קונדיטוריה ללא חלב – קונדיטוריה פרווה לאנשי מקצוע

קונדיטוריה ללא חלב

כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. בהשתלמות ממוקדת בת יומיים שף-קונדיטור אורן חיו מנסה לענות עליה וללמד את המשתתפים  איך ליצור קונדיטוריה עילית חכמה ויצירתית,  ללא שימוש במוצרי חלב או בתחליפים: במהלך הקורס הוא מדגים טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים. ההשתלמות מיועדת לקונדיטורים ולאנשי מקצוע מתחום הקונדיטוריה, שמעוניינים לקבל השראה וללמוד משהו חדש.

17, 19 בפברואר 2020

להרשמה
קונדיטוריה ללא חלב – השתלמות ממוקדת

כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. בהשתלמות ממוקדת בת יומיים שף-קונדיטור אורן חיו מנסה לענות עליה וללמד את המשתתפים  איך ליצור קונדיטוריה עילית חכמה ויצירתית,  ללא שימוש במוצרי חלב או בתחליפים: במהלך הקורס הוא מדגים טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים. ההשתלמות מיועדת לקונדיטורים ולאנשי מקצוע מתחום הקונדיטוריה, שמעוניינים לקבל השראה וללמוד משהו חדש.

17, 19 בפברואר 2020

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.