קונדיטוריה ללא חלב
כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם.
בהשתלמות ממוקדת בת יומיים שף-קונדיטור אורן חיו ענה על שאלה זו ולימד את המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה עילית חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או בתחליפים.
במהלך הקורס הוא הדגים טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים.
קונדיטוריה ללא חלב – השתלמות ממוקדת
כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם.
בהשתלמות ממוקדת בת יומיים שף-קונדיטור אורן חיו ענה על שאלה זו ולימד את המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה עילית חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או בתחליפים.
במהלך הקורס הוא הדגים טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555