התקשרו
התקשרו
0778054428

סופלה גבינות

מאיר דנון

סופלה גבינות הוא ללא ספק אחת המנות המנחמות. קלאסיקה צרפתית שמשלבת בין פשטות לאלגנטיות. יש לו טעם עשיר של גבינה צרפתית שאני אישית מאוד אוהב ולמרות השם המפחיד והמראה המרשים, ההכנה בפועל די פשוטה ולוקחת רק כמה דקות. בעיניי, זו אחת הדוגמאות הכי טובות לזה שאוכל לא חייב להיות מסובך כדי לעשות שואו.

סופלה גבינות
סופלה גבינות
חומרים ל4 יחידות סופלה:
  • בסיס
  • תוספות
  • לצורך ההכנה
אופן הכנה:
  1. מקררים את תבניות הסופלה
  2. מורחים אותן בחמאה ובקמח ושומרים בקירור.
  3. מכינים רביכה: ממיסים את החמאה ומבשלים בתוכה את הקמח כשתי דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך ערבוב רציף ומתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
  4. מוסיפים לרביכה את החלב, הגבינה והחלמונים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  5. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ומקפלים פנימה את החלבון המוקצף בשתי פעימות.
  6. אופים את הסופלה בחום של 190 מעלות בין שמונה לשתים-עשרה דקות.
  7. מגישים ואוכלים חם ישר מהתנור — בתיאבון!
באיזה גבינה להשתמש - המתכון הזה נשען על טעמה של הגבינה, אנחנו אוהבים להשתמש בגבינת קומטה, או גרוייר, הן בעלות טעם חזק שמתאים מאד לסופלה הזה. אם משתמשים בגבינות עדינות יותר, צריך לקחת בחשבון בתוצאה הסופית הטעם של הסופלה פחות מודגש.

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי