קורס קצבות ירון קסטנבאום קורס בשר בדנון

קורס קצבות עם השף ירון קסטנבוים

קורס קצבות - בשר בקר

התמחות בת שלושה מפגשים בתחום הבקר בהנחיית ירון קסטנבאום בעל קצביית מיטמרקט ומסעדת M25 בתל אביב.

עולם הבקר בישראל נמצא בהתפתחות מתמדת, היכרות מקצועית ומעמיקה עם חומר הגלם המופלא הזה היא בגדר הכרח עבור טבחים ואנשי מקצוע. 
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון התמחות ממוקדת וייחודית שמטרתה המרכזית הייתה להעניק ידע מקיף ועדכני בכל הקשור לבחירה, טיפול, יישון והכנה של חלקי הבקר השונים.

הקורס התקיים בהנחיית ירון קסטנבוים, מבכירי השפים בארץ, בפורמט של הרצאה, הדגמה וטעימות.
המשתתפים זכו להכיר מקרוב את קסטנבוים ואת התפיסה הקולינרית הייחודית שהוא מביא עמו, תוך התמחות באחד התחומים החשובים בעולם הקולינריה.

קורס קצבות - בשר בקר

התמחות בת שלושה מפגשים בתחום הבקר בהנחיית ירון קסטנבאום בעל קצביית מיטמרקט ומסעדת M25 בתל אביב.

עולם הבקר בישראל נמצא בהתפתחות מתמדת, היכרות מקצועית ומעמיקה עם חומר הגלם המופלא הזה היא בגדר הכרח עבור טבחים ואנשי מקצוע. 
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון התמחות ממוקדת וייחודית שמטרתה המרכזית הייתה להעניק ידע מקיף ועדכני בכל הקשור לבחירה, טיפול, יישון והכנה של חלקי הבקר השונים.

הקורס התקיים בהנחיית ירון קסטנבוים, מבכירי השפים בארץ, בפורמט של הרצאה, הדגמה וטעימות.
המשתתפים זכו להכיר מקרוב את קסטנבוים ואת התפיסה הקולינרית הייחודית שהוא מביא עמו, תוך התמחות באחד התחומים החשובים בעולם הקולינריה.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים