קורס ג׳לטו מקצועי בדנון

קורס ג׳לטו איטלקי

להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי

בחודש נובמבר הגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא ג׳לטו איטלקי.
במהלך יומיים אינטנסיביים הוא לימד את אמנות הכנת הג׳לטו, וכיצד ניתן ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותנו.

הקורס כלל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.
הקורס כלל הכנה של מתכוני גלידה שונים – גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.

הקורס נועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם. הקורס התקיים בשני מחזורים: 11-12 בנובמבר 2019 | 13-14 בנובמבר 2019

להרשמה


קורס ג׳לטו איטלקי

להכיר מקרוב את עולם הגלידה המקצועי

בחודש נובמבר הגיע לדנון מאסטר ג׳לטייר אלברטו פרנזולין, מי שמשמש בשנים האחרונות כמנהל ההדרכות של חברת ״פברי״ האיטלקית לקורס ראשון מסוגו בנושא ג׳לטו איטלקי.
במהלך יומיים אינטנסיביים הוא לימד את אמנות הכנת הג׳לטו, וכיצד ניתן ליצור מתכונים חדשים בעזרת חומרי הגלם שעומדים לרשותנו.

הקורס כלל היכרות תיאורטית ומעשית עם מרכיבי הגלידה, הבנת תפקידיהם של החומרים השונים ושל יחסי הגומלין ביניהם, עבודה נכונה עם מייצבים, בסיסים, היכרות עם מונחי יסוד וציוד מקצועי.
הקורס כלל הכנה של מתכוני גלידה שונים – גלידות רכות, גלידות יוגורט וסורבטים, וגם מוצרים משלימים מעולם הקונדיטוריה.

הקורס נועד לאנשי מקצוע בתחום המטבח והקונדיטוריה המעוניינים לשלב גלידות בליין המוצרים שלהם. הקורס התקיים בשני מחזורים: 11-12 בנובמבר 2019 | 13-14 בנובמבר 2019

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.