כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות

המגמה לבישול מציעה שלושה מסלולי לימוד ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות:


יסודות המטבח המקצועי Basic
קורס בישול מקצועי Pro
קורס בישול מתקדם מאסטר
השתלמויות מקצועיות

 כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות

הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, מושפע מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש. המגמה ללימודי בישול מפעילה שלושה מסלולי הכשרה ארוכים ומסלול השתלמויות ממוקדות. הלימודים מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל בעולם היצירה היפה הזה.


תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הבישול חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות מן המטבח הצרפתי והמערבי וממטבחים אתניים רבים. הן משלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים במטרה להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי המטבח והמסעדנות.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

כלים להתפתחות

הלימודים במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים וסגנון אישי כבר בתקופת הלימודים.

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, רביב גרה וסבינה ולדמן. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

 

מרכז קולינרי מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של הענף בתכניות הלימודים על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה לבישול מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחום המטבח.

סטאז' בצרפת

בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

תוציא את השף שבך

המגמה לבישול מציעה מסלולי לימוד למגוון קהלים ברמה המקצועית המתקדמת בישראל

  • סגל שפים מוביל
  • ניסיון רב בהוראת בישול מקצועי
  • תכניות לימוד עדכניות
  • טכניקות ושיטות עבודה חדשניות
  • עבודה אישית Hands On
  • עבודה עם מגוון רחב של חומרי גלם
  • הבנה טכנולוגית עמוקה
  • כיתות לימוד בסטנדרט בינלאומי
  • מלגות ואפשרויות מימון נוחות
השתלמויות מקצועיות לשפים ולטבחים

 היכרות עם מטבחים אתניים / שיטות עבודה עדכניות / טרנדים ומגמות מן העולם / מקור להשראה ולהתחדשות



למידע נוסף על השתלמויות לאנשי מקצוע

תוכנית סטאז׳ והשתלבות בעבודה

בשל ההערכה הרבה לה זוכה בית הספר בצרפת יכולים מעתה תלמידים המעוניינים בכך להשתלם בסטאז' מעבר לים. אפשרות זו פותחת בפני המתאימים את האפשרות ללמוד לצד טובי השפים בעולם, מעבר לחוויה האישית זו חוויה מקצועית מעוררת השראה.

בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר עם עולם המסעדנות אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית בטובות המסעדות בארץ. למעוניינים מציע בית הספר את שירותיו בסיוע ובהשמה בטובות המסעדות כבר בזמן הלימודים.

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

מעוניינים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים

מעוניינים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו
ישובו אליכם עם פרטים נוספים:

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.