לימודי קונדיטוריה – ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית

מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.
לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.

המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.


לימודי קונדיטוריה chef

קורס קונדיטוריה בינלאומי

הקורס הבינלאומי המקיף בישראל כולל שלושה שבועות במחיצת גדולי הקונדיטורים בצרפת.

לימודי קונדיטוריה Master

קורס קונדיטוריה מורחב

קורס ראשון מסוגו המשלב תכנים עיוניים מתקדמים בתחום הנדסת המתכונים וניהול קונדיטוריה.

לימודי קונדיטוריה Pro

קורס קונדיטוריה מקצועי

כל הכלים המקצועיים הדרושים להשתלב ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה, הקורס המקיף והמתקדם מסוגו.

לימודי קונדיטוריה basic

קורס קונדיטוריה רב תחומי

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של דנון הוא השלב הראשון למעוניינים לבחון עיסוק מקצועי בתחום הקונדיטוריה.

לימודי קונדיטוריה – ארבעה מסלולים להתפתחות מקצועית


מקצוע הקונדיטוריה עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש וקונדיטורים נדרשים יותר מתמיד לפתח וליצור חוויות ומרקמים חדשים.

לימודי קונדיטוריה בבית הספר מתקיימים בארבעה מסלולים ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. לימודי קונדיטוריה מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את המקצוע היפה הזה.

המגמה מציעה לימודי קונדיטוריה למתחילים אבל לא רק, מסלולי הלימוד בנויים בשלבים ומציעים לתלמיד חופש וגמישות בתכנון המסלול הפדגוגי המתאים לצרכיו.


לימודי קונדיטוריה basic

קורס קונדיטוריה רב תחומי

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של דנון הוא השלב הראשון למעוניינים לבחון עיסוק מקצועי בתחום הקונדיטוריה.

לימודי קונדיטוריה Pro

קורס קונדיטוריה מקצועי

כל הכלים המקצועיים הדרושים להשתלב ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה,
הקורס המקיף והמתקדם מסוגו.

לימודי קונדיטוריה Master

קורס קונדיטוריה מורחב

קורס ראשון מסוגו המשלב תכנים עיוניים מתקדמים בתחום הנדסת המתכונים
וניהול קונדיטוריה.

לימודי קונדיטוריה chef

קורס קונדיטוריה בינלאומי

הקורס הבינלאומי המקיף בישראל כולל שלושה שבועות
במחיצת גדולי הקונדיטורים בצרפת.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.

שף קונדיטור ליאור שטייגמן

ראש המגמה לקונדיטוריה

את תחילת דרכו המקצועית עשה בקונדיטוריה המוערכת "רביבה וסיליה" ברמת השרון לצידה של רביבה אפל. שטייגמן עבד בפריז לצדו של אלוף העולם וענק הקונדיטוריה כריסטוף מישלאק לפני שפנה לתחום ההדרכה המקצועית. שטייגמן מייצג את הקונדיטוריה העדכנית ונחשב לאחד הקונדיטורים המובילים בישראל.

לצדו של ליאור פועל סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מן השורה הראשונה, כולם בעלי ניסיון עשיר בקונדיטוריות המובילות בארץ. בינהם מיכל פינקלמן, אלכס ברמן, איקה כהן, מישי בלוג ועוד.

שף קונדיטור ליאור שטייגמן

ראש המגמה לקונדיטוריה

את תחילת דרכו המקצועית עשה בקונדיטוריה המוערכת "רביבה וסיליה" ברמת השרון לצידה של רביבה אפל. שטייגמן עבד בפריז לצדו של אלוף העולם וענק הקונדיטוריה כריסטוף מישלאק לפני שפנה לתחום ההדרכה המקצועית. שטייגמן מייצג את הקונדיטוריה העדכנית ונחשב לאחד הקונדיטורים המובילים בישראל.

לצדו של ליאור פועל סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מן השורה הראשונה, כולם בעלי ניסיון עשיר בקונדיטוריות המובילות בארץ. בינהם מיכל פינקלמן, אלכס ברמן, איקה כהן, מישי בלוג ועוד.

שף קונדיטור ליאור שטייגמן

ראש המגמה לקונדיטוריה

את תחילת דרכו המקצועית עשה בקונדיטוריה המוערכת "רביבה וסיליה" ברמת השרון לצידה של רביבה אפל. שטייגמן עבד בפריז לצדו של אלוף העולם וענק הקונדיטוריה כריסטוף מישלאק לפני שפנה לתחום ההדרכה המקצועית. שטייגמן מייצג את הקונדיטוריה העדכנית ונחשב לאחד הקונדיטורים המובילים בישראל.

לצדו של ליאור פועל סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מן השורה הראשונה, כולם בעלי ניסיון עשיר בקונדיטוריות המובילות בארץ. בינהם מיכל פינקלמן, אלכס ברמן, איקה כהן, מישי בלוג ועוד.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם:

שף קונדיטור ליאור שטייגמן

ראש המגמה לקונדיטוריה

את תחילת דרכו המקצועית עשה בקונדיטוריה המוערכת "רביבה וסיליה" ברמת השרון לצידה של רביבה אפל. שטייגמן עבד בפריז לצדו של אלוף העולם וענק הקונדיטוריה כריסטוף מישלאק לפני שפנה לתחום ההדרכה המקצועית. שטייגמן מייצג את הקונדיטוריה העדכנית ונחשב לאחד הקונדיטורים המובילים בישראל.

לצדו של ליאור פועל סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מן השורה הראשונה, כולם בעלי ניסיון עשיר בקונדיטוריות המובילות בארץ. בינהם מיכל פינקלמן, אלכס ברמן, איקה כהן, מישי בלוג ועוד.

רוצה לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.

קמפוס קולינרי מתקדם

הקמפוס הקולינרי של דנון מציע סביבת לימוד בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד החדישות מעניקות לתלמידים תנאים אופטימליים ללמוד ולהתפתח ממש כמו בבתי הספר הטובים בעולם.

בין הטובים בעולם

דנון נבחר בין קומץ בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. הוא מהווה מרכז תוסס לאנשי מקצוע בכירים מן הארץ ומן העולם אשר מגיעים לבית הספר לחלוק את הידע שלהם ולהתעדכן בשינויים ובמגמות מן העולם.

ניסיון של שנים

הקונדיטורים ואנשי המקצוע שמלמדים במגמה לקונדיטוריה, הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי רקע מקצועי  עשיר בטובות הקונדיטוריות בארץ ובעולם. לכולם עבר הדרכתי עשיר וניסיון בהכשרת אלפי קונדיטורים וקונדיטוריות.

ניסיון של שנים

הקונדיטורים ואנשי המקצוע שמלמדים במגמה לקונדיטוריה, הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי רקע מקצועי  עשיר בטובות הקונדיטוריות בארץ ובעולם. לכולם עבר הדרכתי עשיר וניסיון בהכשרת אלפי קונדיטורים וקונדיטוריות.

בין הטובים בעולם

דנון נבחר בין קומץ בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. הוא מהווה מרכז תוסס לאנשי מקצוע בכירים מן הארץ ומן העולם אשר מגיעים לבית הספר לחלוק את הידע שלהם ולהתעדכן בשינויים ובמגמות מן העולם.

קמפוס קולינרי מתקדם

הקמפוס הקולינרי של דנון מציע סביבת לימוד בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד החדישות מעניקות לתלמידים תנאים אופטימליים ללמוד ולהתפתח ממש כמו בבתי הספר הטובים בעולם.

סטאז' בצרפת

בזכות ההערכה לה זוכה בית הספר בעולם ובצרפת בפרט, מקיים בית הספר תכנית סטאז׳ יחודית לבוגרי המגמה. בתום הלימודים יכולים המעוניינים לטוס לצרפת ולעבוד לצדם של הקונדיטורים הטובים בעולם. זוהי הזדמנות מקצועית נדירה שהיתה עד עכשיו שמורה לבודדים.

עבודה אישית

לימודי קונדיטוריה בדנון מבוססים על למידה אישית, כמו בבתי הספר הטובים בעולם, כל תלמיד מכין בעצמו את המתכונים ומתרגל את כל שלבי ההכנה והטכניקות בכל שיעור. מתכונת לימודים זאת מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהבין עד הסוף את התוכן הנלמד.

זהות קולינרית

לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת לימוד יחודית ומתקדמת לפיתוח זהות קולינרית אישית. CTSCI פותחה על מנת להעניק לתלמידים יסודות אשר יאפשרו להם עם הזמן לפתח שפה קולינרית וסגנון מקצועי אישי הדרושים על מנת להתבלט ולהצליח בעולם של היום.

זהות קולינרית

לימודי קונדיטוריה במגמה נערכים על פי שיטת לימוד יחודית ומתקדמת לפיתוח זהות קולינרית אישית. CTSCI פותחה על מנת להעניק לתלמידים יסודות אשר יאפשרו להם עם הזמן לפתח שפה קולינרית וסגנון מקצועי אישי הדרושים על מנת להתבלט ולהצליח בעולם של היום.

עבודה אישית

לימודי קונדיטוריה בדנון מבוססים על למידה אישית, כמו בבתי הספר הטובים בעולם, כל תלמיד מכין בעצמו את המתכונים ומתרגל את כל שלבי ההכנה והטכניקות בכל שיעור. מתכונת לימודים זאת מאפשרת לכל תלמיד להתקדם בקצב שלו ולהבין עד הסוף את התוכן הנלמד.

סטאז' בצרפת

בזכות ההערכה לה זוכה בית הספר בעולם ובצרפת בפרט, מקיים בית הספר תכנית סטאז׳ יחודית לבוגרי המגמה. בתום הלימודים יכולים המעוניינים לטוס לצרפת ולעבוד לצדם של הקונדיטורים הטובים בעולם. זוהי הזדמנות מקצועית נדירה שהיתה עד עכשיו שמורה לבודדים.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.

פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.

בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.

סטאז׳ בצרפת

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו.

בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם אנשי המקצוע בכירים בצרפת ולאור החשיבות הרבה בה רואה בית הספר את החשיפה לשיטות עבודה וסגנונות אישיים משיק בית הספר לראשונה בישראלת תוכנית השתלמויות מקצועיות בצרפת ובאירופה. התוכנית מאפשרת לתלמידי בית הספר להשתלם במקצועות הבישול, הקונדיטוריה, האפייה והשוקולד אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

פריז היא ללא עוררין הבירה של הקונדיטוריה העולמית, מקום מושבם של גדולי הקונדיטורים של ימינו. המגמות היצירתיות ושיטות העבודה הנהוגות שם מובילות את הקונדיטוריה העולמית. זו ההבנה שעומדת בבסיסה של תוכנית סטאז׳ זו. לימודי קונדיטוריה אינם שלמים ללא התנסות מעשית. מטרת התוכנית לחשוף את תלמידי בית הספר למתרחש בעולם, לגלות מקרוב תרבות קולינרית אחרת ולהוות מקורות השראה וגירוי מקצועיים.

פטיסרי – כל אחד יכול

לימודי קונדיטוריה בבית הספר מיועדים לשני קהלים מרכזיים, האחד אנשים המעוניינים לעסוק ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה המקצועית והשני הוא אנשים שרוצים ללמוד בשביל הכיף, מתוך אהבה אמתית למקצוע. אז איפה כדאי ללמוד קונדיטוריה? אין לשאלה הזו תשובה מוחלטת, אם החיידק מקנן בלבכם, אל תקלו בזה ראש ועשו מחקר רציני, בקרו לפחות בשלושה בתי ספר לפני שאתם מקבלים את ההחלטה.

לימודי קונדיטוריה בישראל נמצאים בעליה מתמדת, זוהי מגמה עולמית שמתחזקת בשנים האחרונות. קונדיטורים ו Pastry chef הפכו כבר מזמן לגיבורי תרבות בעולם והם תופסים את קדמת הבמה. החשיפה לה זוכה הקונדיטוריה והנגישות של מתכונים וטכניקות יוצרות קרקע פוריה ללימודי קונדיטוריה. לימודי הקונדיטוריה מאפשרים לכם לבלוט,
ולהוציא את הכישרון והיצירתיות שלכם בתוך שאתם משלבים הנאה ויצירה.

תוכנית הסטאז׳ היחודית של בית הספר פותחת בפני התלמידים אפשרות לעבוד לצד גדולי היוצרים של זמננו. היא מאפשרת לראשונה בצורה מסודרת לתלמידים ללמוד בקונדיטוריות הטובות בעולם.

צפו בסרטון הסטאז׳ של תום ביטי אצל ניקולה באשייה בפריז >>

פטיסרי – כל אחד יכול

לימודי קונדיטוריה בישראל נמצאים בעליה מתמדת, זוהי מגמה עולמית שמתחזקת בשנים האחרונות. קונדיטורים ו Pastry chef הפכו כבר מזמן לגיבורי תרבות בעולם והם תופסים את קדמת הבמה. החשיפה לה זוכה הקונדיטוריה והנגישות של מתכונים וטכניקות יוצרות קרקע פוריה ללימודי קונדיטוריה. לימודי הקונדיטוריה מאפשרים לכם לבלוט,
ולהוציא את הכישרון והיצירתיות שלכם בתוך שאתם משלבים הנאה ויצירה.

לימודי קונדיטוריה בבית הספר מיועדים לשני קהלים מרכזיים, האחד אנשים המעוניינים לעסוק ולפתח קריירה בתחום הקונדיטוריה המקצועית והשני הוא אנשים שרוצים ללמוד בשביל הכיף, מתוך אהבה אמתית למקצוע. אז איפה כדאי ללמוד קונדיטוריה? אין לשאלה הזו תשובה מוחלטת, אם החיידק מקנן בלבכם, אל תקלו בזה ראש ועשו מחקר רציני, בקרו לפחות בשלושה בתי ספר לפני שאתם מקבלים את ההחלטה.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.