קורס בישול מורחב

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.

54 מפגשים / 566 שעות לימוד

קורס בישול מורחב

קורס יחיד מסוגו המציע מכלול כלים עיוניים בתחומי הגסטרונומיה, המסעדנות והטכנולוגיה.
54 מפגשים / 566 שעות לימוד

מגוון תכנים עיוניים משלימים ומתקדמים

סל כלים רחב להתפתחות מקצועית

אנשי המקצוע של מחר זקוקים לסל כלים רחב הכולל כלים עיוניים רבים מעבר לתכנים הטכניים המסורתיים. קורס זה, ראשון מסוגו בישראל מציע מגוון כלים עיוניים, תרבותיים וניהוליים למעוניינים להתפתח במקצועות המטבח. הוא כולל לראשונה בישראל התייחסות עומק לתחום הגסטרונומיה העולמית והמקומית ותכנים משלימים בתחומים פרה-קולינריים.

מדע וטכנולוגיה

שפים בעולם המודרני נדרשים לשלוט וליצור בסביבה של משתנה. הם הקורס כולל פרקים מורחבים בתחומי טכנולוגית מזון ותזונה ומאפשרים היכרות עם סביבת היצרה של ימנו.

אפייה ולחם

אפיית הלחם מהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח המקומי. קורס זה מכיל ב פרק מורחב בנושא לחמים, פיצות ומאפים מלוחים ומעניק בסיס איתן במכלול ישומים למסעדה.

מבוא למסעדנות וניהול מטבח

בית הספר מתמחה בלימודי בישול באוריינטציה מסעדנית. בקורס מיוחד פרק לתחום המסעדנות וניהול המטבח במטרה להעניק סל כלים משלים לפיתוח קריירה.

גסטרונומיה

הקורס כולל לראשונה בישראל שיעורים בגסטונומיה, תרבות המזון. הבנה והיכרות מגמות בולטות, שפים ויוצרים מן העולם, תרבות היין.

מובילים את הקולינריה של המחר 

עקרונות האפייה

לחם מהווה תחום משיק לעולם המטבח וחלק בלתי נפרד מתרבות האכילה המקומית. פרק מעשי עצמאי מיוחד לנושא האפייה בקורס.

פתיחות לעולם

הקורס חושף את המשתתפים למכלול רחב של טרנדים ומגמות מן העולם ולעולמם היצירתי של גדולי היוצרים של זמננו.

קריירה בעולם מתפתח

צרכי הענף מתפתחים כל העת, הקורס נועד לצייד את השפים של היום במכלול טכניקות וכלים ליצירה ופיתוח של הקולינריה של המחר.

חניכה וליווי אישי

שיטת הלימוד מבוססת על הרצאות והדגמות לצד עבודה אישית על פיתוח ויצירה כבר משלבי הלימוד הראשונים.

הבנה טכנולוגית עמוקה

הקורס מקנה הבנה ועקרונות ליישום של טכנולוגית מזון בתהליכי העבודה היום יומיים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית

CTSCI, היא שיטת הלימוד של בית הספר. היא מקנה לתלמידים את היכולת לפתח ולזקק זהות קולינרית אישית החיונית להצלחה מקצועית.

מובילים את הקולינריה של מחר 

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *






גם אתם חושבים על קריירה בתחום המטבח?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף

השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף:

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *