התקשרו
התקשרו
0778054428
cook_study
majors-hero

לימודי בישול

כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות


הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. בשביל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ובתחרות המתמדת שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש. לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את הקולינריה הישראלית צעד אחד קדימה. הקורסים במגמה לבישול מציעים מגוון מסלולים, כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר עבורו.

קורס בישול רב תחומי

לגלות עולם של ידע ויצירה

פרטים נוספים
  • תעודת השתתפות

קורס בישול מקצועי PRO

ללמוד מקצוע ב-6 חודשים

פרטים נוספים
  • תעודת גמר
cale

קורס בישול מקצועי PRO+

ידע מקצועי משלים בתחומי ניהול ומטבח ממוקדים

פרטים נוספים
  • תעודת מאסטר
  • תמונה של מקור

    מטבחים

  • תמונה של דגים

    חומרי גלם

  • תמונה של מקור

    טכניקות

  • תמונה של טמפרטורת בישול

    שפים

קורסים נוספים במגמת בישול

המגמה לבישול מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד

  • בישול Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • בישול Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המטבח המקצועי

    6-12 חודשים

  • קורס בישול +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל

ללמוד מהשפים המובילים בארץ

להנות מסטנדרטים בינלאומיים

לתרגל סרוויס במסעדת בית הספר

עבודה מעשית בשיטת "hands on"

תלמידים מבשלים במסעדת התלמידים של דנון

מסעדת התלמידים

מסעדת התלמידים

דנון הוא לא רק בית ספר לבישול, אלא מרחב מקצועי חדשני ופורץ דרך, שמכין את הבוגרים לעבודה מעשית בעולם הבישול המקצועי. בשטח הקמפוס פועלת מסעדת "סקוליארד" – מסעדת תלמידים יחידה מסוגה בארץ, אשר בדומה לבתי הספר המובילים בעולם, מאפשרת לתלמידים לתרגל סרוויס אמיתי, פתוח לקהל.
הבישול במסעדה מהווה חלק בלתי נפרד מתוכניות הלימוד, החל משלבי ההכשרה הראשונים, ומעניק לתלמידים הזדמנות לעבוד לצד טובי השפים בארץ.

תלמידים מבשלים במסעדת התלמידים של דנון

ללמוד מהשפים המובילים בארץ

טובי השפים בישראל חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • חגי לרנר

    חגי לרנר

    ר. המגמה לבישול

  • צח יאירי

    צח יאירי

    מרצה בכיר

  • סבינה ולדמן

    סבינה ולדמן

    מרצה בכירה

  • אביחי מיזרחי

    אביחי מזרחי

    מרצה בכיר

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • elliptic_cook_liron

    לירון גרינברג

    מרצה בכירה

בוגרות ובוגרים

שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים

  • איתיאלה היאט

    איתיאלה היאט

    יזמית בתחומי הקולינריה

  • גיא בלאו

    גיא בלאו

    שף התאילנדית בשוק

  • אוריאל שיינמן

    אוריאל שיינמן

    שף פרטי - butter

  • נורית צ׳יטיאת

    נורית צ׳יטיאת

    The Pastry Box

  • עומר אלוני

    עומר אלוני

    שף פרטי - ILU

  • עוז שחרי

    עוז שחרי

    מנהל המאפיה של r2m

  • דין שושני

    דין שושני

    שף ובעלים - Wabi

bogrim

בוגרות ובוגרים

הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים שלנו - שפים, קונדיטורים, חובבי קולינריה, יוצרי תוכן, ויזמים, שהחליטו להעשיר את כישוריהם וידיעותיהם וללמוד בקמפוס המתקדם בישראל, ובין הטובים בעולם. חתירתם למצוינות הובילה אותם לבחור קורס בישול בדנון כצעד משמעותי בדרכם המקצועית ולהפוך את אהבתם לבישול למקצוע ולדרך חיים בארץ ובעולם.

לדף הבוגרים

משתלבים בענף

סטאז׳ים ומסלולי קריירה במסעדות המובילות

סטאז׳ בבישול ובקונדיטוריה - תלמידי דנון משתלבים בעולם המסעדנות והקונדיטוריה
סטאז׳ בבישול ובקונדיטוריה - תלמידי דנון משתלבים בעולם המסעדנות והקונדיטוריה
התלמידים והבוגרים של דנון משתלבים לעבודה במסעדות ובקונדיטוריות המובילות בישראל

מה אומרים עלינו?

דנון, הבחירה של אנשי המקצוע

  • moshik_rot

    מושיק רוט

    &Moshik


    ״הלימודים בדנון הם אינם רק חוויה לימודית – אלא חוויה שמשנה את הדרך בה רואים את עולם הקולינריה.״

  • שף אייל שני

    אייל שני

    קבוצת אייל שני


    ״הייתי בדנון כשהוזמנתי להרצות שם, כשנכנסתי לא האמנתי ליופי ששורה בכל, למקצועיות שלעולם לא ראיתי בארץ.״

  • יוסי שיטרית

    יוסי שיטרית

    מסעדת היבה


    ״דנון הוא באמת מקום של מצויינות, כשאני מקבל בוגר של דנון ניכר ומורגש שיש כאן טבח עם בסיס מצויין שעבר תהליך.״

  • תומר טל

    שף


    ״הקשר שלי עם דנון, הוא רב שנים. את מאיר וחגי אני מכיר עוד מתקופת לימודיי, מקצוענות ויחס אישי יחד עם הרגלי עבודה אלגנטיים הם שמם השני.״

אולה - מהפכה בלימודי הקולינריה

לימודי בישול בדנון מעניקים לכם את כל הכלים להוביל ולהצטיין במטבח. לצד השיעורים הפרונטליים וההתנסות המעשית, תלמידי בית הספר מקבלים גישה בלעדית ל"אולה" – מערכת אינטראקטיבית ראשונה מסוגה שעשתה מהפכה בעולם לימודי הקולינריה. אולה היא פלטפורמת לימודים דיגיטלית, הכוללת מגוון שיעורי העמקה והרחבה ופותחת בפני התלמידים מאגר ידע עצום שלא מפסיק להתעדכן.

תעודה שפותחת דלתות

תעודת הגמר של דנון היא סמל למקצוענות ומצוינות קולינרית וכרטיס כניסה מהיר למוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. בית הספר זוכה להערכה רבה בארץ ובעולם וידוע בענף כמסגרת לימודי בישול המספקת לתלמידיה הכשרה מקיפה, ידע רב ומעמיק, ניסיון מעשי מוכח וסטנדרטים מקצועיים חסרי פשרות.
לפיכך, תעודת הגמר שלנו מהווה יתרון בולט בשוק העבודה, ואלפי הבוגרות והבוגרים שלנו שכבר השתלבו בענף הם דוגמה חיה לכך. הסטודנטיות והסטודנטים שלנו מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים, ורבים מהם נחטפים לעבודה עוד בתקופת הלימודים.

diploma

תכניות לימוד עדכניות

תוכנית הלימודים במסלול לימודי בישול בדנון מעודכנת באופן מתמיד בהתאם למגמות הקולינריות העולמיות ודרישות התעשייה. הקורסים משלבים ידע מעמיק בטכניקות בישול קלאסיות לצד טכניקות מודרניות, חקר חומרי גלם, והתמקדות באומנות הבישול המתקדם. כך מובטחת לסטודנטים הכשרה רלוונטית ועדכנית שתכין אותם להשתלב במטבחים המובילים בארץ ובעולם.

כלים להתפתחות

אחד היתרונות הייחודיים במסלול לימודי בישול בדנון הוא הדגש על עבודה אינדיבידואלית. כל סטודנט עובד בעמדת עבודה אישית במטבח מקצועי, המאפשרת לו לתרגל וליישם כל שלב ושיטה בעצמאות מלאה. סביבת הלימודים הזו מספקת חוויית למידה ממוקדת ופרטנית, שמפתחת ביטחון ושליטה בטכניקות קולינריות.

עבודה אינדיבידואלית

מסלול לימודי בישול בדנון מעניק לסטודנטים את הכלים הנדרשים להתפתחות מקצועית בעולם הקולינרי, עם ליווי צמוד ממורים מנוסים ובעלי שם בתחום. מעבר לתכנים המעשיים, לסטודנטים יש גישה למערכת הלמידה המקוונת OLA, המאפשרת לצפות בהרצאות ובחומרי עיון בכל עת. בנוסף, התנסות בסביבת מסעדה אמיתית כחלק מהלימודים מספקת הכנה חיונית לעולם העבודה ולקשר עם קהל לקוחות – מרכיב מרכזי בהכנה לקריירה בענף המזון.

שאלות ותשובות

  • בהחלט! יש לנו מגוון קורסים שונים, החל מלימודי בסיס ועד לימודי בישול למתקדמים ברמות שונות. בכל שלב של הקריירה ניתן להמשיך להתפתח מקצועית עם אחד הקורסים שלנו, בהתאם לרצונותיכם ולשאיפותיכם.
  • כן, יש לנו גם קורסי הכשרה בסיסיים שלא דורשים ידע או ניסיון קודם, אלא רק אהבה לבישול.
  • ברוב המקרים התעודה שלנו מדברת בעד עצמה והבוגרים נחטפים לעבודה מיד עם סיום הלימודים (פעמים רבות גם במהלכם). כך או כך, אנו תמיד נהיה כאן כדי לתמוך בדרכם המקצועית של בוגרינו - לספק מידע והדרכות על משרות בתחום, לערוך מפגשי נטוורקינג מקצועיים, לתמוך בעסקים שהם פותחים וביוזמות שהם מובילים.
  • לכל קורס בישול עלות שונה בהתאם להיקף ולאורך הקורס. ניתן ליצור עמנו קשר ולקבל את כל הפרטים לגבי הקורס שבו אתם מעוניינים.
  • דנון הוא בית ספר לבישול הנחשב למתקדם ביותר בארץ ולאחד הטובים בעולם. מעבר לתוכניות הקורסים המקיפות, לרמת הלימודים הגבוהה ולסגל המרצים המורכב מבכירי השפים בישראל, תקבלו בדנון שני יתרונות ייחודיים:
    • "סקוליארד" - מסעדת תלמידים, היחידה מסוגה בארץ, שמאפשרת לכם לתרגל סרוויס מול קהל סועדים אמיתי כבר מתחילת הדרך, ומכינה אתכם לעולם העבודה המקצועי.
    • "אולה" – פלטפורמת לימודים דיגיטלית, בלעדית לתלמידי בית הספר, הכוללת מגוון עצום של הרצאות ושיעורים. באמצעותה ניתן להמשיך ללמוד, לחזור על טכניקות ולהרחיב את ידיעותיכם, גם אחרי שעות הלימודים.

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי