ללמוד בבירת הקולינריה במסגרת משלחת קולינרית ייחודית לצרפת, ישתתפו תלמידי המשלחת בקורס ממוקד בבית הספר היוקרתי פרנדי פריז. בוגרי מגמת הקונדיטוריה יעברו קורס המציג טכניקות מתקדמות במגוון תחומי הקונדיטוריה, השוקולטרי והקונפיסרי. תכנית הקורס מתעדכנת מדי שנה בהתאם למגמות העכשוויות.
ובוגרי מגמת הבישול יעברו קורס הנועד להכיר למשתתפים מגוון טכניקות הכנה וחומרי גלם שמאפיינים המטבח והשרקטורי האזורי של צרפת. הוא מציג פרשנות עדכנית
למנות הדגל של המטבח הצרפתי.
מפגשים אישיים עם שפים וקונדיטורים מפגשי העשרה קולינריים הם חלק משמעותי מהחוויה הייחודית של המשלחת. במהלך הביקור, יפגשו המשתתפים שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים, וייחשפו לתפיסת עולמם המקצועית, לתהליכי היצירה שלהם ולקווים המאפיינים את סגנונם הקולינרי. המפגשים האישיים והבלתי אמצעיים עם דמויות מפתח בתעשייה מספקים חוויה חד-פעמית ומעוררת השראה, המסייעת למשתתפים לפתח את השפה והזהות הקולינרית האישית שלהם. הסיפור האישי, נקודת המבט הייחודית והגישה של כל מומחה למקצועו מהווים מקור ללמידה, השראה והעמקה, ומעניקים הזדמנות לחוות מקרוב את עולמם של אנשי המקצוע המובילים בקולינריה הצרפתית העכשווית.
סיורי העשרה בהמשך לקורס, המסלול משלב סיורים מגוונים המאפשרים הכרות עמוקה עם עולמות קולינריים שונים. התלמידים מבקרים במטבחים מקצועיים, מסעדות ייחודיות ומעדניות בו
במהלך הביקור בפריז, ישתתפו חברי המשלחת בסיורי העשרה קולינריים ייחודיים, בהובלת השף מאיר דנון. הסיורים יכללו ביקורים במסעדות נחשבות, קונדיטוריות בולטות, מאפיות מובילות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים, במטרה להעמיק את ההיכרות עם סצנת הגסטרונומיה הפריזאית. בהיותו שף שחי, למד ועבד בפריז, ומקיים קשרים מקצועיים הדוקים עם בכירי השפים והקונדיטורים בעיר, מאיר דנון יעניק למשתתפים מבט מעמיק אל מאחורי הקלעים של בירת הקולינריה הצרפתית, תוך חשיפה לטרנדים עדכניים, חומרי גלם איכותיים ופרשנויות מודרניות למסורת הקולינרית הצרפתית.
טיק, לצד סיורים חווייתיים בקונדיטוריות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים. סיורים אלו מהווים הזדמנות להשראה מעשית ולחשיפה לטכניקות עבודה שונות, חומרים חדשניים ומגמות עכשוויות.
השף מאיר דנון חי, למד ועבד בפריז, ונשאר מחובר לבירת הקולינריה הצרפתית דרך ביקורים תכופים וקשרים הדוקים עם שפים, קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים. היכרותו האישית עם הסצנה הגסטרונומית של פריז, מהמטבחים והקונדיטוריות היוקרתיות והמפורסמות ועד למקומות חבויים ונסתרים למביני דבר בלבד, מאפשרת למשתתפי המשלחת גישה ישירה וייחודית לעולם הקולינריה הצרפתי. בליוויו, הביקור הופך לחוויה מקצועית מעמיקה עם תובנות מאחורי הקלעים, גישה לאנשי מפתח בתחום והזדמנות נדירה להבין את המגמות והסטנדרטים שמעצבים את הגסטרונומיה העולמית.