ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית

בבית הספר מספר מסלולי לימוד למעוניינים לפתח את יכולותיהם בתחומי הקונדיטוריה

Basic – יסודות הקונדיטוריה
Pro – קונדיטוריה מקצועית
Master – קונדיטוריה מתקדמת

ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית

מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים. לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בשלושה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.



תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הקונדיטוריה חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות ומשלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים. התוכניות מיועדות להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי הקונדיטוריה.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בתחום לימודי קונדיטוריה בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

כלים להתפתחות

לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים ומרקמים חדשים כבר בתקופת הלימודים.

תוכניות לימוד מקיפות ועדכניות
טכניקות חדישות ומסורתיות
הבנה של תהליכים טכנולוגיים
כלים להשתלבות ולקריירה מצליחה
עבודה אישית “hands On”
עמדות עבודה מתקדמות
סטנדרט חדש בתחום לימודי קונדיטוריה בישראל

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.

בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו. היא מאפשרת לראשונה בצורה מסודרת לתלמידים ללמוד בקונדיטוריות הטובות בעולם.

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

מעוניינים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים.

מעוניינים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים.

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.