התקשרו
התקשרו
0778054428

חיים במטבח


תובנות, מדריכים וטיפים לתכנון קריירה קולינרית

  • קורס בינלאומי בדנון

    ללמוד לבשל בצרפת – חלומו של כל טבח

    גם אתם רוצים ללבוש מדי שף בפריז? עשינו סדר, מהם בתי הספר המובילים, כמה זה באמת עולה, ומה כדאי לדעת לפני שקונים כרטיס.


    קרא עוד
  • מיקרו בייקרי - קונדיטוריה מהבית

    מיקרו בייקרי – טרנד חולף או מודל יציב

    בשנים האחרונות המיקרו בייקרי הפך מאופציה ניסיונית לטרנד בולט בשוק הקולינרי כעת כבר ברור שמדובר במודל עסקי של ממש.


    קרא עוד
  • לימודי בישול בארצות הברית CIA

    לימודי בישול בארצות הברית – מה נשאר מהחלום?

    בעבר טסו ישראלים רבים ללמוד בישול בארצות הברית, היום התמונה מעט שונה, ולפני שמזמינים כרטיס שווה לקרוא את הפוסט הזה.


    קרא עוד
  • סכיני גלסטיין - הסכינים של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

    קריירה במטבח, איך תתכננו את זה נכון

    בין אם אתם בתחילת הדרך או כבר עמוק בתוך המטבח, לכל אחד יש דרך משלו והאפשרויות הן כמעט בלתי מוגבלות...


    קרא עוד
  • הכל
  • בישול
  • קונדיטוריה
  • אפייה
  • סכיני גלסטיין - הסכינים של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

    איך לבחור סכין שף – מורה נבוכים

    סכיני מטבח הם כלי עבודה מרכזי של כל טבח, עם מבחר בלתי נגמר של יצרנים, עיצובים, סוגי פלדה, שמות ביפנית ומונחים טכניים שחלקם מאיימים כמו פיזיקה גרעינית. אז איך בוחרים סכין טובה, כזו שתשרת אתכם נאמנה - בלי להישאב לעולם שלם של בלבול מיותר

  • ללמוד לבשל בצרפת – חלומו של כל טבח

    גם אתם רוצים ללבוש מדי שף בפריז? עשינו סדר, מהם בתי הספר המובילים, כמה זה באמת עולה, ומה כדאי לדעת לפני שקונים כרטיס.

  • העולם הקולינרי של 2025 – היום שאחרי הלימודים

    סיום לימודי הבישול הוא רגע מרגש. לאחר חודשים של למידה ותרגול, הכרות ושליטה בטכניקות חדשות וחומרי גלם מגוונים מגיעה השאלה: "מה עכשיו?".

  • לימודי בישול בארצות הברית CIA

    לימודי בישול בארצות הברית – מה נשאר מהחלום?

    בעבר טסו ישראלים רבים ללמוד בישול בארצות הברית, היום התמונה מעט שונה, ולפני שמזמינים כרטיס שווה לקרוא את הפוסט הזה.

  • קריירה במטבח, איך תתכננו את זה נכון

    בין אם אתם בתחילת הדרך או כבר עמוק בתוך המטבח, לכל אחד יש דרך משלו והאפשרויות הן כמעט בלתי מוגבלות...

  • מיקרו בייקרי - קונדיטוריה מהבית

    מיקרו בייקרי – טרנד חולף או מודל יציב

    בשנים האחרונות המיקרו בייקרי הפך מאופציה ניסיונית לטרנד בולט בשוק הקולינרי כעת כבר ברור שמדובר במודל עסקי של ממש.

מתעניינים בלימודים?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי