קורס בישול מקצועי

הצעד הראשון שלך להצלחה

0
מפגשים
0
שעות לימוד

קורס בישול למתחילים

הצעד הראשון שלך להצלחה

0
מפגשים
0
שעות לימוד
0
חומרי גלם שונים
0
מתכוני בסיס

החלום שלך מתחיל אצלנו

תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו במסעדות בהן תעבדו ומגוון כלים משלימים לניהול והתפתחות.

מיומנויות בסיס

לעבוד כמו מקצוענים – מיומנויות סכין, חיתוכים, צירים ורטבים, מרקים, ביצים וארוחות בוקר, בצקים הם רק חלק קטן ממגוון המיומנויות שנלמדות בקורס.

טכניקות בישול

שליטה במגוון הטכניקות מן המטבח המערבי והבינ״ל – טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות קלאסיות, טכניקות בישול מודרניות, בישול בואקום, מטבחים אסיאתיים ועוד מגוון רחב של שיטות עבודה.

חומרי גלם

היכרות והכנה של מגוון רחב מאד של חומרי גלם – קצבות בשר, עופות, דגים ופירות ים. היכרות עם מגוון התוצרת המקומית והמיובאת המשמשת את המסעדנות העכשיווית.

ידע משלים וניהולי

הבנה רחבה – היכרות עם עולם הקונדיטוריה והקינוחים, אפיית לחמים ואספקטים ניהוליים של מטבח מסעדה הדרושים לניהול מטבח מסעדה.

תכני הקורס

מיומנויות סכין / חיתוכים / צירים ורטבים / מרקים / ביצים וארוחות בוקר / בצקים / טכניקות מן המטבח המערבי והבינ"ל / טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות / טכניקות בישול מודרניות / בישול בוואקום / מטבחים אסייתיים / היכרות עם מגוון רחב מאד של חומרי גלם / קצבות בשר / עופות /דגים ופירות ים / קינוחים ומנות אחרונות / אפיית לחמים / אספקטים ניהוליים של מטבח מסעדה ועוד.

– מוכר לצורך שימוש במענק לחיילים משוחררים –

קורס בישול זה מוכר לצורך שימוש בכספי המענק לחיילים משוחררים

קורס בישול עדכני ומקיף

תוכנית הלימודים בקורס בישול מקצועי מן המתקדמות בעולם. היא חושפת את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות ומשלבת הבנה של טכנולוגיה ותרבות קולינרית כבר בשלבי הלימוד הראשונים.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

תוכנית לימודים רחבה

לצד המטבח הצרפתי והאיטלקי משולבים בקורס מגוון רחב של מטבחים ושיטות עבודה ממטבחי העולם. החשיפה למטבחים אלה מציידת את התלמידים בכלים הדרושים ליצור ולהתפתח בעולם הדינאמי של המסעדנות המקומית והבינלאומית.

סגל מרצים מנוסה ומוערך

סגל המרצים והשפים של בית הספר בראשותו של השף מאיר דנון, כולל אנשי מקצוע מובילים בעלי נסיון רב שנים בטובות המסעדות בארץ ובעולם. לצדו פועל המעגל, ועדת היגוי קולינרית המורכבת מהשפים המובילים בארץ. יחדיו הם מגבשים את תכני הלימוד ומשתלבים במסלולי הלימוד.

סטאז' בחו"ל

בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בצרפת ובבירות הקולינריה לראשונה בישראל יכולים תלמידים להשתלם גם מחוץ לגבולות הארץ. תוכנית הסטאז' פתוחה בפני כל תלמידי בית הספר ומאפשרת להם לעבוד במסעדות המובילות בעולם.

קורס בישול בשיטת CTSCI

שיטת הלימוד היחודית של בית הספר שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכרות מעמיקה עם הטכנולוגיה והעולם הקולינרי. היא נועדה לאפשר לתלמידים להשתלב ולהוביל את הקולינריה של המחר.

תוכנית לימודים מתקדמת
תכנית הלימודים בקורס הבישול  המקצועי היא מן המתקדמות בעולם. היא חושפת את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות ולמגוון רחב של חומרי גלם, שיטות עבודה ומטבחים מן העולם.

קמפוס חדיש ומתקדם
הלימודים מתקיימים בכיתות מצוידות בסטנדרט בינלאומי חסר תקדים בישראל ומעניקים לתלמידים סביבת לימודים מקבילה לטובי בתי הספר בעולם.

זהות אישית
שיטת הלימוד של בית הספר CTSCI שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית של כל תלמיד.

לומדים  עם הטובים ביותר
סגל השפים של המגמה בראשותו של השף חגי לרנר, כולל כמה מהיוצרים ואנשי המקצוע המוערכים בישראל.

מעטפת תנאים משלימה
סטאז' בחו"ל, רשת קשרים ענפה וסיוע בהשתלבות בעבודה, מסעדת תלמידים וספרייה קולינרית הם רק חלק מהמעטפת שמעמיד בית הספר לרשות התלמידים.

מלגות ואפשרויות מימון
בית הספר מעמיד לרשות התלמידים אפשרויות סיוע ומימון על מנת לעודד ולפתח את הקולינריה הישראלית.
למידע נוסף>>

כרטיס הכניסה שלך לעולם המטבח המקצועי

כרטיס הכניסה שלכם למטבח במרחק נגיעה

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *






גם אתם חולמים על קריירה מצליחה בתחום הבישול?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים

גם אתם חולמים על קריירה מצליחה בתחום הבישול?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים:

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *