קורס קונדיטוריה מקצועי

מקצוע הפטיסרי הצרפתי במרחק נגיעה
45 מפגשים / 610 שעות לימוד

קורס קונדיטוריה מקצועי

מקצוע הפטיסרי הצרפתי במרחק נגיעה


0
מפגשים
0
שעות לימוד
0
חומרי גלם לפחות
0
מתכוני בסיס ויותר

הקורס המתקדם והמקיף בישראל

תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו בקונדיטוריות ובמסעדות בהן תעבדו לצד מגוון כלים משלימים לניהול והתפתחות.
קורס זה מיועד לכל מי שמעוניין לשלוט ברזי מקצוע הקונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר בין אם הוא מתכוון לפתח קריירה בתחום ובין אם לא.

תחומים נוספים

קורס קונדיטוריה פרו כולל נושאים מרכזיים כמו שוקולד ופרלינים, קונפיסרי, עולם יצור הממתקים, קינוחים למסעדות, גלידות וקינוחים וקונדיטוריה ערבית-מקומית המהווים חלק מהתחומים הנוספים שנלמדים בקורס.

בצקים ומאפים

מיומנויות אפייה הן חלק בלתי נפרד מהקונדיטוריה. בקורס מוקדשים פרקים נרחבים לתחום בצקי השמרים המאפים ואפיית לחמים. מגוון רחב של בצקים, עוגות שמרים, מאפי בוקר וחידושים בתחום הגימור וטכנולוגית האפייה.

קונדיטוריה מודרנית

הקונדיטוריה אינה מפסיקה להתפתח ושיטות העבודה משתנות כל הזמן. לימודי קונדיטוריה בדנון כוללים תכנים מתקדמים מן הקונדיטוריה המודרנית ובכלל זה יישום והטמעה של גישות ומגמות עדכניות מן העולם.

קונדיטוריה קלאסית

הקורס כולל מגוון רחב של תחומים וטכניקות מהקונדיטוריה הקלאסית: טארטים ובצקים פריכים, בצקי עלים, בצק רבוך, קרמים, מוסים, קינוחים ועוד קשת רחבה של נושאים מהקונדיטוריה הצרפתית מסורתית.

הקורס המתקדם והמקיף בישראל.
תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו בקונדיטוריות ובמסעדות בהן תעבדו לצד מגוון כלים משלימים לניהול והתפתחות.

קורס זה מיועד לכל מי שמעוניין לשלוט ברזי מקצוע הקונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר בין אם הוא מתכוון לפתח קריירה בתחום ובין אם לא.

קורס קונדיטוריה מחיר ההצלחה

הצטרפו גם אתם לקורס המתקדם בישראל

סטאז' בצרפת

לראשונה יכולים תלמידי בית הספר לערוך סטאז' בצרפת. זוהי הזדמנות יוצאת דופן שמתאפשרת בשל ההכרה ברמת ההכשרה שמציע בית הספר ובשל הקשרים החמים של בית הספר עם צמרת הקונדיטוריה העולמית.

סגל אנשי מקצוע מוביל

בראש המגמה לקונדיטוריה עומד הקונדיטור ליאור שטייגמן. שטייגמן נחשב לאחד הקונדיטורים המוערכים בישראל ולצדו צוות קונדיטורים מוביל שחולק עם התלמידים את נסיונו רב השנים.

בין בתי הספר הטובים בעולם

בית הספר זוכה להערכה רבה הקהילה המקצועית בארץ ובחו"ל. בשל רמת ההכשרה, המרצים המוערכים והרמה הבלתי מתפשרת של הציוד והמתקנים דורג בית הספר ברשימת בתי הספר הטובים בעולם.

ללמוד בקצב שלך

בדומה לצמרת בתי הספר בעולם, מתכונת הלימודים בבית הספר היא פרטנית. כל תלמיד מתרגל את כל שלבי המתכון בעצמו ובקצב שלו. הציוד המתקדם שבכיתות הלימוד מאפשר לתלמידים להטמיע ביעילות יתרה את החומר הנלמד ומאפשרת לכל אחד להתפתח בקצב שלו תוך שהוא מבין ויודע כל שלב במתכון.

פיתוח שפה אישית

בין יתרונותיו הבולטים של קורס קונדיטוריה פרו היא שיטת הלימוד הייחודית שפיתח השף מאיר דנון, מנהל בית הספר. CTSCI היא שיטת לימוד שנועדה לפתח את יכולת היצירה של כל אחד ואחד. היא מבוססת על שליטה בטכניקה, בתרבות ובטכנולוגיה כבסיס ליצירה ופיתוח זהות. זוהי שיטת לימוד פורצת דרך המתאימה לצרכים ולדרישות בפניהם עומדים הבוגרים.

טכנולוגית מזון

הבנת תהליכים טכנולוגיים היא שלב משמעותי בשליטה באמנות הקונדיטוריה. במסגרת הקורס תלמדו להבין תהליכים טכנולוגיים מרכזיים ובאספקטים מדעיים המשפיעים על תהליך הייצור, הנראות ועמידות המוצרים. שליטה זו תאפשר לכם בעתיד לפתח קונדיטוריה אישית משלכם – קורס קונדיטוריה למתחילים ברמה אחרת.

קונדיטוריה קלאסית
הקורס כולל מגוון רחב של תחומים וטכניקות מהקונדיטוריה הקלאסית: טארטים ובצקים פריכים, בצקי עלים, בצק רבוך, קרמים, מוסים, קינוחים ועוד קשת רחבה של נושאים מהקונדיטוריה הצרפתית מסורתית.

קונדיטוריה מודרנית
הקונדיטוריה אינה מפסיקה להתפתח ושיטות העבודה משתנות כל הזמן. לימודי קונדיטוריה בדנון כוללים תכנים מתקדמים מן הקונדיטוריה המודרנית ובכלל זה יישום והטמעה של גישות ומגמות עדכניות מן העולם.

בצקים ומאפים
מיומנויות אפייה הן חלק בלתי נפרד מהקונדיטוריה. בקורס מוקדשים פרקים נרחבים לתחום בצקי השמרים המאפים ואפיית לחמים. מגוון רחב של בצקים, עוגות שמרים, מאפי בוקר וחידושים בתחום הגימור וטכנולוגית האפייה.

תחומים נוספים
קורס קונדיטוריה פרו כולל נושאים מרכזיים כמו שוקולד ופרלינים, קונפיסרי, עולם יצור הממתקים, קינוחים למסעדות, גלידות וקינוחים וקונדיטוריה ערבית-מקומית המהווים חלק מהתחומים הנוספים שנלמדים בקורס.

קורס קונדיטוריה מחיר ההצלחה

הצטרפו גם אתם לקורס המתקדם בישראל

בין בתי הספר הטובים בעולם
בית הספר זוכה להערכה רבה הקהילה המקצועית בארץ ובחו"ל. בשל רמת ההכשרה, המרצים המוערכים והרמה הבלתי מתפשרת של הציוד והמתקנים דורג בית הספר ברשימת בתי הספר הטובים בעולם.

סגל אנשי מקצוע מוביל
בראש המגמה לקונדיטוריה עומד הקונדיטור ליאור שטייגמן. שטייגמן נחשב לאחד הקונדיטורים המוערכים בישראל ולצדו צוות קונדיטורים מוביל שחולק עם התלמידים את נסיונו רב השנים.

סטאז' בצרפת
לראשונה יכולים תלמידי בית הספר לערוך סטאז' בצרפת. זוהי הזדמנות יוצאת דופן שמתאפשרת בשל ההכרה ברמת ההכשרה שמציע בית הספר ובשל הקשרים החמים של בית הספר עם צמרת הקונדיטוריה העולמית.

טכנולוגית מזון
הבנת תהליכים טכנולוגיים היא שלב משמעותי בשליטה באמנות הקונדיטוריה. במסגרת הקורס תלמדו להבין תהליכים טכנולוגיים מרכזיים ובאספקטים מדעיים המשפיעים על תהליך הייצור, הנראות ועמידות המוצרים. שליטה זו תאפשר לכם בעתיד לפתח קונדיטוריה אישית משלכם – קורס קונדיטוריה למתחילים ברמה אחרת.

פיתוח שפה אישית
בין יתרונותיו הבולטים של קורס קונדיטוריה פרו היא שיטת הלימוד הייחודית שפיתח השף מאיר דנון, מנהל בית הספר. CTSCI היא שיטת לימוד שנועדה לפתח את יכולת היצירה של כל אחד ואחד. היא מבוססת על שליטה בטכניקה, בתרבות ובטכנולוגיה כבסיס ליצירה ופיתוח זהות. זוהי שיטת לימוד פורצת דרך המתאימה לצרכים ולדרישות בפניהם עומדים הבוגרים.

ללמוד בקצב שלך
בדומה לצמרת בתי הספר בעולם, מתכונת הלימודים בבית הספר היא פרטנית. כל תלמיד מתרגל את כל שלבי המתכון בעצמו ובקצב שלו. הציוד המתקדם שבכיתות הלימוד מאפשר לתלמידים להטמיע ביעילות יתרה את החומר הנלמד ומאפשרת לכל אחד להתפתח בקצב שלו תוך שהוא מבין ויודע כל שלב במתכון.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.