קורס בישול מקצועי

הצעד הראשון שלך להצלחה
42 מפגשים / 526 שעות לימוד

קורס בישול מקצועי

הצעד הראשון שלך להצלחה

0
מפגשים
0
שעות לימוד
0
חומרי גלם שונים
0
מתכוני בסיס

החלום שלך מתחיל אצלנו

תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו במסעדות בהן תעבדו ומגוון כלים משלימים לניהול ולהתפתחות.
זהו קורס בישול למתחילים ולמתקדמים אשר מניח את התשתית המקצועית לעבודה נכונה ולפיתוח קריירה מצליחה.
הקורס מיועד לאנשים המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם בתחומי המטבח, החל ממתחילים החדשים למטבח ועד לטבחים צעירים המעוניינים להתפתח.

ידע משלים וניהולי

קורס בישול זה מקנה היכרות רחבה עם מגוון תחומי קולינרית משיקים: קונדיטוריה וקינוחים, אפיית לחמים ואספקטים ניהוליים של מטבח מסעדה הדרושים לפיתוח קריירה מצליחה בתחומי המטבח.

חומרי גלם

היכרות והכנה של מגוון רחב מאד של חומרי גלם: קצבות בשר, עופות, דגים ופירות-ים. היכרות עם מגוון התוצרת המקומית והמיובאת וחומרי הגלם שמשמשים את המסעדנות העכשווית.

טכניקות בישול

בקורס בישול תלמדו מגוון עצום של טכניקות מן המטבח המערבי והבינ״ל, טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות קלאסיות, טכניקות בישול מודרניות, בישול בואקום, מטבחים אסייתיים ועוד.

מיומנויות בסיס

קורס זה מכין אתכם לעבודה מקצועית במטבח: מיומנויות סכין, חיתוכים, צירים, רטבים, מרקים, דגים, פירות ים, עופות, בשר ובצקים הם רק חלק קטן ממגוון המיומנויות שנלמדות בקורס.

תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו במסעדות בהן תעבדו ומגוון כלים משלימים לניהול ולהתפתחות.

זהו קורס בישול למתחילים ולמתקדמים אשר מניח את התשתית המקצועית לעבודה נכונה ולפיתוח קריירה מצליחה.

הקורס מיועד לאנשים המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם בתחומי המטבח, החל ממתחילים החדשים למטבח ועד לטבחים צעירים המעוניינים להתפתח.

קורס בישול זה מוכר לצורך שימוש בכספי המענק לחיילים משוחררים

קורס בישול למתחילים – כרטיס הכניסה שלך לעולם המטבח המקצועי

קורס בישול עדכני ומקיף

קורס בישול פרו מציע תכנית לימודים עדכנית ומתקדמת המשלבת תכנים מן המטבחים הקלסיים והמודרניים. הקורס כולל התייחסות מעמיקה למגוון טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות כבר בשלבי הלימוד הראשונים ובכך מכין את הסטודנטים לעבודה בעולם הקולינרי של מחר.

קמפוס לימודים מתקדם

קמפוס בית הספר תוכנן בסטנדרט בינלאומי ראשון מסוגו בישראל. הוא מעניק לתלמידים סביבת למידה מקבילה לטובי בתי הספר בעולם. כיתות הלימוד, הציוד המתקדם ומערך העזרים הפדגוגיים מאפשרים לסטודנטים לעבור קורס בישול בתל אביב בתנאים מקבילים לטובי בתי הספר בעולם.

שנים של ניסיון

את סגל המרצים של קורס בישול מוביל השף חגי לרנר, מאנשי ההכשרה הקולינרית הבולטים והמנוסים בישראל. לצדו שורה ארוכה של שפים מובילים: השפים מאיר דנון, יוסי שטרית, דיוויד פרנקל, ארי ירזין, אוראל קמחי, סבינה ולדמן, רביב גרה, נוף עתאמנה ועוד.

קורס בישול בשיטת CTSCI

לימודי בישול בבית הספר מבוססים על שיטת הלימוד הייחודית שלנו. השיטה שמה דגש מיוחד על טכניקה, תרבות ומדע כיסודות ליצירה ולפיתוח זהות קולינרית אישית, כלי מרכזי להתפתחות מקצועית ומנוע בסיסי בקריירה במסעדנות של זמננו.

למידה פרטנית

הלימודים בבית הספר מתקיימים במתכונת פרטנית. השיעורים נפתחים בהדגמה אשר לאחריה מתרגל כל סטודנט את הכנת המנות בעצמו. מתכונת זו מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהפנים את החומר הנלמד בקצב שלו.

מסעדת תלמידים

בבית הספר פועלת מסעדת תרגול יחידה מסוגה בישראל. היא מאפשרת לתלמידים לתרגל הגשה וסרוויס בסביבה מבוקרת. התרגול במסעדת הסטודנטים הוא חלק מתכנית הלימודים ומציע רובד פדגוגי נוסף כמו קורס בישול למתקדמים בבתי ספר בחו"ל.

מיומנויות בסיס
קורס זה מכין אתכם לעבודה מקצועית במטבח: מיומנויות סכין, חיתוכים, צירים, רטבים, מרקים, דגים, פירות ים, עופות, בשר ובצקים הם רק חלק קטן ממגוון המיומנויות שנלמדות בקורס.

טכניקות בישול
בקורס תלמדו מגוון עצום של טכניקות מן המטבח המערבי והבינ״ל, טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות קלאסיות, טכניקות בישול מודרניות, בישול בואקום, מטבחים אסייתיים ועוד.

חומרי גלם
היכרות והכנה של מגוון רחב מאד של חומרי גלם: קצבות בשר, עופות, דגים ופירות-ים. היכרות עם מגוון התוצרת המקומית והמיובאת וחומרי הגלם שמשמשים את המסעדנות העכשווית.

ידע משלים וניהולי
הקורס מקנה היכרות רחבה עם מגוון תחומי קולינרית משיקים: קונדיטוריה וקינוחים, אפיית לחמים ואספקטים ניהוליים של מטבח מסעדה הדרושים לפיתוח קריירה מצליחה בתחומי המטבח.

שנים של ניסיון
את סגל המרצים של הקורס מוביל השף חגי לרנר, מאנשי ההכשרה הקולינרית הבולטים והמנוסים בישראל. לצדו שורה ארוכה של שפים מובילים: השפים מאיר דנון, יוסי שטרית, דיוויד פרנקל, ארי ירזין, אוראל קמחי, סבינה ולדמן, רביב גרה, נוף עתאמנה ועוד.

קמפוס לימודים מתקדם
קמפוס בית הספר תוכנן בסטנדרט בינלאומי ראשון מסוגו בישראל. הוא מעניק לתלמידים סביבת למידה מקבילה לטובי בתי הספר בעולם. כיתות הלימוד, הציוד המתקדם ומערך העזרים הפדגוגיים מאפשרים לסטודנטים לעבור קורס בישול בתל אביב בתנאים מקבילים לטובי בתי הספר בעולם.

קורס עדכני ומקיף
דנון מציע תכנית לימודים עדכנית ומתקדמת המשלבת תכנים מן המטבחים הקלסיים והמודרניים. הקורס כולל התייחסות מעמיקה למגוון טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות כבר בשלבי הלימוד הראשונים ובכך מכין את הסטודנטים לעבודה בעולם הקולינרי של מחר.

מסעדת תלמידים
בבית הספר פועלת מסעדת תרגול יחידה מסוגה בישראל. היא מאפשרת לתלמידים לתרגל הגשה וסרוויס בסביבה מבוקרת. התרגול במסעדת הסטודנטים הוא חלק מתכנית הלימודים ומציע רובד פדגוגי נוסף כמו קורס בישול למתקדמים בבתי ספר בחו"ל.

למידה פרטנית
הלימודים בבית הספר מתקיימים במתכונת פרטנית. השיעורים נפתחים בהדגמה אשר לאחריה מתרגל כל סטודנט את הכנת המנות בעצמו. מתכונת זו מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהפנים את החומר הנלמד בקצב שלו.

קורס בישול בשיטת CTSCI
לימודי בישול בבית הספר מבוססים על שיטת הלימוד הייחודית שלנו. השיטה שמה דגש מיוחד על טכניקה, תרבות ומדע כיסודות ליצירה ולפיתוח זהות קולינרית אישית, כלי מרכזי להתפתחות מקצועית ומנוע בסיסי בקריירה במסעדנות של זמננו.

קורס בישול זה מוכר לצורך שימוש בכספי המענק לחיילים משוחררים
קורס בישול למתחילים – כרטיס הכניסה שלכם למטבח המקצועי

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.