קורס גבנות ארטיזנלית

קורס גבנות מקצועי

לראשונה בישראל! קורס גבנות ארטיזנלית בהדרכתה של הגבנית מיכל מור מלמד ממחלבת שירת רועים
8 מפגשים | דצמבר 2019 – פברואר 2020

מחפשים את האתגר הקולינרי הבא? רוצים ללמוד כיצד לייצר גבינות ארטיזנליות איכותיות בתנאים של מחלבה מקצועית? הקורס הזה הוא בדיוק בשבילכם. במהלך חודש דצמבר ייפתח בדנון קורס ייחודי, ראשון מסוגו, בשיתוף עם מחלבת שירת רועים. את תכנית הלימודים יצרה ותעביר הגבנית זוכת הפרסים מיכל מור מלמד, בעלת מחלבת שירת רועים.

במהלך הקורס תלמדו כיצד הופכים את חומר הגלם הנפוץ והבסיסי ביותר למגוון אדיר של מוצרים בעלי מנעד רחב של טעמים ושימושים. הקורס כולל שמונה מפגשים תיאורטיים ומעשיים, שרובם יתקיימו במחלבת שירת רועים בקיבוץ לוטם.

במהלך הקורס המשתתפים מתנסים בהכנה של גבינות קשות, חצי קשות, חצי רכות, רכות (לקטיות מבשילות), גבינות טריות וגבינות עובש. הקורס מתמקד בשיטות הכנה מסורתיות, ללא חומרי שימור, צבעי מאכל או שעווה.

להרשמה

להרשמה

קורס גבנות מקצועי

לראשונה בישראל! קורס גבנות ארטיזנלית בהדרכתה של הגבנית מיכל מור מלמד ממחלבת שירת רועים
8 מפגשים | דצמבר 2019 – פברואר 2020

מחפשים את האתגר הקולינרי הבא? רוצים ללמוד כיצד לייצר גבינות ארטיזנליות איכותיות בתנאים של מחלבה מקצועית? הקורס הזה הוא בדיוק בשבילכם. במהלך חודש דצמבר ייפתח בדנון קורס ייחודי, ראשון מסוגו, בשיתוף עם מחלבת שירת רועים. את תכנית הלימודים יצרה ותעביר הגבנית זוכת הפרסים מיכל מור מלמד, בעלת מחלבת שירת רועים.

במהלך הקורס תלמדו כיצד הופכים את חומר הגלם הנפוץ והבסיסי ביותר למגוון אדיר של מוצרים בעלי מנעד רחב של טעמים ושימושים. הקורס כולל שמונה מפגשים תיאורטיים ומעשיים, שרובם יתקיימו במחלבת שירת רועים בקיבוץ לוטם.

במהלך הקורס המשתתפים מתנסים בהכנה של גבינות קשות, חצי קשות, חצי רכות, רכות (לקטיות מבשילות), גבינות טריות וגבינות עובש. הקורס מתמקד בשיטות הכנה מסורתיות, ללא חומרי שימור, צבעי מאכל או שעווה.

להרשמה

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.