שישי בדנון, שישי איטלקי

שישי בדנון -סדרת קורסים מעשיים בימי שישי

שישי בדנון

סדרת קורסי עומק לטבחים ולבשלנים חובבים בימי שישי

בית הספר משיק סדרת קורסים חדשה בני חמישה מפגשים כל אחד בימי שישי.
כל קורס עוסק במטבח אתני אחר וסוקר את התרבות, הטכניקות, וחומרי הגלם האופייניים לו דרך קשת של מנות אופייניות ופחות מוכרות.
הקורסים מועברים בקמפוס המתקדם של בית הספר בנמל תל אביב. הם מתקיימים בפורמט לימודים פרטני ובעמדות עבודה אישיות.
5 מפגשים / ימי שישי 08:30-14:30

להורדת תכנית הקורסים

היכרות עם מגוון מנות אופייניות ופחות מוכרות, קשת טעמים אותנטית, היכרות עם סגנון האכילה והתאמות לסגנון המקומי.

קהל יעד: הקורסים במסלול זה מיועדים לטבחים המעוניינים להשתלם במטבחי אסיה ולחובבי בישול. הקורסים בסדרה זו אינם כשרים.

שיטות עבודה מסורתיות, היכרות עם מגוון חומרי הגלם שמגיעים לישראל ועל אופן השימוש בהם. הבנת התחליפים והתאמות המתכון לחומרי הגלם המקומיים.

שישי בדנון

סדרת קורסי עומק לטבחים ולבשלנים חובבים

מספר מפגשים: 5 / ימי שישי 08:30-14:30

דנון משיק סדרת קורסים מעשיים בימי שישי. כל קורס עוסק במטבח אתני אחר וסוקר את התרבות, הטכניקות, וחומרי הגלם האופייניים לו דרך קשת של מנות אופייניות ופחות מוכרות.

הקורסים מועברים בקמפוס המתקדם של בית הספר בנמל תל אביב בפורמט לימודים פרטני ובעמדות עבודה אישיות.

לעיון בתכנית הקורסים

קהל יעד: הקורסים במסלול זה מיועדים לטבחים המעוניינים להשתלם במטבחי אסיה ולחובבי בישול. הקורסים בסדרה זו אינם כשרים.

שיטות עבודה מסורתיות, היכרות עם מגוון חומרי הגלם שמגיעים לישראל ועל אופן השימוש בהם. הבנת התחליפים והתאמות המתכון לחומרי הגלם המקומיים.

היכרות עם מגוון מנות אופייניות ופחות מוכרות, קשת טעמים אותנטית, היכרות עם סגנון האכילה והתאמות לסגנון המקומי.


אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *






רוצים לשמוע פרטים נוספים?
השאירו פרטים 
ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.

מעוניינים במידע נוסף?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם:

אני רוצה ללמוד: *

למה אני רוצה ללמוד? *

השם שלי *

המייל שלי *

הנייד שלי *