לימודי קונדיטוריה – ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית

מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.
מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.


לימודי קונדיטוריה chef

קורס קונדיטוריה בינלאומי

הקורס הבינלאומי המקיף בישראל כולל שלושה שבועות במחיצת גדולי הקונדיטורים בצרפת.

לימודי קונדיטוריה Master

קורס קונדיטוריה מורחב

קורס ראשון מסוגו המשלב תכנים עיוניים מתקדמים בתחום הנדסת המתכונים וניהול קונדיטוריה.

לימודי קונדיטוריה Pro

קורס קונדיטוריה מקצועית

כל הכלים המקצועיים הדרושים להשתלב ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה, הקורס המקיף והמתקדם מסוגו.

לימודי קונדיטוריה basic

קורס קונדיטוריה רב תחומי

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של דנון הוא השלב הראשון למעוניינים לבחון עיסוק מקצועי בתחום הקונדיטוריה.

שף קונדיטור ליאור שטייגמן

ראש המגמה לקונדיטוריה

את תחילת דרכו המקצועית עשה בקונדיטוריה המוערכת "רביבה וסיליה" ברמת השרון לצידה של רביבה אפל. שטייגמן עבד בפריז לצדו של אלוף העולם וענק הקונדיטוריה כריסטוף מישלאק לפני שפנה לתחום ההדרכה המקצועית. שטייגמן מייצג את הקונדיטוריה העדכנית ונחשב לאחד הקונדיטורים המובילים בישראל.

לצדו של ליאור פועל סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מן השורה הראשונה, כולם בעלי ניסיון עשיר בקונדיטוריות המובילות בארץ. בינהם מיכל פינקלמן, אלכס ברמן, איקה כהן, מישי בלוג ועוד.

 

מרכז קולינרי מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של הענף בתכניות הלימודים על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחומי הקונדיטוריה.

סטאז' בצרפת

בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

לימודי קונדיטוריה
ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית

מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.

לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.

מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.

קורס קונדיטוריה רב תחומי – INTER-D
קורס קונדיטוריה מקצועי – PRO
קורס קונדיטוריה מורחב – PRO PLUS
קורס קונדיטוריה בינלאומי – INTER-3

סגל שפים מוביל ומנוסה
תכניות לימוד מקיפות ומתקדמות
טכניקות בסיסיות ומתקדמות
הבנה של תהליכים טכנולוגיים
אפשרות לסטאז' בחו"ל
רשת קשרים וסיוע בהשתלבות בעבודה
קמפוס בסטנדרט בינלאומי מתקדם
מלגות ואפשרויות מימון נוחות

תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הקונדיטוריה חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות ומשלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים. התוכניות מיועדות להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי הקונדיטוריה.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בתחום לימודי קונדיטוריה בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

כלים להתפתחות

לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים ומרקמים חדשים כבר בתקופת הלימודים.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.

בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו. היא מאפשרת לראשונה בצורה מסודרת לתלמידים ללמוד בקונדיטוריות הטובות בעולם.

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *






מעוניינים לשמוע עוד על לימודי קונדיטוריה?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם עם פרטים נוספים

מעוניינים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו
ישובו אליכם עם פרטים נוספים:

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *