חדש בדנון – השתלמויות דו יומיות בקונדיטוריה

חדש בדנון – השתלמויות קצרות בקונדיטוריה

ברוכים הבאים ליחידה ללימודי המשך בקונדיטוריה. כאן תוכלו לגלות טרנדים חדשים בעולם המתוקים, ללמוד טכניקות עדכניות, עבודה עם טקסטורות, אספקטים בעיצוב עוגות וקינוחים, ולהכיר שימושים חדשים בחומרי גלם.
בימים אלו אנו משיקים 4 קורסים בני 2 מפגשים, שעוסקים בתחומים שמעניינים אתכם. הקורסים מיועדים לאנשי מקצוע – קונדיטורים, טבחי ושפים המעוניינים להרחיב את הידע שלהם וללמוד מיומנויות חדשות. להלן רשימת הקורסים הקרובים:

חדש בדנון – השתלמויות קצרות בקונדיטוריה

ברוכים הבאים ליחידה ללימודי המשך בקונדיטוריה. כאן תוכלו לגלות טרנדים חדשים בעולם המתוקים, ללמוד טכניקות עדכניות, עבודה עם טקסטורות, אספקטים בעיצוב עוגות וקינוחים, ולהכיר שימושים חדשים בחומרי גלם.
בימים אלו אנו משיקים 4 קורסים בני 2 מפגשים, שעוסקים בתחומים שמעניינים אתכם. הקורסים מיועדים לאנשי מקצוע – קונדיטורים, טבחי ושפים המעוניינים להרחיב את הידע שלהם וללמוד מיומנויות חדשות. להלן רשימת הקורסים הקרובים:

שמרים למתקדמים א׳
22, 24 ביולי

הקורס יסקור בצורה יסודית את הטכניקות השונות לכריכת בצקי שמרים. בקורס נציג קו מוצרים מסורתיים ומודרנים, היכרות עם קמחים ייעודיים, בצקים בצבעים שונים, וטכניקות מילוי ועיצוב. את הקורס ילמד אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

  שמרים למתקדמים ב׳
23, 25 באוגוסט

הקורס ידגים את היישומים השונים של בצקי בריוש, באמצעות פרשנות מחודשת למתכונים קלאסיים: בוסטוק, טרופזיין, פולונז, פנטונה, קוגלהוף, וגם ווריאציות חדשניות לבאבא או רום. את הקורס יעביר אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

קינוחי ביסטרו
16, 18 בספטמבר

הדור הבא של קינוחי צלחת מעמיד במרכז את הטעם הטבעי של חומרי הגלם. התוצאה: קינוחים פחות מתוקים ופחות עמוסים, שעושים שימוש במיצוי של פירות, ירקות, אגוזים ועשבי תיבול. את הקורס יעביר אורן חיו, השף-קונדיטור של מלון ״ממילא״ בירושלים ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

קונדיטוריה ללא חלב
29, 31 ליולי

כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? אורן חיו, השף-קונדיטור של מלון ״ממילא״ בירושלים ומרצה בכיר בדנון, מדגים טכניקות מתחום המטבח העילי, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים.

להרשמה

שמרים למתקדמים א׳
22, 24 ביולי

הקורס יסקור בצורה יסודית את הטכניקות השונות לכריכת בצקי שמרים. בקורס נציג קו מוצרים מסורתיים ומודרנים, היכרות עם קמחים ייעודיים, בצקים בצבעים שונים, וטכניקות מילוי ועיצוב. את הקורס ילמד אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

  שמרים למתקדמים ב׳
23, 25 באוגוסט

הקורס ידגים את היישומים השונים של בצקי בריוש, באמצעות פרשנות מחודשת למתכונים קלאסיים: בוסטוק, טרופזיין, פולונז, פנטונה, קוגלהוף, וגם ווריאציות חדשניות לבאבא או רום. את הקורס יעביר אלכס ברמן, אלוף ישראל באפייה ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

קינוחי ביסטרו
16, 18 בספטמבר

הדור הבא של קינוחי צלחת מעמיד במרכז את הטעם הטבעי של חומרי הגלם. התוצאה: קינוחים פחות מתוקים ופחות עמוסים, שעושים שימוש במיצוי של פירות, ירקות, אגוזים ועשבי תיבול. את הקורס יעביר אורן חיו, השף-קונדיטור של מלון ״ממילא״ בירושלים ומרצה בכיר בדנון.

להרשמה

קונדיטוריה ללא חלב
29, 31 ליולי

כיצד יוצרים קינוחי פרווה בלי להתפשר על האיכות והטעם? אורן חיו, השף-קונדיטור של מלון ״ממילא״ בירושלים ומרצה בכיר בדנון, מדגים טכניקות מתחום המטבח העילי, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, עבודה עם טקסטורות והכנה של טארטים, עוגות בוטיק וקינוחי צלחת מקוריים.

להרשמה