סטאז' בצרפת – עכשיו זה אפשרי

לראשונה בישראל תוכנית סטאז׳ יחודית מאפשרת לתלמידים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצדם של גדולי היוצרים של זמננו.


סטאז' בארץ

גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.

ערך מקצועי אדיר

לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.

הזדמנות ייחודית

בזכות הקשרים של דנון בצרפת משיק בית הספר לראשונה בישראל תוכנית סטאז׳ יחודית בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

סטאז' בצרפת – עכשיו זה אפשרי

לראשונה בישראל תוכנית סטאז׳ יחודית מאפשרת לתלמידים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצדם של גדולי היוצרים של זמננו.


הזדמנות ייחודית

בזכות הקשרים של דנון בצרפת משיק בית הספר לראשונה בישראל תוכנית סטאז׳ יחודית בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.

ערך מקצועי אדיר

לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.

סטאז' בארץ

גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.