פיליפ קונטיצ׳יני

עולם היצירה של פיליפ  קונטיצ׳יני

עולם היצירה של פיליפ קונטיצ׳יני

כיתת אומן בהנחיית אחד מענקי הקונדיטוריה המודרנית

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר תתקיים בחודש פברואר הקרוב, כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטיצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים.
 כיתת האומן מאפשרת מעבר להיכרות האישית עם קונטיצ'יני, הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.
 
ההשתלמות תתקיים בפורמט ייחודי פרי פיתוח ראשון של דנון ושל הקונדיטור הצרפתי. בכל יום יוצגו שלושה מתכונים, סביב חומר גלם מרכזי בעולם הפטיסרי של קונטיצ'יני. המשתתפים יתוודעו לתהליך העבודה והמחקר ולדרכים שבחר קונטיצ'יני להשתמש ולהדגיש את תכונותיו הייחודיות של כל חומר גלם.
פיליפ קונטיצ׳יני התחיל את דרכו בעולם המסעדנות ונחשב לקונדיטור ש״השיג את הכל״. כבר בהיותו קונדיטור צעיר נחשב כמי שפיתח את ה"ורין" גרסאות של קינוחים בכוס, פיתוח ששינה את פני הקונדיטוריה ופתח עולם של יצירה עבור שפים וקונדיטורים בעולם כולו.

הרעיון נולד מתוך השאיפה של קונטיצ׳יני להוביל את הסועד במסע מחושב ומדויק בין טעמים ומרקמים, שאיפה שהולידה לאורך הקריירה של קונטיצ׳יני יצירות אייקוניות מוכרות רבות.
קונטיצ׳יני נחשב לאחד האבות המייסדים של הקונדיטוריה הפוסט מודרנית והיה בין הראשונים לפרק וליצור מנות מעולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי. האינטרפרטציות המופתיות שלו זוכות עד היום לשחזור ופרשנויות של גדולי הקונדיטורים בעולם.
זהו ביקורו הראשון של קוטנצ׳יני בארץ והזדמנות נדירה להכיר מקרוב את אחד המוחות הגדולים של הקונדיטוריה המודרנית.

בשל חשיבותו של הביקור ומספר המקומות המוגבל, אנו ממליצים למעוניינים להירשם לשריין את מקומם בהקדם.

21-23 בפברואר | 10:00-14:00 | פורמט הדגמה וטעימות
לתשלום

עולם היצירה של פיליפ  קונטיצ׳יני

כיתת אומן בהנחיית אחד מענקי הקונדיטוריה המודרנית

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר תתקיים בחודש פברואר הקרוב, כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטיצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים.
 כיתת האומן מאפשרת מעבר להיכרות האישית עם קונטיצ'יני, הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.  
ההשתלמות תתקיים בפורמט ייחודי פרי פיתוח ראשון של דנון ושל הקונדיטור הצרפתי. בכל יום יוצגו שלושה מתכונים, סביב חומר גלם מרכזי בעולם הפטיסרי של קונטיצ'יני. המשתתפים יתוודעו לתהליך העבודה והמחקר ולדרכים שבחר קונטיצ'יני להשתמש ולהדגיש את תכונותיו הייחודיות של כל חומר גלם.
פיליפ קונטיצ׳יני התחיל את דרכו בעולם המסעדנות ונחשב לקונדיטור ש״השיג את הכל״. כבר בהיותו קונדיטור צעיר נחשב כמי שפיתח את ה"ורין" גרסאות של קינוחים בכוס, פיתוח ששינה את פני הקונדיטוריה ופתח עולם של יצירה עבור שפים וקונדיטורים בעולם כולו.
הרעיון נולד מתוך השאיפה של קונטיצ׳יני להוביל את הסועד במסע מחושב ומדויק בין טעמים ומרקמים, שאיפה שהולידה לאורך הקריירה של קונטיצ׳יני יצירות אייקוניות מוכרות רבות.
קונטיצ׳יני נחשב לאחד האבות המייסדים של הקונדיטוריה הפוסט מודרנית, והיה בין הראשונים לפרק וליצור מנות מעולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי. אינטרפרטציות המופתיות שלו זוכות עד היום לשחזור ופרשנויות של גדולי הקונדיטורים בעולם.
זהו ביקורו הראשון של קוטנצ׳יני בארץ והזדמנות נדירה להכיר מקרוב את אחד המוחות הגדולים של הקונדיטוריה המודרנית.

בשל חשיבותו של הביקור ומספר המקומות המוגבל, אנו ממליצים למעוניינים להירשם לשריין את מקומם בהקדם.

21-23 בפברואר | 10:00-14:00 | פורמט הדגמה וטעימות

לתשלום

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.