קורס ג׳לטו מקצועי בדנון

קורס ג׳לטו איטלקי

להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי

בחודש נובמבר יגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא גלידה איטלקית.
במהלך יומיים אינטנסיביים תרכשו שליטה באמנות הכנת הג׳לטו, ותלמדו כיצד ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותכם.

הקורס כולל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.
הקורס כולל הכנה של מתכוני גלידה שונים – גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.

הקורס מיועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם. הקורס יתקיים בשני מחזורים: 11-12 בנובמבר 2019 | 13-14 בנובמבר 2019

להרשמה


קורס ג׳לטו איטלקי

להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי

בחודש נובמבר יגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא גלידה איטלקית.

במהלך יומיים אינטנסיביים תרכשו שליטה באמנות הכנת הג׳לטו, ותלמדו כיצד ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותכם.

הקורס כולל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.

הקורס כולל הכנה של מתכוני גלידה שונים – גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.

הקורס מיועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם.

הקורס יתקיים בשני מחזורים: 11-12 בנובמבר 2019 | 13-14 בנובמבר 2019

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.