התקשרו
התקשרו
0778054428
לימודי קונדיטוריה בדנון בצקים כרוכים
לימודי קונדיטוריה בדנון בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

לימודי קונדיטוריה

לשלוט באמנות הקונדיטוריה המקצועית


מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים. לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלולי השתלמויות ממוקדים. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה. המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.

קורס קונדיטוריה רב תחומי

לגלות עולם של ידע ויצירה

פרטים נוספים

קורס קונדיטוריה מקצועי PRO

מקצוע מבוקש בחצי שנה בלבד

פרטים נוספים
  • תעודת גמר
quine_aman

קורס קונדיטוריה מורחב PLUS

ידע מקצועי משלים בתחומי ניהול ומטבח ממוקדים

פרטים נוספים
  • origin_ctsci

    טרנדים

  • ic2

    ניהול

  • ic3

    טכניקות

  • temp_ctsci

    טכנולוגיה

קורסים נוספים במגמה לקונדיטוריה

המגמה לקונדיטוריה מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד

  • קונדיטוריה Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • קונדיטוריה Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המקצועי

    6-12 חודשים

  • קונדיטוריה +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

תלמידים לקונדיטוריה במגמה ללימודי קונדיטוריה בדנון תלמידים לומדים קונדיטוריה במגמה ללימודי קונדיטוריה בדנון

ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל

ללמוד מהקונדיטורים המובילים בארץ

להנות מסטנדרטים בינלאומיים

לרכוש ניסיון במאפיית בית הספר

עבודה מעשית בשיטת "hands on"

לימודי קונדיטוריה בדנון אקליריים

שישי פטיסרי

שישי פטיסרי

שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים הנמכרים לקהל הרחב. התרגול המעשי בשלב ההכשרה הראשוני, מעניק לתלמידים תמונה רחבה על הענף,

לימודי קונדיטוריה בדנון אקליריים

ללמוד מהקונדיטורים המובילים בארץ

טובי הקונדיטורים ואנשי המקצוע המובילים, חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • http://danon.org.il/lecturer/yaniv-tamari/

    יניב תמרי

    ר. המגמה לקונדיטוריה

  • מיכל פינקלמן

    מיכל פינקלמן

    מרצה בכירה

  • עידן קושניר

    עידן קושניר

    מרצה בכיר

  • רוני הרצנו

    רוני הרצנו

    מרצה בכירה

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • ליאור חורי

    ליאור חורי

    מרצה בכירה

  • אולג מדורה

    אולג מדורה

    מרצה בכיר

  • אורן חיו

    אורן חיו

    מרצה בכיר

  • efrat_loft1

    אפרת לופט

    מרצה בכירה

בוגרות ובוגרים

שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים

  • איתיאלה היאט

    איתיאלה היאט

    יזמית בתחומי הקולינריה

  • גיא בלאו

    גיא בלאו

    שף התאילנדית בשוק

  • אוריאל שיינמן

    אוריאל שיינמן

    שף פרטי - butter

  • נורית צ׳יטיאת

    נורית צ׳יטיאת

    The Pastry Box

  • עומר אלוני

    עומר אלוני

    שף פרטי - ILU

  • עוז שחרי

    עוז שחרי

    מנהל המאפיה של r2m

  • דין שושני

    דין שושני

    שף ובעלים - Wabi

בוגרות ובוגרים

הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים, שלנו, שבחרו להפוך את התשוקה שלהם לבישול ואפייה לדרך חיים והשתלבו במגוון תפקידים במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. שפים, קונדיטורים, יזמים, יוצרי תוכן וחובבי קולינריה שהסקרנות והשאיפה למצוינות הובילה אותם לבחור בדנון כצעד ראשון בדרכם הקולינרית.

לדף הבוגרים

סטאז׳ בפריז

סטאז׳ים בקונדיטוריות המובילות בעולם

סטאז׳ קונדיטוריה בפריז - חלק מתכנית הלימודים של תלמידי דנון
סטאז׳ קונדיטוריה בפריז - חלק מתכנית הלימודים של תלמידי דנון
logos

מה אומר עלינו מי שמבין

שפים וכאלה

  • עופר בן נתן

    פופ אנד פופ


    ״הבוגרים של דנון מובילים היום את שוק העבודה. הם עומדים בראש, מחדשים ובולטים ביכולות הגבוהות שלהם.״

  • אלון שבו

    קונדיטורית אלון שבו


    ״הלימודים בדנון זה השילוב המושלם בין האקדמיה לחיים האמיתיים, עם צוות מורים שדוחף את התלמידים לחקור וללמוד.״

  • מיקי שמו

    קונדיטוריית שמו


    ״לדנון חלק משמעותי בפיתוח הדור החדש של הקונדיטורים הישראלים. הם מעניקים בסיס ידע שמוביל את הקונדיטוריה שלנו קדימה.״

  • ארז קומרובסקי

    ארז וחנן


    "הלימודים בדנון מעניקים לבוגרים ידע, דיוק ויצירתיות, שמאפשרים להם להוביל ולחדש בעולם הקולינריה."

אולה - מהפיכה בלימודי הקולינריה

פעמים נדירות, מופיע משהו חדש שמשנה את העולם בו הוא פועל. אולה - מערכת אינטראקטיבית ראשונה מסוגה בעולם ללימודי קולינריה מקוונים. ״אולה״ מנגישה לתלמידי דנון בבישול וקונדיטוריה את החומר הנלמד בעזרת הרצאות והדגמות שף מצולמות. הפלטפורמה מרכזת הרצאות מוקלטות, שיעורים, משימות טכניקות, הרחבה והעשרה בתחומי הקולינריה השונים. המערכת זמינה לתלמידים שלנו בכל זמן ובכל מקום דרך הנייד או המחשב, ומלווה את התלמיד בתהליך הלמידה.

תעודה שפותחת דלתות

התעודה של דנון- כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה חסרת התקדים לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

diploma

תכניות לימוד עדכניות

תוכנית הלימודים במסלול לימודי קונדיטוריה בדנון מעודכנת באופן שוטף בהתאם למגמות העדכניות בעולם הפטיסרי ולדרישות השוק. הקורסים משלבים יסודות בקונדיטוריה קלאסית עם טכניקות מודרניות ויצירתיות, תוך התמקדות במרכיבים איכותיים ודיוק בכל שלב הכנה. תמהיל זה מבטיח שהסטודנטים שלנו רוכשים מיומנויות עדכניות הנדרשות להשתלבות במאפיות ובפטיסרי מהשורה הראשונה.

כלים להתפתחות

אחד היתרונות המשמעותיים במסלול לימודי קונדיטוריה בדנון הוא העבודה האינדיבידואלית. כל סטודנט זוכה לעמדת עבודה אישית, המאובזרת בציוד מקצועי, שמאפשרת לו לתרגל בצורה עצמאית כל טכניקה, מתכון ושיטה בתחום הקונדיטוריה. סביבת הלימודים האישית הזו תומכת בהתמקצעות פרטנית ומאפשרת חוויית למידה מעמיקה ויסודית, עם אפשרות להביא לידי ביטוי יצירתיות אישית.

עבודה אינדיבידואלית

מסלול לימודי קונדיטוריה בדנון מספק לסטודנטים כלים חיוניים להתפתחות מקצועית, בליווי של צוות מורים מובילים ומנוסים בתחום. מעבר להכשרה המעשית, לסטודנטים יש גישה למערכת OLA, המאפשרת למידה מרחוק, עם הרצאות מוקלטות וחומרי עיון זמינים בכל זמן. בנוסף, התנסות בפרויקט "שישי פטיסרי" – מכירה לציבור של תוצרים מעשי ידי הסטודנטים – מספקת התנסות מעשית ויקרת ערך בעבודה מול קהל ובהתמודדות עם הפקת מאפים איכותיים בלחץ ובכמות.

  • לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לקונדיטורים העובדים בתחום שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה.
  • אורכם של הקורסים משתנה בהתאם למסלול הלימודים הנבחר. הקורסים המקצועיים המקיפים אורכים בין שלושה חודשים לשנה.
  • בהחלט. השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי בעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה כמו בקורדון בלו.
  • המתכונים וחומרי הגלם בתכניות הלימוד בתחומי הקונדיטוריה והאפייה כשרים בהשגחה של צהר. קיימת הפרדה מוחלטת בין כיתות הלימוד והציוד של מגמת הקונדיטוריה והאפייה לבין כיתות הבישול.

רוצה גם ללמוד קונדיטוריה מבלי להתפשר?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי