סטאז' בצרפת - עכשיו זה אפשרי
לראשונה בישראל תוכנית המציעה סטאז' בקונדיטוריה בצרפת.
התכנית מיועדת לתלמידים שמעוניינים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצדם של גדולי היוצרים של זמננו.
סטאז' בארץ
גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.
ערך מקצועי אדיר
לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.
הזדמנות ייחודית
בזכות הקשרים של דנון בצרפת מקיים בית הספר באופן רציף מזה שנים תוכנית סטאז' בקונדיטוריה בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
סטאז' בצרפת - עכשיו זה אפשרי
הזדמנות ייחודית
בזכות הקשרים של דנון בצרפת מקיים בית הספר באופן רציף מזה שנים תוכנית סטאז' בקונדיטוריה בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
ערך מקצועי אדיר
לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.
סטאז' בארץ
גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות