

לימודי קונדיטוריה
לשלוט באמנות הקונדיטוריה המקצועית
מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים. לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלולי השתלמויות ממוקדים. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה. המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.

-
טרנדים
-
ניהול
-
טכניקות
-
טכנולוגיה
קורסים נוספים במגמה לקונדיטוריה
המגמה לקונדיטוריה מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד


ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל
ללמוד מהקונדיטורים המובילים בארץ
להנות מסטנדרטים בינלאומיים
לרכוש ניסיון במאפיית בית הספר
עבודה מעשית בשיטת "hands on"
שישי פטיסרי
שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים הנמכרים לקהל הרחב. התרגול המעשי בשלב ההכשרה הראשוני, מעניק לתלמידים תמונה רחבה על הענף,

ללמוד מהקונדיטורים המובילים בארץ
טובי הקונדיטורים ואנשי המקצוע המובילים, חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.
בוגרות ובוגרים
שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים

בוגרות ובוגרים
הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים, שלנו, שבחרו להפוך את התשוקה שלהם לבישול ואפייה לדרך חיים והשתלבו במגוון תפקידים במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. שפים, קונדיטורים, יזמים, יוצרי תוכן וחובבי קולינריה שהסקרנות והשאיפה למצוינות הובילה אותם לבחור בדנון כצעד ראשון בדרכם הקולינרית.
לדף הבוגרים
מה אומר עלינו מי שמבין
שפים וכאלה
אולה - מהפיכה בלימודי הקולינריה
פעמים נדירות, מופיע משהו חדש שמשנה את העולם בו הוא פועל. אולה - מערכת אינטראקטיבית ראשונה מסוגה בעולם ללימודי קולינריה מקוונים. ״אולה״ מנגישה לתלמידי דנון בבישול וקונדיטוריה את החומר הנלמד בעזרת הרצאות והדגמות שף מצולמות. הפלטפורמה מרכזת הרצאות מוקלטות, שיעורים, משימות טכניקות, הרחבה והעשרה בתחומי הקולינריה השונים. המערכת זמינה לתלמידים שלנו בכל זמן ובכל מקום דרך הנייד או המחשב, ומלווה את התלמיד בתהליך הלמידה.
תעודה שפותחת דלתות
התעודה של דנון- כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה חסרת התקדים לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

תכניות לימוד עדכניות
תוכנית הלימודים במסלול לימודי קונדיטוריה בדנון מעודכנת באופן שוטף בהתאם למגמות העדכניות בעולם הפטיסרי ולדרישות השוק. הקורסים משלבים יסודות בקונדיטוריה קלאסית עם טכניקות מודרניות ויצירתיות, תוך התמקדות במרכיבים איכותיים ודיוק בכל שלב הכנה. תמהיל זה מבטיח שהסטודנטים שלנו רוכשים מיומנויות עדכניות הנדרשות להשתלבות במאפיות ובפטיסרי מהשורה הראשונה.
כלים להתפתחות
אחד היתרונות המשמעותיים במסלול לימודי קונדיטוריה בדנון הוא העבודה האינדיבידואלית. כל סטודנט זוכה לעמדת עבודה אישית, המאובזרת בציוד מקצועי, שמאפשרת לו לתרגל בצורה עצמאית כל טכניקה, מתכון ושיטה בתחום הקונדיטוריה. סביבת הלימודים האישית הזו תומכת בהתמקצעות פרטנית ומאפשרת חוויית למידה מעמיקה ויסודית, עם אפשרות להביא לידי ביטוי יצירתיות אישית.
עבודה אינדיבידואלית
מסלול לימודי קונדיטוריה בדנון מספק לסטודנטים כלים חיוניים להתפתחות מקצועית, בליווי של צוות מורים מובילים ומנוסים בתחום. מעבר להכשרה המעשית, לסטודנטים יש גישה למערכת OLA, המאפשרת למידה מרחוק, עם הרצאות מוקלטות וחומרי עיון זמינים בכל זמן. בנוסף, התנסות בפרויקט "שישי פטיסרי" – מכירה לציבור של תוצרים מעשי ידי הסטודנטים – מספקת התנסות מעשית ויקרת ערך בעבודה מול קהל ובהתמודדות עם הפקת מאפים איכותיים בלחץ ובכמות.
-
לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לקונדיטורים העובדים בתחום שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה.
-
אורכם של הקורסים משתנה בהתאם למסלול הלימודים הנבחר. הקורסים המקצועיים המקיפים אורכים בין שלושה חודשים לשנה.
-
בהחלט. השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי בעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה כמו בקורדון בלו.
-
המתכונים וחומרי הגלם בתכניות הלימוד בתחומי הקונדיטוריה והאפייה כשרים בהשגחה של צהר. קיימת הפרדה מוחלטת בין כיתות הלימוד והציוד של מגמת הקונדיטוריה והאפייה לבין כיתות הבישול.
רוצה גם ללמוד קונדיטוריה מבלי להתפשר?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת