מקסים פרדריק_דנון בית הספר למצוינות קולינרית

מקסים פרדריק – ילד הפלא של הפטיסרי הצרפתי

עולם היצירה של מקסים פרדריק

קורס ראשון וחד פעמי של אחד השמות החמים בעולם הפטיסרי הפריזאי
5 ימים | 26-30 במאי 2019

בגיל 28 הוא מונה לשף קונדיטור הראשי של מלון George V בפריז, אבל עוד לפני כן מקסים פרדריק קיבל את התואר ״ילד הפלא של הפטיסרי הצרפתי״, בזכות היכולת שלו לתרגם את הטבע לקינוחים מרהיבים ביופיים.
אמנות מודרנית וציורי פרחים מהווים את עיקר ההשראה הקולינרית של פרדריק, והקינוחים והמאפים שהוא יוצר הפכו לשם דבר בעולם הפטיסרי העולמי. זוהי הפעם הראשונה שנערך קורס בהנחייתו מחוץ לגבולות צרפת.

להרשמה


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם עם מידע נוסף

עולם היצירה של מקסים פרדריק

קורס ראשון וחד פעמי של אחד השמות החמים בעולם הפטיסרי הפריזאי
5 ימים | 26-30 במאי 2019

בגיל 28 הוא מונה לשף קונדיטור הראשי של מלון George V בפריז, אבל עוד לפני כן מקסים פרדריק קיבל את התואר ״ילד הפלא של הפטיסרי הצרפתי״, בזכות היכולת שלו לתרגם את הטבע לקינוחים מרהיבים ביופיים.
אמנות מודרנית וציורי פרחים מהווים את עיקר ההשראה הקולינרית של פרדריק, והקינוחים והמאפים שהוא יוצר הפכו לשם דבר בעולם הפטיסרי העולמי. זוהי הפעם הראשונה שנערך קורס בהנחייתו מחוץ לגבולות צרפת.

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם עם מידע נוסף