פומיו יונזאווה_דנון בית הספר למצוינות קולינרית

המטבח היפני של פומיו יונזאווה

פומיו יונזאווה – מטבח נשמה יפני

קורס ראשון וחד פעמי של אחד השפים המובילים בטוקיו
3 ימים | 16-14 באפריל 2019

סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד. במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.

בחודש אפריל יגיע לדנון השף היפני פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים. לצד הדגמה של מנות דגל מהמטבח היפני הביתי, והסבר על הטכניקות ועקרונות הבישול שעומדים מאחוריו, יונזאווה יציג ויערוך גם טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי כמו סוגים שונים של שבבי דגים מיובשים, מיני מיסו וסויה.

להרשמה

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

שם מלא *

המייל שלי *

הנייד שלי *

פומיו יונזאווה – מטבח נשמה יפני

קורס ראשון וחד פעמי של אחד השפים המובילים בטוקיו
3 ימים | 16-14 באפריל 2019

סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד. במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.

בחודש אפריל יגיע לדנון השף היפני פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים. לצד הדגמה של מנות דגל מהמטבח היפני הביתי, והסבר על הטכניקות ועקרונות הבישול שעומדים מאחוריו, יונזאווה יציג ויערוך גם טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי כמו סוגים שונים של שבבי דגים מיובשים, מיני מיסו וסויה.

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם עם מידע נוסף

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

שם מלא *

המייל שלי *

הנייד שלי *