לימודי שף רב תחומיים

לקחת את אהבת המטבח צעד אחד קדימה
21 מפגשים / 168 שעות לימוד

לימודי שף רב תחומיים – הצעד הראשון


0
מפגשים
0
שעות לימוד

קהל יעד: 
אנשים המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוה ביותר.
בסיום הקורס יכולים המשתתפים להמשיך ישירות למסלול Pro.

קהל יעד:  אנשים המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
חובבי בישול המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם לרמה מקצועית. בסיום הקורס יכולים המשתתפים להמשיך ישירות למסלול Pro.

בואו ללמוד לבשל כמו מקצוענים

לימודי שף, ממש כמו לימודים של מקצועות אחרים, כרוכים בהבנה ובשליטה במספר לא קטן של טכניקות, שיטות עבודה וידע.
בישול, טיפול, הכנה והגשה של מגוון חומרי גלם והיכרות עם רפרטואר רחב של מנות. קורס זה נועד להקנות לכם את מיומנויות הבסיס ומהווה צעד ראשון בכניסה לעולם הבישול המקצועי.

היכרות עם חומרי גלם

במהלך הקורס מתוודעים הסטודנטים למגוון רחב של חומרי גלם מסוגים שונים. בין אם מדובר בחומרי גלם מן החי או מן הצומח, מקומיים או מיובאים, מערביים או ממקומות אחרים בעולם, במסגרת הקורס תלמדו להכיר ולעבוד עמם.

טכניקות בישול

לימודי שף בנויים על הבנה עמוקה של שיטות ההכנה והבישול, בקורס זה תלמדו מגוון שיטות בישול והכנה ממטבחים שונים ומגוונים. ידע זה נרכש באמצעות תרגול מנות ספציפיות אך הוא מיושם בקשת רחבה מאד של מנות נוספות.

מיומנויות בסיס

קורס הבישול הרב תחומי תוכנן להעניק לכם מיומנויות בסיסיות של שף מקצועי: חיתוכים, קצבות בשר ודגים, צירים ורטבים, מגוון טכניקות הכנה של ירקות ותוספות ועוד מגוון רחב של טכניקות בסיס מן המטבח הצרפתי וממטבחי העולם.

תוציאו את השף שבכם

בסיס איתן ועדכני

דנון הוא בית ספר לבישול המעודד מצוינות בתחום לימודי המטבח. תוכנית לימודים מן המתקדמות בעולם, מקנה לתלמידים את הכלים לכניסה לעולם המטבח המקצועי דרך היכרות עם מגוון טכניקות בישול ושיטות הכנה של חומרי גלם רבים ומגוונים. זהו צעד ראשון בדרך, תעודת שף ללא תנאי קבלה.

התנסות הדרגתית

קורס זה מהווה את חלקו הראשון של קורס Pro של בית הספר. הוא מאפשר למי מכם שמתלבט אם להיכנס לעולם המטבח המקצועי ללמוד את יסודות המקצוע ברמה הגבוהה ביותר. מסיימי המסלול יכולים להמשיך בסופו למסלול Pro. לימודי שף מעולם לא היו נגישים כל כך.

סגל שפים מנוסה

 עקרון המצויינות בהכשרה הוא שמנחה את בחירת סגל המרצים והשפים של המגמה. השפים והמרצים בראשותו של השף חגי לרנר הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי נסיון הוראה רב שנים יחד הם פועלים להעביר לתלמידים את הידע העצום שברשותם.

למידה אישית

בדומה לבתי הספר המובילים בעולם הלימודים מובססים על מערך הדגמות ועבודה אישית המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה ואידיאליות למחפשים לימודי בישול למתחילים.

הבנת תהליכים ומטבחים

בשנים האחרונות העמיקה ההבנה המדעית של תהליכי הבישול ובמקביל נחשפו שפים רבים למטבחים אתניים מגוונים. מגמות אלה משנות את הבישול המודרני ומחייבות שינוי של שיטות ההכשרה המסורתיות. קורסי הבישול שלנו פותחו במטרה לענות על הצרכים החדשים ולאפשר לבוגרים מנעד רחב להצלחה

זהות קולינרית

שיטת הלימוד הייחודית של בית הספר, CTSCI, שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכרות מעמיקה עם הטכנולוגיה והעולם הקולינרי. היא פותחה על ידי השף מאיר דנון במטרה לאפשר לתלמידים להשתלב ולהוביל את הקונדיטוריה של המחר.

בואו ללמוד לבשל כמו מקצוענים

לימודי שף, ממש כמו לימודים של מקצועות אחרים, כרוכים בהבנה ובשליטה במספר לא קטן של טכניקות, שיטות עבודה וידע.

בישול, טיפול, הכנה והגשה של מגוון חומרי גלם והיכרות עם רפרטואר רחב של מנות. קורס זה נועד להקנות לכם את מיומנויות הבסיס ומהווה צעד ראשון בכניסה לעולם הבישול המקצועי.

מיומנויות בסיס
קורס הבישול הרב תחומי תוכנן להעניק לכם מיומנויות בסיסיות של שף מקצועי: חיתוכים, קצבות בשר ודגים, צירים ורטבים, מגוון טכניקות הכנה של ירקות ותוספות ועוד מגוון רחב של טכניקות בסיס מן המטבח הצרפתי וממטבחי העולם.

טכניקות בישול
לימודי שף בנויים על הבנה עמוקה של שיטות ההכנה והבישול, בקורס זה תלמדו מגוון שיטות בישול והכנה ממטבחים שונים ומגוונים. ידע זה נרכש באמצעות תרגול מנות ספציפיות אך הוא מיושם בקשת רחבה מאד של מנות נוספות.

היכרות עם חומרי גלם
במהלך הקורס מתוודעים הסטודנטים למגוון רחב של חומרי גלם מסוגים שונים. בין אם מדובר בחומרי גלם מן החי או מן הצומח, מקומיים או מיובאים, מערביים או ממקומות אחרים בעולם, במסגרת הקורס תלמדו להכיר ולעבוד עמם.

 

סגל שפים מנוסה
עקרון המצויינות בהכשרה הוא שמנחה את בחירת סגל המרצים והשפים של המגמה. השפים והמרצים בראשותו של השף חגי לרנר הם אנשי מקצוע מנוסים בעלי נסיון הוראה רב שנים יחד הם פועלים להעביר לתלמידים את הידע העצום שברשותם.

התנסות הדרגתית
קורס זה מהווה את חלקו הראשון של קורס Pro של בית הספר. הוא מאפשר למי מכם שמתלבט אם להיכנס לעולם המטבח המקצועי ללמוד את יסודות המקצוע ברמה הגבוהה ביותר. מסיימי המסלול יכולים להמשיך בסופו למסלול Pro. לימודי שף מעולם לא היו נגישים כל כך.

בסיס איתן ועדכני
דנון הוא בית ספר לבישול המעודד מצוינות בתחום לימודי המטבח. תוכנית לימודים מן המתקדמות בעולם, מקנה לתלמידים את הכלים לכניסה לעולם המטבח המקצועי דרך היכרות עם מגוון טכניקות בישול ושיטות הכנה של חומרי גלם רבים ומגוונים. זהו צעד ראשון בדרך, תעודת שף ללא תנאי קבלה.

זהות קולינרית
שיטת הלימוד הייחודית של בית הספר, CTSCI, שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכרות מעמיקה עם הטכנולוגיה והעולם הקולינרי. היא פותחה על ידי השף מאיר דנון במטרה לאפשר לתלמידים להשתלב ולהוביל את הקונדיטוריה של המחר.

הבנת תהליכים ומטבחים
בשנים האחרונות העמיקה ההבנה המדעית של תהליכי הבישול ובמקביל נחשפו שפים רבים למטבחים אתניים מגוונים. מגמות אלה משנות את הבישול המודרני ומחייבות שינוי של שיטות ההכשרה המסורתיות. קורסי הבישול שלנו פותחו במטרה לענות על הצרכים החדשים ולאפשר לבוגרים מנעד רחב להצלחה.

למידה אישית
בדומה לבתי הספר המובילים בעולם הלימודים מובססים על מערך הדגמות ועבודה אישית המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה ואידיאליות למחפשים לימודי בישול למתחילים.

תוציא את השף שבך

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.