קורס שוקולטייר
קורס שוקולד מקיף ומקצועי בן שישה מפגשים בהנחיית אסף בייקר, שוקולטייר ומרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה.
ההתמחות בתחום השוקולד היא אחת מההתמחויות המבוקשות והמרתקות בעולם הקונדיטוריה.
השוקולטייר הוא מקצוע משיק לתחום הקונדיטוריה והעובדה שניתן ללמוד אותו באופן מעמיק בשבוע בלבד, הופכת אותו לקורס חובה לכל קונדיטור ואיש מקצוע.
כדי לענות על הצורך הגובר והביקוש הרב, השיק דנון קורס שוקולטייר מקיף ומקצועי בן שישה מפגשים. הקורס בהנחיית אסף בייקר, שוקולטייר ומרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה, יתקיים בפורמט מעשי בעבודה פרטנית בשיטת Hands on.
משתתפי הקורס יתנסו במגוון רחב של טכניקות ואפליקציות וייחשפו לידע המקצועי והעדכני ביותר על עולם השוקולד בארץ ובעולם.
מועד לקורס יקבע בקרוב, מוזמנים להשאיר פרטים.
קורס שוקולטייר
קורס שוקולד מקיף ומקצועי בן שישה מפגשים בהנחיית אסף בייקר, שוקולטייר ומרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה
ההתמחות בתחום השוקולד היא אחת מההתמחויות המבוקשות והמרתקות בעולם הקונדיטוריה.
השוקולטייר הוא מקצוע משיק לתחום הקונדיטוריה והעובדה שניתן ללמוד אותו באופן מעמיק בשבוע בלבד, הופכת אותו לקורס חובה לכל קונדיטור ואיש מקצוע.
כדי לענות על הצורך הגובר והביקוש הרב, השיק דנון קורס שוקולטייר מקיף ומקצועי בן שישה מפגשים. הקורס בהנחיית אסף בייקר, שוקולטייר ומרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה, יתקיים בפורמט מעשי בעבודה פרטנית בשיטת Hands on.
משתתפי הקורס יתנסו במגוון רחב של טכניקות ואפליקציות וייחשפו לידע המקצועי והעדכני ביותר על עולם השוקולד בארץ ובעולם.
מועד לקורס יקבע בקרוב, מוזמנים להשאיר פרטים.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555