תלמידי קורס הבישול מארחים את השף תומר טל

תלמידי דנון מבשלים עם השף תומר טל

כחלק מלימודי הבישול המקצועיים בבית הספר, תלמידי דנון בישלו עם השף תומר טל ארוחה חד פעמית, מקורית ועכשווית.

"אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום" אמר וינסנט ואן גוך, וככה אני מרגיש כלפי הבישול, המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך התודעה עפה גבוה. ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול...

כל מנה היא סיפור. כל טעם מביא למקומות שונים, לראות את התלמידים מהעבר השני, מתנסים, מדייקים, מקפידים וטועמים, זה אחד הדברים המרוממים.

לסקוליארד, אני מביא את ה-DNA האישי שלי, הסיפורים מאחורי כל מנה, הדרך וההידוק. נצלול יחד לחומרי הגלם, לעונתיות, לבישול המזרח תיכוני על כל השלכותיו, והכי חשוב לשורשים שמחברים הכל.

בתפריט

/ טרטר דג לבן, קרם פלפלים שרופים, פאקוס, שקדים ירוקים מוחמצים ושמן שאטה, קרקר קמח שעועית אורז

/ בייבי דג ים על קרח, ויניגרט זרעי כוסברה ולימון פרסי

/ טרטר בקר, מח עצמות, איולי חמאה מזוקקת, פטריות שיטאקי צלויות, טוסטונים

/ ריזוטו סרטנים ותירס מתוק, ביסק סרטנים חמאה חומה, פירורי בריוש ובוטרגה

/ דג ים צלוי בעשן, גלייז ציר דלעת, מחבת ירוקים ביין לבן.

/ הקינוח שאני הכי אוהב