כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות

המגמה לבישול מציעה ארבעה קורסים המאפשרים לכל אחד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר עבורו:


יסודות המטבח המקצועי Fonda-1
קורס בישול מקצועי Pro
קורס בישול מורחב Pro Plus
קורס בישול מתקדם Chef

 לימודי בישול – כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות

הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, מושפע מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש, לימודי בישול מעולם לא היו חשובים יותר. המגמה לבישול מפעילה ארבעה קורסי בישול המאפשרים לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר לצרכיו.  לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל בעולם היצירה היפה הזה.






תוכניות לימוד עדכניות

תוכניות הלימודים במגמת הבישול חושפות את התלמידים למכלול רחב של טכניקות חדישות ומסורתיות מן המטבח הצרפתי והמערבי וממטבחים אתניים רבים. הן משלבות הבנה של תהליכים טכנולוגיים במטרה להעניק לתלמידים כלים להשתלב, ליצור ולפתח קריירה מצליחה בתחומי המטבח והמסעדנות.

עבודה אינדיבידואלית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית “hands On” המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

כלים להתפתחות

הלימודים במגמה נערכים על פי שיטת CTSCI לעידוד ופיתוח יצירתיות וזהות קולינרית אישית. השיטה מקנה הבנה עמוקה של שיטות עבודה, תהליכים טכנולוגיים והבנה קולינרית רחבה ומאפשרת לתלמידים לפתח מתכונים וסגנון אישי כבר בתקופת הלימודים.

שף חגי לרנר

ראש המגמה לבישול

לרנר הוא אחד מאנשי ההכשרה המקצועית המוערכים בישראל. את צעדיו הראשונים עשה לצידם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב"תפוח זהב" וב"קרן". חגי עבד תקופה ארוכה בטוסקנה שם נשבה בקסמיו של המטבח האיטלקי. מאוחר יותר שימש בתפקידי שף רבים ונחשב לאחד המומחים למטבח האיטלקי בישראל.

לצדו של חגי, מונה סגל המגמה לבישול שפים ואנשי קולינריה מובילים בינהם השף דיוויד פרנקל, ארי ירזין, יוסי שטרית, אוראל קמחי, רביב גרה וסבינה ולדמן. כולם שותפים לרצון להעביר את הידע הרב שברשותם ולהכשיר דור חדש של טבחים ברוח המטבח הישראלי המתחדש.

 

מרכז קולינרי מוביל

בית הספר מהווה בית לטובי השפים והמסעדנים בארץ ולאנשי מקצוע מובילים מן העולם. יחד אנחנו מפתחים את הקולינריה הישראלית ומשלבים את החידושים והצרכים המתפתחים של הענף ב לימודי בישול על מנת להעניק נקודת פתיחה מועדפת לבוגרים.

ניסיון רב שנים

סגל המגמה לבישול מורכב מאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב שנים בתחום ההכשרה הקולינרית אשר אחראים על הכשרת אלפי בוגרים ובוגרות. הניסיון הרב שלהם בשילוב המצוינות והחדשנות שמאפיינות את בית הספר הופך את דנון לבחירה הטבעית למעוניינים להצליח בתחום המטבח.

סטאז' בצרפת

לימודי בישול מבוססים גם על תרגול, בית הספר רואה ערך רב בתרגול ועבודה במטבחים מקצועיים עוד במהלך הקורס. בזכות הקשרים הענפים של בית הספר בארץ ובצרפת אנו מציעים לתלמידים להשתלב בעבודה מעשית במסעדות הטובות ביותר. למעוניינים מציע בית הספר את האפשרות לעשות סטאז' בצרפת.

לימודי בישול – תוציא את השף שבך

המגמה לבישול מציעה מסלולי לימוד למגוון קהלים ברמה המתקדמת בישראל.

  • סגל שפים מוביל
  • ניסיון רב בהוראת בישול מקצועי
  • תכניות לימוד עדכניות
  • מסעדת תרגול – כמו בחו״ל
  • עבודה אישית Hands On
  • עבודה עם מגוון רחב של חומרי גלם
  • הבנה טכנולוגית עמוקה
  • כיתות לימוד בסטנדרט בינלאומי
  • מלגות ואפשרויות מימון נוחות
השתלמויות מקצועיות לשפים ולטבחים

 היכרות עם מטבחים אתניים / שיטות עבודה עדכניות / טרנדים ומגמות מן העולם / מקור להשראה ולהתחדשות



למידע נוסף על השתלמויות לאנשי מקצוע

מסעדת תלמידים – לימודי בישול כמו בחו״ל

תלמידי קורס הבישול של דנון מפעילים מסעדת תלמידים במסגרת לימודיהם. יחד עם סגל המגמה הם מפתחים, מנסים ומתרגלים בישול והגשה לסועדים ואנשי קולינריה.
פעילות יוצאת דופן זו, ממש כמו בבתי הספר המובילים בעולם מאפשרת לתלמידים גישה אמתית לחיי המקצוע בתנאים מבוקרים.

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *






מעוניינים לשמוע עוד על לימודי בישול?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם פרטים נוספים

מעוניינים לשמוע עוד על לימודי בישול? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו
ישובו אליכם עם פרטים נוספים:

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *