PRO
קורס קונדיטוריה רב תחומי

הפטיסרי הצרפתי במרחק נגיעה

0
מפגשים
0
שעות לימוד

קורס קונדיטוריה רב תחומי

מקצוע הפטיסרי הצרפתי במרחק נגיעה


0
מפגשים
0
שעות לימוד
0
חומרי גלם לפחות
0
מתכוני בסיס ויותר

הקורס המתקדם והמקיף בישראל

תכני הקורס כוללים היכרות מעמיקה עם מכלול הטכניקות וחומרי הגלם בהם תפגשו במסעדות בהן תעבדו ומגוון כלים משלימים לניהול והתפתחות.

קונדיטוריה

מכלול הטכניקות ומיומנויות הקונדיטור. עוגיות, טארטים ובצקים פריכים, בצק רבוך, עוגות בחושות, בצקי עלים, מרנג, פטיפורים ועוד מגוון רחב של טכניקות עבודה לקונדיטוריה המקצועית.

בצקים ומאפים

היכרות עומק עם מגוון רחב של בצקים ומאפי שמרים, בצקים כרוכים, וכרוכים הפוכים, מאפי בוקר ולחמים. כל הדרוש ליצור והקמה של קו מאפים עדכני ואיכותי.

שוקולד

היכרות עם עולם השוקולד והישומים שלו בתחום הקונדיטוריה והשקולטרי. מגוון רחב של ישומים וטכניקות מתקדמות בתחום יצור הפרלינים בשיתוף האקדמיה לשוקולד של צרפת.

תחומים נוספים

קונפיסרי, עולם יצור הממתקים, קינוחים למסעדות, גלידות וקינוחים הם חלק מהתחומים הנוספים שנלמדים בקורס.

תכני הקורס

עוגיות / טארטים / בצקים פריכים / בצק רבוך / עוגות בחושות / בצקי עלים, / מרנג / פטיפורים / מגוון רחב של בצקים ומאפי שמרים / בצקים כרוכים / כרוכים הפוכים / מאפי בוקר ולחמים / פרלינים בטבילה / פרלינים לתבניות / קישוטי שוקולד ואפליקציות נוספות / קונפיסרי / קינוחים למסעדות / גלידות ועוד.

קורס עדכני פורץ דרך

תוכנית לימודים מן המתקדמות בעולם, מקנה לתלמידים את הכלים ליצור ולפתח קו אישי משלהם תוך שהם לומדים את שיטות העבודה והמגמות העכשיוויות בעולם הפטיסרי.

סגל אנשי מקצוע מוערך

 עקרון המצויינות בהכשרה הוא שמנחה את בחירת סגל המרצים והשפים של המגמה לקונדיטוריה. ראש המגמה, ליאור שטייגמן הינו אחד הקונדיטורים המוערכים בישראל.

סטאז' בחו"ל

כל קונדיטור חולם לעבוד בקונדיטוריות המפורסמות של פריז. לראשונה ובזכות הקשרים של בית הספר בצרפת יכולים תלמידי בית להיחשף מקרוב לשיטות העבודה ולסגנון האישי של גדולי היוצרים של תקופתנו.

למידה אישית

מתכונת הלימודים, בדומה לבתי הספר המובילים בעולם מבוססת על מערך הדגמות ועבודה אישית המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות והמצויידות למשעי מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

הבנה טכנולוגית עמוקה

במשך שנים לא הובנו במלואם התהליכים שמתרחשים בקונדיטוריה. בשנים האחרונות העמיקה ההבנה הטכנולוגית ופתחה עולם חדש בפני קונדיטורים רבים. קורס קונדיטוריה שלנו מקנה הבנה מעמיקה ברזי התהליכים הטכנולוגיים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית

שיטת הלימוד היחודית של בית הספר, CTSCI, שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכרות מעמיקה עם הטכנולוגיה והעולם הקולינרי. היא נועדה לאפשר לתלמידים להשתלב ולהוביל את הקונדיטוריה של המחר.

סגל מקצועי יוצא דופן
ראש המגמה, ליאור שטייגמן הינו אחד הקונדיטורים המוערכים והמוכשרים בישראל. לצדו סגל קונדיטורים ואנשי מקצוע מוערכים ומנוסים.

סטאז׳ בחו״ל
בזכות קשרי בית הספר יכולים הסטודנטים לחוות מקצוענות ברמה בינלאומית

למידה אישית
לימודים, מבוססים על עבודה אישית בעמדות חדישות ומאובזרות בסטנדרט חסר תקדים בישראל .

שליטה בטכנולוגיה
קורס זה מקנה הבנה מעמיקה ברזי התהליכים הטכנולוגיים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית
CTSCI, שיטת הלימוד היחודית של בית הספר שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד.

חולמים להיות קונדיטורים?

הצטרפו גם אתם לקורס המתקדם בישראל

חולמים להיות קונדיטורים?

הצטרפו גם אתם לקורס המתקדם בישראל

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

גם אתם חושבים על קריירה בתחום המטבח?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף

גם אתם חושבים על קריירה בקונדיטוריה? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף:

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.