קורס בישול תאילנדי, קורס בישול

שישי בדנון – המטבחים של אסיה

שישי בדנון – המטבחים של אסיה

סדרת קורסי עומק שמטרתה להנגיש את המטבח האסיאתי לטבחים ולבשלנים חובבים

בית הספר משיק סדרת קורסים חדשה בני חמישה מפגשים כל אחד בימי שישי. במרכז הסדרה המטבחים של אסיה  – סין, תאילנד וויאטנם, ויפן.
כל קורס עוסק במטבח אחר וסוקר את התרבות, הטכניקות, וחומרי הגלם האופייניים לכל מטבח דרך קשת של מנות אופייניות פחות מוכרות.
הקורסים מועברים בקמפוס המתקדם של בית הספר בנמל תל אביב. הם מתקיימים בפורמט לימודים פרטני ובעמדות עבודה אישיות.
5 מפגשים / ימי שישי 08:30-14:30

קהל יעד: הקורסים במסלול זה מיועדים לטבחים המעוניינים להשתלם במטבחי אסיה ולחובבי בישול. הקורסים בסדרה זו אינם כשרים.

שיטות עבודה מסורתיות, היכרות עם מגוון חומרי הגלם שמגיעים לישראל ועל אופן השימוש בהם. הבנת התחליפים והתאמות המתכון לחומרי הגלם המקומיים.


לעיון בתכנית הקורסים

היכרות עם מגוון מנות אופייניות ופחות מוכרות, קשת טעמים אותנטית, היכרות עם סגנון האכילה והתאמות לסגנון המקומי.

שישי בדנון – המטבחים של אסיה

סדרת קורסי עומק לטבחים ולבשלנים חובבים

בית הספר משיק סדרת קורסים חדשה בימי שישי בנושא המטבחים של אסיה  – סין, תאילנד וויאטנם, ויפן.

מספר מפגשים: 5 / ימי שישי 08:30-14:30

כל קורס עוסק במטבח אחר וסוקר את התרבות, הטכניקות, וחומרי הגלם האופייניים לכל מטבח דרך קשת של מנות אופייניות פחות מוכרות.

הקורסים מועברים בקמפוס המתקדם של בית הספר בנמל תל אביב. הם מתקיימים בפורמט לימודים פרטני ובעמדות עבודה אישיות.

קהל יעד: הקורסים במסלול זה מיועדים לטבחים המעוניינים להשתלם במטבחי אסיה ולחובבי בישול. הקורסים בסדרה זו אינם כשרים.

שיטות עבודה מסורתיות, היכרות עם מגוון חומרי הגלם שמגיעים לישראל ועל אופן השימוש בהם. הבנת התחליפים והתאמות המתכון לחומרי הגלם המקומיים.

היכרות עם מגוון מנות אופייניות ופחות מוכרות, קשת טעמים אותנטית, היכרות עם סגנון האכילה והתאמות לסגנון המקומי.


לעיון בתכנית הקורסים
 

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

רוצים לשמוע פרטים נוספים? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
 

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.