחשיפה לטכניקות עבודה שונות, חומרים חדשניים ומגמות עכשוויות.
השף מאיר דנון חי, למד ועבד בפריז, ונשאר מחובר לבירת הקולינריה הצרפתית דרך ביקורים תכופים וקשרים הדוקים עם שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים. היכרותו האישית עם הסצנה הגסטרונומית של פריז, מהמטבחים והקונדיטוריות היוקרתיות והמפורסמות ועד למקומות חבויים ונסתרים למביני דבר בלבד, מאפשרת למשתתפי המשלחת גישה ישירה וייחודית לעולם הקולינריה הצרפתי. בליוויו, הביקור הופך לחוויה מקצועית מעמיקה עם תובנות מאחורי הקלעים, גישה לאנשי מפתח בתחום והזדמנות נדירה להבין את המגמות והסטנדרטים שמעצבים את הגסטרונומיה העולמית.

ללמוד בבירת הקולינריה

קורס ממוקד בבית הספר פרנדי

במסגרת משלחת קולינרית ייחודית לצרפת, ישתתפו תלמידי המשלחת בקורס ממוקד בבית הספר היוקרתי פרנדי פריז. בוגרי מגמת הקונדיטוריה יעברו קורס המציג טכניקות מתקדמות במגוון תחומי הקונדיטוריה, השוקולטרי והקונפיסרי. תכנית הקורס מתעדכנת מדי שנה בהתאם למגמות העכשוויות. ובוגרי מגמת הבישול יעברו קורס הנועד להכיר למשתתפים מגוון טכניקות הכנה וחומרי גלם שמאפיינים המטבח והשרקטורי האזורי של צרפת. הוא מציג פרשנות עדכנית למנות הדגל של המטבח הצרפתי.

מפגשים אישיים עם שפים וקונדיטורים

לשאוב השראה

מפגשי העשרה קולינריים הם חלק משמעותי מהחוויה הייחודית של המשלחת. במהלך הביקור, יפגשו המשתתפים שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים, וייחשפו לתפיסת עולמם המקצועית, לתהליכי היצירה שלהם ולקווים המאפיינים את סגנונם הקולינרי. המפגשים האישיים והבלתי אמצעיים עם דמויות מפתח בתעשייה מספקים חוויה חד-פעמית ומעוררת השראה, המסייעת למשתתפים לפתח את השפה והזהות הקולינרית האישית שלהם. הסיפור האישי, נקודת המבט הייחודית והגישה של כל מומחה למקצועו מהווים מקור ללמידה, השראה והעמקה, ומעניקים הזדמנות לחוות מקרוב את עולמם של אנשי המקצוע המובילים בקולינריה הצרפתית העכשווית.

סיורי העשרה

לטעום את פריז

בהמשך לקורס, המסלול משלב סיורים מגוונים המאפשרים הכרות עמוקה עם עולמות קולינריים שונים. התלמידים מבקרים במטבחים מקצועיים, מסעדות ייחודיות ומעדניות בו במהלך הביקור בפריז, ישתתפו חברי המשלחת בסיורי העשרה קולינריים ייחודיים, בהובלת השף מאיר דנון. הסיורים יכללו ביקורים במסעדות נחשבות, קונדיטוריות בולטות, מאפיות מובילות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים, במטרה להעמיק את ההיכרות עם סצנת הגסטרונומיה הפריזאית. בהיותו שף שחי, למד ועבד בפריז, ומקיים קשרים מקצועיים הדוקים עם בכירי השפים והקונדיטורים בעיר, מאיר דנון יעניק למשתתפים מבט מעמיק אל מאחורי הקלעים של בירת הקולינריה הצרפתית, תוך חשיפה לטרנדים עדכניים, חומרי גלם איכותיים ופרשנויות מודרניות למסורת הקולינרית הצרפתית. טיק, לצד סיורים חווייתיים בקונדיטוריות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים. סיורים אלו מהווים הזדמנות להשראה מעשית ולחשיפה לטכניקות עבודה שונות, חומרים חדשניים ומגמות עכשוויות.

השף מאיר דנון חי, למד ועבד בפריז, ונשאר מחובר לבירת הקולינריה הצרפתית דרך ביקורים תכופים וקשרים הדוקים עם שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים. היכרותו האישית עם הסצנה הגסטרונומית של פריז, מהמטבחים והקונדיטוריות היוקרתיות והמפורסמות ועד למקומות חבויים ונסתרים למביני דבר בלבד, מאפשרת למשתתפי המשלחת גישה ישירה וייחודית לעולם הקולינריה הצרפתי. בליוויו, הביקור הופך לחוויה מקצועית מעמיקה עם תובנות מאחורי הקלעים, גישה לאנשי מפתח בתחום והזדמנות נדירה להבין את המגמות והסטנדרטים שמעצבים את הגסטרונומיה העולמית.

Untitled (22)

FERRANDI

פרנדי נחשב לאחד ממוסדות הקולינריה היוקרתיים והמובילים בעולם, עם למעלה ממאה שנות מצוינות בהכשרת שפים ואנשי מקצוע בתחום הגסטרונומיה. בית הספר מציע תוכניות לימוד מקיפות בבישול, קונדיטוריה, אפייה וניהול מסעדות, בשילוב בין מסורת קולינרית קלאסית לחדשנות עכשווית. פראנדי ידוע בגישתו הקפדנית ללימוד טכניקות מתקדמות, תוך מתן דגש על דיוק, יצירתיות וחשיבה אנליטית. הסגל המקצועי כולל שפים בעלי שם עולמי, המקנים לתלמידים כלים מעשיים לצד ידע תיאורטי מעמיק. שיתוף הפעולה הייחודי בין דנון לבין פרנדי מעניק לתלמידים הזדמנות נדירה ללמוד ממיטב השפים בעולם, להיחשף לידע העדכני ביותר ולהתנסות ברמה הגבוהה ביותר של הקולינריה הצרפתית.

קורס בינלאומי בית ספר דנון

״פריז 360״

בליווי השף מאיר דנון

״פריז 360״

השף מאיר דנון חי, למד ועבד בפריז, ונשאר מחובר לבירת הקולינריה הצרפתית דרך ביקורים תכופים וקשרים הדוקים עם שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים. היכרותו האישית עם הסצנה הגסטרונומית של פריז, מהמטבחים והקונדיטוריות היוקרתיות והמפורסמות ועד למקומות חבויים ונסתרים למביני דבר בלבד, מאפשרת למשתתפי המשלחת גישה ישירה וייחודית לעולם הקולינריה הצרפתי. בליוויו, הביקור הופך לחוויה מקצועית מעמיקה עם תובנות מאחורי הקלעים, גישה לאנשי מפתח בתחום והזדמנות נדירה להבין את המגמות והסטנדרטים שמעצבים את הגסטרונומיה העולמית.

קורס בינלאומי בית ספר דנון

תעודה שפותחת דלתות

התעודה של דנון- כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה חסרת התקדים לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

תעודה שפותחת דלתות - דנון

להתנסות בפריז

עובדים לצד השפים המובילים בצרפת

סטאז׳ קונדיטוריה בפריז - חלק מתכנית הלימודים של תלמידי דנון
סטאז׳ קונדיטוריה בפריז - חלק מתכנית הלימודים של תלמידי דנון
logos

מסלולי לימוד נוספים בבישול ובקונדיטוריה

  • קונדיטוריה Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • קונדיטוריה Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המקצועי

    6-12 חודשים

  • קונדיטוריה +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • בישול Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • בישול Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המטבח המקצועי

    6-12 חודשים

  • קורס בישול +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי