לימודי בישול – כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות


הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש, לימודי בישול מעולם לא היו חשובים יותר.

לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל בעולם היצירה היפה הזה. הקורסים במגמה לבישול מציעים ארבעה מסלולים. כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר לצרכיו.



קורס בישול רב תחומי

מכלול רחב של טכניקות וחומרי גלם ממטבחים שונים, צעד ראשון לשוקלים להיכנס לתחום המטבח המקצועי.


קורס בישול מקצועי

כל מה שצריך לדעת ויותר כדי להשתלב ולהתקדם בתחומי המטבח השונים. לימודי שף מעולם לא היו נגישים כל כך.


קורס בישול מורחב

לראשונה בישראל קורס עיוני המשלב מגוון רחב של תכנים בתחומי הגסטרונומיה, המסעדנות וניהול מטבח.


קורס בישול מתקדם

קורס הדגל של המגמה לבישול כולל טכניקות מתקדמות ותרגול מוגבר במסעדת בית הספר. קורס טבחות כמו בבתי הספר המובילים בעולם.

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, שף סבינה ולדמן ורביב גרה. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

 

 לימודי בישול – כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות

הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש, לימודי בישול מעולם לא היו חשובים יותר.
לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל בעולם היצירה היפה הזה. הקורסים במגמה לבישול מציעים ארבעה מסלולים. כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר לצרכיו.


קורס בישול מתקדם

קורס הדגל של המגמה לבישול כולל טכניקות מתקדמות ותרגול מוגבר במסעדת בית הספר. קורס טבחות כמו בבתי הספר המובילים בעולם.

קורס בישול מורחב

לראשונה בישראל קורס עיוני המשלב מגוון רחב של תכנים בתחומי הגסטרונומיה, המסעדנות וניהול מטבח.

קורס בישול מקצועי

כל מה שצריך לדעת ויותר כדי להשתלב ולהתקדם בתחומי המטבח השונים. לימודי שף מעולם לא היו נגישים כל כך.

קורס בישול רב תחומי

מכלול רחב של טכניקות וחומרי גלם ממטבחים שונים, צעד ראשון לשוקלים להיכנס לתחום המטבח המקצועי.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם:

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, רביב גרה וסבינה ולדמן. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, רביב גרה וסבינה ולדמן. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

מרכז קולינרי מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של ענף לימודי בישול על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

כלים להתפתחות

הלימודים במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים וסגנון אישי כבר בתקופת הלימודים.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה לבישול מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחום המטבח.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה לבישול מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחום המטבח.

בית ספר מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של הענף ב לימודי בישול על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

קמפוס קולינרי מתקדם

קמפוס בית הספר בנמל תל אביב נבנה בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד תוכננו וצוידו באופן שיעניק לתלמידים תנאים מקבילים לבתי ספר מובילם בעולם. בקמפוס פועלת מסעדה המופעלת על ידי תלמידי בית הספר ומציעה להם תרגול מעשי במסגרת תכניות הלימוד. עוד בקמפוס ספרייה קולינרית יחידה מסוגה ומתקנים נוספים.

כלים להתפתחות

הלימודים במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים וסגנון אישי כבר בתקופת הלימודים.

תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הבישול חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות מן המטבח הצרפתי והמערבי וממטבחים אתניים רבים. הן משלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים במטרה להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי המטבח והמסעדנות.

סטאז׳ בצרפת

מחיר ההצלחה – לימודי בישול מבוססים על תרגול, בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, שף סבינה ולדמן ורביב גרה. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

כלים להתפתחות

הלימודים במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים וסגנון אישי כבר בתקופת הלימודים.

בית ספר מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של הענף ב לימודי בישול על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה לבישול מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחום המטבח.

סטאז׳ בצרפת

לימודי בישול מבוססים גם על תרגול, בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

תוכניות לימוד עדכניות

לימודי בישול מבוססים גם על תרגול, בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

קמפוס קולינרי מתקדם

קמפוס בית הספר בנמל תל אביב נבנה בסטנדרט חסר תקדים בישראל. כיתות הלימוד תוכננו וצוידו באופן שיעניק לתלמידים תנאים מקבילים לבתי ספר מובילם בעולם. בקמפוס פועלת מסעדה המופעלת על ידי תלמידי בית הספר ומציעה להם תרגול מעשי במסגרת תכניות הלימוד. עוד בקמפוס ספרייה קולינרית יחידה מסוגה ומתקנים נוספים.

מסעדת תלמידים – לימודי בישול כמו בחו״ל

תלמידי קורס הבישול של דנון מפעילים מסעדת תלמידים במסגרת לימודיהם. יחד עם סגל המגמה הם מפתחים, מנסים ומתרגלים בישול והגשה לסועדים ואנשי קולינריה. פעילות יוצאת דופן זו, ממש כמו בבתי הספר המובילים בעולם מאפשרת לתלמידים גישה אמתית לחיי המקצוע בתנאים מבוקרים.

סטאז' בצרפת

מחיר ההצלחה – לימודי בישול מבוססים על תרגול, בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הבישול חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות מן המטבח הצרפתי והמערבי וממטבחים אתניים רבים. הן משלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים במטרה להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי המטבח והמסעדנות.

מסעדת תלמידים – לימודי בישול כמו בחו״ל

תלמידי קורס הבישול של דנון מפעילים מסעדת תלמידים במסגרת לימודיהם. יחד עם סגל המגמה הם מפתחים, מנסים ומתרגלים בישול והגשה לסועדים ואנשי קולינריה.
פעילות יוצאת דופן זו, ממש כמו בבתי הספר המובילים בעולם מאפשרת לתלמידים גישה אמתית לחיי המקצוע בתנאים מבוקרים.

 
מסעדת תלמידים – לימודי בישול כמו בחו״ל

תלמידי קורס הבישול של דנון מפעילים מסעדת תלמידים במסגרת לימודיהם. יחד עם סגל המגמה הם מפתחים, מנסים ומתרגלים בישול והגשה לסועדים ואנשי קולינריה. פעילות יוצאת דופן זו, ממש כמו בבתי הספר המובילים בעולם מאפשרת לתלמידים גישה אמתית לחיי המקצוע בתנאים מבוקרים.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.