קורס בישול מורחב

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.

54 מפגשים / 690 שעות לימוד

קורס בישול מורחב – עתודה ניהולית

קורס יחיד מסוגו המציע מכלול כלים עיוניים בתחומי הגסטרונומיה, המסעדנות והטכנולוגיה.
54 מפגשים / 690 שעות לימוד

מגוון תכנים עיוניים משלימים ומתקדמים

סל כלים רחב להתפתחות מקצועית

אנשי המקצוע של מחר זקוקים לסל כלים רחב הכולל כלים עיוניים רבים מעבר לתכנים הטכניים המסורתיים. קורס זה, ראשון מסוגו בישראל מציע מגוון כלים עיוניים, תרבותיים וניהוליים למעוניינים להתפתח במקצועות המטבח. הוא כולל לראשונה בישראל התייחסות עומק לתחום הגסטרונומיה העולמית והמקומית ותכנים משלימים בתחומים פרה-קולינריים.

מדע וטכנולוגיה

שפים בעולם המודרני נדרשים לשלוט וליצור בסביבה של משתנה. הם הקורס כולל פרקים מורחבים בתחומי טכנולוגית מזון ותזונה ומאפשרים היכרות עם סביבת היצרה של ימנו.

אפייה ולחם

אפיית הלחם מהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח המקומי. קורס זה מכיל ב פרק מורחב בנושא לחמים, פיצות ומאפים מלוחים ומעניק בסיס איתן במכלול ישומים למסעדה.

מבוא למסעדנות וניהול מטבח

בית הספר מתמחה בלימודי בישול באוריינטציה מסעדנית. בקורס מיוחד פרק לתחום המסעדנות וניהול המטבח במטרה להעניק סל כלים משלים לפיתוח קריירה.

גסטרונומיה

הקורס כולל לראשונה בישראל שיעורים בגסטונומיה, תרבות המזון. הבנה והיכרות מגמות בולטות, שפים ויוצרים מן העולם, תרבות היין.

מובילים את הקולינריה של המחר 

מובילים את הקולינריה של מחר 

עקרונות האפייה

לחם מהווה תחום משיק לעולם המטבח וחלק בלתי נפרד מתרבות האכילה המקומית. פרק מעשי עצמאי מיוחד לנושא האפייה בקורס.

פתיחות לעולם

הקורס חושף את המשתתפים למכלול רחב של טרנדים ומגמות מן העולם ולעולמם היצירתי של גדולי היוצרים של זמננו.

קריירה בעולם מתפתח

צרכי הענף מתפתחים כל העת, הקורס נועד לצייד את השפים של היום במכלול טכניקות וכלים ליצירה ופיתוח של הקולינריה של המחר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.