סטאז' בצרפת – עכשיו זה אפשרי

לראשונה בישראל תוכנית המציעה סטאז' בקונדיטוריה בצרפת.
התכנית מיועדת לתלמידים שמעוניינים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצדם של גדולי היוצרים של זמננו.


סטאז' בארץ

גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.

סטאז' בקונדיטוריה בצרפת
ערך מקצועי אדיר

לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.

סטאז' בקונדיטוריה בצרפת
הזדמנות ייחודית

בזכות הקשרים של דנון בצרפת מקיים בית הספר באופן רציף מזה שנים תוכנית סטאז' בקונדיטוריה בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

סטאז' בקונדיטוריה בצרפת
סטאז' בצרפת – עכשיו זה אפשרי

לראשונה בישראל תוכנית המציעה סטאז' בקונדיטוריה בצרפת.
התכנית מיועדת לתלמידים שמעוניינים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצדם של גדולי היוצרים של זמננו.

סטאז' בקונדיטוריה בצרפת
הזדמנות ייחודית

בזכות הקשרים של דנון בצרפת מקיים בית הספר באופן רציף מזה שנים תוכנית סטאז' בקונדיטוריה בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

ערך מקצועי אדיר

לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.

סטאז' בקונדיטוריה בצרפת מישלאק
סטאז' בארץ

גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.