קורס קצבות ירון קסטנבאום קורס בשר בדנון

קורס קצבות עם השף ירון קסטנבוים

קורס קצבות – בשר בקר

התמחות בת שלושה מפגשים בתחום הבקר בהנחיית ירון קסטנבאום בעל קצביית מיטמרקט ומסעדת M25 בתל אביב.

עולם הבקר בישראל נמצא בהתפתחות מתמדת, היכרות מקצועית ומעמיקה עם חומר הגלם המופלא הזה היא בגדר הכרח עבור טבחים ואנשי מקצוע. 
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון התמחות ממוקדת וייחודית שמטרתה המרכזית הייתה להעניק ידע מקיף ועדכני בכל הקשור לבחירה, טיפול, יישון והכנה של חלקי הבקר השונים.

הקורס התקיים בהנחיית ירון קסטנבוים, מבכירי השפים בארץ, בפורמט של הרצאה, הדגמה וטעימות.
המשתתפים זו להכיר מקרוב את קסטנבוים ואת התפיסה הקולינרית הייחודית שהוא מביא עמו, תוך התמחות באחד התחומים החשובים בעולם הקולינריה.


קורס קצבות – בשר בקר

התמחות בת שלושה מפגשים בתחום הבקר בהנחיית ירון קסטנבאום בעל קצביית מיטמרקט ומסעדת M25 בתל אביב.

עולם הבקר בישראל נמצא בהתפתחות מתמדת, היכרות מקצועית ומעמיקה עם חומר הגלם המופלא הזה היא בגדר הכרח עבור טבחים ואנשי מקצוע. 
כדי לענות על צורך זה, משיק דנון התמחות ממוקדת וייחודית שמטרתה להעניק ידע מקיף ועדכני בכל הקשור לבחירה, טיפול, יישון והכנה של חלקי הבקר השונים.

הקורס יתקיים בחודש מאי, בהנחיית ירון קסטנבאום, מבכירי השפים בארץ. במהלך הקורס שיועבר בפורמט של הרצאה, הדגמה וטעימות, יזכו המשתתפים להכיר מקרוב את קסטנבאום ואת התפישה הקולינרית הייחודית שהוא מביא עמו ולהתמחות באחד התחומים החשובים בעולם הקולינריה.

 המפגשים התקיימו בפורמט הדגמה וטעימות.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.