השתלמות מקצועית של אוליבייה מנייה באפיית לחמים ומאפי בוקר

עולם האפייה של אוליביה מנייה

כיתת אומן במאפי בוקר 8-10 בדצמבר 2019 | כיתת אומן בלחמים איזוריים 11-12 בדצמבר 2019

אוליבייה מנייה נחשב לאחד האופים המרתקים בצרפת ולפורץ דרך בתחום הבולנז׳רי. הוא גדל בדרום צרפת והתחנך במאפייה המשפחתית, עד שפנה ללימודים גבוהים בתחום הקונדיטוריה והבולנז׳רי. לאחר מספר שנים שבהן כיהן כמורה בבתי הספר המובילים לאפייה בצרפת, חזר לעסק המשפחתי, שם שיכלל את האומנות שלו ופיתח ליין של לחמים אורגניים ומאפי בוקר מקוריים. ב-2015 מנייה קיבל את תואר MOF היוקרתי מממשלת צרפת, והיום יש בבעלותו שתי מאפיות בוטיק בפריז. הוא יגיע לדנון בדצמבר לשתי סדנאות אומן: הראשונה תתמקד במאפי בוקר ותציג את ליין המאפים האישיים של מנייה (3 ימים). סדנת האומן השנייה תוקדש ללחמים איזוריים (יומיים).

להרשמה



עולם האפייה של אוליביה מנייה

כיתת אומן במאפי בוקר 8-10 בדצמבר 2019 | כיתת אומן בלחמים איזוריים 11-12 בדצמבר 2019

אוליבייה מנייה נחשב לאחד האופים המרתקים בצרפת ולפורץ דרך בתחום הבולנז׳רי. הוא גדל בדרום צרפת והתחנך במאפייה המשפחתית, עד שפנה ללימודים גבוהים בתחום הקונדיטוריה והבולנז׳רי. לאחר מספר שנים שבהן כיהן כמורה בבתי הספר המובילים לאפייה בצרפת, חזר לעסק המשפחתי, שם שיכלל את האומנות שלו ופיתח ליין של לחמים אורגניים ומאפי בוקר מקוריים. ב-2015 מנייה קיבל את תואר MOF היוקרתי מממשלת צרפת, והיום יש בבעלותו שתי מאפיות בוטיק בפריז. הוא יגיע לדנון בדצמבר לשתי סדנאות אומן: הראשונה תתמקד במאפי בוקר ותציג את ליין המאפים האישיים של מנייה (3 ימים). סדנת האומן השנייה תוקדש ללחמים איזוריים (יומיים).

להרשמה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.