לראשונה בישראל בית ספר ללחם

 

לראשונה בישראל בית ספר ללחם

0
מפגשים
0
שעות לימוד

לראשונה בישראל בית ספר ללחם

קורס האפייה המקיף והמקצועי בישראל

0
מפגשים
0
שעות לימוד
0
סוגי לחם ומאפה
0
מאנשי הלחם המובילים
מיומנויות אפייה

לעבוד כמו מקצוענים – הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.

מגוון לחמים

היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.

חומרי גלם

קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.

ידע משלים

מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.

סגל אופים מהשורה הראשונה

סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע  מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם. בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים, יובל אלחדף, ברי יוגב, אורן בנאי ואופים ואנשי לחם נוספים.

סגל אופים מהשורה הראשונה

סגל האופים והמרצים לאפיית לחמים מורכב מטובי האופים של ישראל, אנשי מקצוע  מנוסים המגובשים סביב הרצון לפתח ולקדם את תעשיית הלחם המקומית ולהעביר את הידע הרב שברשותם.

בראש החוג ללחם עומד ארז קומורובסקי אשר שותף לחזון ומרכז את תכני הלימוד לצדו עומדים, אורן חג'ג (אדון שיפון) יובל אלחדף, ברי יוגב, אורן בנאי ואופים ואנשי לחם נוספים.


קורס לחם מקצועי ממש כמו בחו״ל

מיומנויות אפייה

לעבוד כמו מקצוענים – הקניית מיומנויות אפייה מקצועיות, עבודה עם מכשור מקצועי ותנורים, לישה, כדרור ועיצוב, שליטה ובקרה בשלבי ההכנה השונים ומכלול הטכניקות הדרושות לאופים הלחם של ימנו.

מגוון לחמים

היכרות מעמיקה עם סגנונות הלחם השונים, שמרים, מחמצות, וסטרטרים שונים. מכלול גישות היצור וההתפחה ואכסולות יצור בינלאומיות ומקומיות. חשיפה למגוון רחב של לחמים מן העולם.

חומרי גלם

קמח הוא ללא ספק אחד מחומרי הגלם המרכזיים במאפייה. במסגרת הקורס לומדים ומתנסים עם מגוון הקמחים הזמינים בישראל ועל המשמעויות השונות של שימוש בקמחי חיטה וקמחים נוספים.

ידע משלים

מעבר לתכנים המעשיים, משולבת בקורס טכנולוגיית אפייה מורחבת ותכנים משלימים נוספים. פרק בצקים ומאפיי בוקר ובסיס בתחום הקונדיטוריה מעניקים לתלמידים אפשרויות יישום רחבות יותר.

מקצוע בצמיחה

תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.

תוכנית ראשונה מסוגה

מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.

כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי

כרטיס הכניסה שלך לעולם הלחם המקצועי

מקצוע בצמיחה

תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת.

תוכנית ראשונה מסוגה

מעתה אין צורך לנסוע לחו"ל ללמוד את מקצוע אפיית הלחמים. בית הספר מציע קורס לחם מקיף ומעמיק ומעניק לבוגרים כלים להשתלב ולהוביל את תעשיית הלחם. הלימודים מיישמים טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה עדכניות כמקובל במאפיות המובילות בעולם.

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *

גם אתם חושבים על קריירה בתחום האפייה?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף

גם אתם חושבים על קריירה בתחום הלחם? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף.

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *