עולם היצירה של פיליפ קונטיצ׳יני

עולם היצירה של פיליפ קונטיצ׳יני

כיתת אומן בהנחיית אחד מענקי הקונדיטוריה המודרנית

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר בחודש פברואר האחרון התקיימה כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטיצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים.
מעבר להיכרות האישית עם קונטיצ'יני, קיבלנו הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.
 
ההשתלמות התקיימה בפורמט ייחודי פרי פיתוח ראשון של דנון ושל הקונדיטור הצרפתי. בכל יום הוצגו מספר מתכונים, סביב חומר גלם מרכזי בעולם הפטיסרי של קונטיצ'יני. המשתתפים נחשפו לתהליך העבודה והמחקר ולדרכים שבחר קונטיצ'יני להשתמש ולהדגיש את תכונותיו הייחודיות של כל חומר גלם.

פיליפ קונטיצ׳יני התחיל את דרכו בעולם המסעדנות ונחשב לקונדיטור ש״השיג את הכל״. כבר בהיותו קונדיטור צעיר נחשב כמי שפיתח את ה"ורין" גרסאות של קינוחים בכוס, פיתוח ששינה את פני הקונדיטוריה ופתח עולם של יצירה עבור שפים וקונדיטורים בעולם כולו.

הרעיון נולד מתוך השאיפה של קונטיצ׳יני להוביל את הסועד במסע מחושב ומדויק בין טעמים ומרקמים, שאיפה שהולידה לאורך הקריירה של קונטיצ׳יני יצירות אייקוניות מוכרות רבות.
קונטיצ׳יני נחשב לאחד האבות המייסדים של הקונדיטוריה הפוסט מודרנית והיה בין הראשונים לפרק וליצור מנות מעולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי. האינטרפרטציות המופתיות שלו זוכות עד היום לשחזור ופרשנויות של גדולי הקונדיטורים בעולם.
היה זה ביקורו הראשון של קוטנצ׳יני בארץ והזדמנות נדירה להכיר מקרוב את אחד המוחות הגדולים של הקונדיטוריה המודרנית.
 פברואר 2023

עולם היצירה של פיליפ  קונטיצ׳יני

כיתת אומן בהנחיית אחד מענקי הקונדיטוריה המודרנית

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר בחודש פברואר האחרון התקיימה כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטיצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים.
מעבר להיכרות האישית עם קונטיצ'יני, קיבלנו הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.
 
ההשתלמות התקיימה בפורמט ייחודי פרי פיתוח ראשון של דנון ושל הקונדיטור הצרפתי. בכל יום הוצגו מספר מתכונים, סביב חומר גלם מרכזי בעולם הפטיסרי של קונטיצ'יני. המשתתפים נחשפו לתהליך העבודה והמחקר ולדרכים שבחר קונטיצ'יני להשתמש ולהדגיש את תכונותיו הייחודיות של כל חומר גלם.

פיליפ קונטיצ׳יני התחיל את דרכו בעולם המסעדנות ונחשב לקונדיטור ש״השיג את הכל״. כבר בהיותו קונדיטור צעיר נחשב כמי שפיתח את ה"ורין" גרסאות של קינוחים בכוס, פיתוח ששינה את פני הקונדיטוריה ופתח עולם של יצירה עבור שפים וקונדיטורים בעולם כולו.

הרעיון נולד מתוך השאיפה של קונטיצ׳יני להוביל את הסועד במסע מחושב ומדויק בין טעמים ומרקמים, שאיפה שהולידה לאורך הקריירה של קונטיצ׳יני יצירות אייקוניות מוכרות רבות.
קונטיצ׳יני נחשב לאחד האבות המייסדים של הקונדיטוריה הפוסט מודרנית והיה בין הראשונים לפרק וליצור מנות מעולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי. האינטרפרטציות המופתיות שלו זוכות עד היום לשחזור ופרשנויות של גדולי הקונדיטורים בעולם.
היה זה ביקורו הראשון של קוטנצ׳יני בארץ והזדמנות נדירה להכיר מקרוב את אחד המוחות הגדולים של הקונדיטוריה המודרנית.
 פברואר 2023

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים