קורס קונדיטוריה רב תחומי

להיכנס בהדרגה לאחד המקצועות היפים בעולם – כל אחד יכול
24 מפגשים / 192 שעות לימוד


קהל יעד:
המחפשים לבחון אפיקי קרייירה בתחום הקונדיטוריה.
חובבי קונדיטוריה המעוניינים להתמקצע.
בסיום הקורס ניתן להמשיך ישירות למסלול Pro.

קורס קונדיטוריה רב תחומי

להיכנס בהדרגה לאחד המקצועות היפים בעולם – כל אחד יכול


0
מפגשים
0
שעות לימוד

קהל יעד:
המחפשים לבחון אפיקי קרייירה בתחום הקונדיטוריה.
חובבי קונדיטוריה המעוניינים להתמקצע.
בסיום הקורס ניתן להמשיך ישירות למסלול Pro.

בית ספר לקונדיטוריה – עכשיו גם אתם יכולים

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי מיועד לאלה מכם שמעוניינים לבחון אפשרות של כניסה לתחום הקונדיטוריה המקצועית אך אינם בטוחים אם זה מתאים להם או לאלו מכם שמעוניינים להשקיע בתחביב רציני.
בתור בית ספר לקונדיטוריה מוביל, היה חשוב לנו להציע מסלול מקצועי רב תחומי מקוצר כנהוג בבתי הספר המובילים בעולם.

התנסות הדרגתית

לימודי קונדיטוריה מקצועיים דורשים מחויבות, הן מבחינת זמן והן מבחינות נוספות. הרבה מגיעים לבית הספר עם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום אך אינם בטוחים אם הם רוצים או מתאימים לעסוק בזה. עבור אותם אנשים השיק בית הספר את המסלול הרב תחומי, הוא מאפשר להתנסות בלימודים מבלי להתחייב למסלולים מקיפים יותר, המעוניינים יכולים להמשיך בסופו ליתר מסלולי הלימוד של המגמה.

אפיית לחמים מורחבת

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי, כולל פרק מורחב בנושא אפיית לחמים: לחמים לבנים, לחמי מחמצת, באגטים ולחמים כפריים הם רק חלק ממיומנויות האפייה שנלמדות בקורס. גם לתחום לימודי שוקולד מוקדש פרק מרכזי בקורס כחומר גלם מרכזי בהכנת פרלינים ובמגוון רחב של טכניקות קישוט ומתכונים.

קונדיטוריה מקצועית

הקונדיטוריה המקצועית מורכבת ממספר תחומים, מטרת קורס זה היא להעניק בסיס איתן במגוון רחב מתחומים אלה: בצקים פריכים, טארטים, בצק רבוך, בצק עלים, פטיסרי צרפתי קלאסי, שוקולד ופרלינים, עוגיות מורכבות ועוד מגוון רחב של מנות מן הפטיסרי הקלסי והמודרני. זהו קורס מתקדם ועדכני הכולל את כל הידע הדרוש כדי להיכנס למקצוע היפה הזה.

ללמוד מהקונדיטורים המובילים
סגל המגמה לקונדיטוריה מורכב מקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון מקצועי עשיר בארץ ובחו"ל ושנים של ניסיון הדרכתי. בראש סגל המגמה לקונדיטוריה עומד הקונדיטור ליאור שטייגמן שנחשב לאחר הקונדיטורים המוכשרים בישראל.

 לאפות כמו מקצוענים
הקונדיטוריה אינה מפסיקה להתפתח, קונדיטורים ברחבי העולם מותחים מדי יום את גבולות העשייה המקצועית ומציגים עוגות מרהיבות ומדויקות יותר ויותר. ההתפתחות הזו נשענת על ידע וטכניקה שמתעדכנים כל העת. מטרת קורס זה לצייד אתכם בידע זה ולאפשר לכם להגיע לתוצאות ממש כמו הקונדיטורים המובילים בעולם.

קורס עדכני ומקיף
דנון הוא בית ספר לקונדיטוריה מהמובילים בארץ, תכניות הלימודים במגמה לקונדיטוריה מציבות רף חדש ללימודי הקונדיטוריה בישראל. תכניות הלימוד בקורס הרב תחומי כוללות טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות, היכרות מעמיקה עם תהליכים, חומרי גלם ומנות מן הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

 להבין את הקונדיטוריה
הבנת התהליכים הטכנולוגיים שמתרחשים בקונדיטוריה מהווה חלק חשוב ומרכזי בקורס זה. מדוע תופח בצק העלים? מה הופך את הבצק הפריך לפריך ומדוע מסמיך קרם פטיסייר? כאשר מבינים את המנגנונים הפיזיקליים והכימיים המפתח ליצירה והתפתחות בידיים שלכם.

בין בתי הספר הטובים בעולם
קמפוס בית הספר בנמל תל אביב תוכנן ונבנה בסטנדרטים בינלאומיים מתקדמים. הם הופכים את דנון למרכז הכשרה ברמה בינלאומית. בית הספר נבחר בשנת 2017  לרשימת בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. אנו גאים בהערכה לה זוכה בית הספר ופועלים כל העת לשיפור וקידום רמת ההכשרה.

 למידה אישית
קונדיטוריה הוא מקצוע ידני, אנו רואים חשיבות רבה בתרגול אישי ופרטני של החומר הנלמד. מתכונת לימודים זו מאפשרת לסטודנטים להבין עד הסוף את הרצף התהליכי ואת שלבי המתכון השונים ותורמת לתהליך למידה יעיל ואיכותי. הודות לציוד המתקדם בכיתות הלימוד יכולים התלמידים להגיע לתוצאות ברמה הגבוהה ביותר.

 

קחו את הכישרון שלכם לשלב הבא

קורס עדכני ומקיף

דנון הוא בית ספר לקונדיטוריה מהמובילים בארץ, תכניות הלימודים במגמה לקונדיטוריה מציבות רף חדש ללימודי הקונדיטוריה בישראל. תכניות הלימוד בקורס הרב תחומי כוללות טכניקות ושיטות עבודה מתקדמות, היכרות מעמיקה עם תהליכים, חומרי גלם ומנות מן הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

לאפות כמו מקצוענים

הקונדיטוריה אינה מפסיקה להתפתח, קונדיטורים ברחבי העולם מותחים מדי יום את גבולות העשייה המקצועית ומציגים עוגות מרהיבות ומדויקות יותר ויותר. ההתפתחות הזו נשענת על ידע וטכניקה שמתעדכנים כל העת. מטרת קורס זה לצייד אתכם בידע זה ולאפשר לכם להגיע לתוצאות ממש כמו הקונדיטורים המובילים בעולם.

ללמוד מהקונדיטורים המובילים

סגל המגמה לקונדיטוריה מורכב מקונדיטורים מובילים בעלי ניסיון מקצועי עשיר בארץ ובחו"ל ושנים של ניסיון הדרכתי. בראש סגל המגמה לקונדיטוריה עומד הקונדיטור ליאור שטייגמן שנחשב לאחר הקונדיטורים המוכשרים בישראל.

למידה אישית

קונדיטוריה הוא מקצוע ידני, אנו רואים חשיבות רבה בתרגול אישי ופרטני של החומר הנלמד. מתכונת לימודים זו מאפשרת לסטודנטים להבין עד הסוף את הרצף התהליכי ואת שלבי המתכון השונים ותורמת לתהליך למידה יעיל ואיכותי. הודות לציוד המתקדם בכיתות הלימוד יכולים התלמידים להגיע לתוצאות ברמה הגבוהה ביותר.

בין הטובים בעולם

קמפוס בית הספר בנמל תל אביב תוכנן ונבנה בסטנדרטים בינלאומיים מתקדמים. הם הופכים את דנון למרכז הכשרה ברמה בינלאומית. בית הספר נבחר בשנת 2017  לרשימת בתי הספר לקונדיטוריה הטובים בעולם. אנו גאים בהערכה לה זוכה בית הספר ופועלים כל העת לשיפור וקידום רמת ההכשרה.

להבין את הקונדיטוריה

הבנת התהליכים הטכנולוגיים שמתרחשים בקונדיטוריה מהווה חלק חשוב ומרכזי בקורס זה. מדוע תופח בצק העלים? מה הופך את הבצק הפריך לפריך ומדוע מסמיך קרם פטיסייר? כאשר מבינים את המנגנונים הפיזיקליים והכימיים המפתח ליצירה והתפתחות בידיים שלכם.

בית ספר לקונדיטוריה – עכשיו גם אתם יכולים

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי מיועד לאלה מכם שמעוניינים לבחון אפשרות של כניסה לתחום הקונדיטוריה המקצועית אך אינם בטוחים אם זה מתאים להם או לאלו מכם שמעוניינים להשקיע בתחביב רציני.

בתור בית ספר לקונדיטוריה מוביל, היה חשוב לנו להציע מסלול מקצועי רב תחומי מקוצר כנהוג בבתי הספר המובילים בעולם.

קונדיטוריה מקצועית
קורס הקונדיטוריה הרב תחומי, כולל פרק מורחב בנושא אפיית לחמים: לחמים לבנים, לחמי מחמצת, באגטים ולחמים כפריים הם רק חלק ממיומנויות האפייה שנלמדות בקורס. גם לתחום לימודי שוקולד מוקדש פרק מרכזי בקורס כחומר גלם מרכזי בהכנת פרלינים ובמגוון רחב של טכניקות קישוט ומתכונים.

 אפיית לחמים מורחבת
לימודי קונדיטוריה מקצועיים דורשים מחויבות, הן מבחינת זמן והן מבחינות נוספות. הרבה מגיעים לבית הספר עם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום אך אינם בטוחים אם הם רוצים או מתאימים לעסוק בזה. עבור אותם אנשים השיק בית הספר את המסלול הרב תחומי, הוא מאפשר להתנסות בלימודים מבלי להתחייב למסלולים מקיפים יותר, המעוניינים יכולים להמשיך בסופו ליתר מסלולי הלימוד של המגמה.

התנסות הדרגתית
לימודי קונדיטוריה מקצועיים דורשים מחויבות, הן מבחינת זמן והן מבחינות נוספות. הרבה מגיעים לבית הספר עם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום אך אינם בטוחים אם הם רוצים או מתאימים לעסוק בזה. עבור אותם אנשים השיק בית הספר את המסלול הרב תחומי, הוא מאפשר להתנסות בלימודים מבלי להתחייב למסלולים מקיפים יותר, המעוניינים יכולים להמשיך בסופו ליתר מסלולי הלימוד של המגמה.

 

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.