יסודות הקונדיטוריה המקצועית

להיכנס בהדרגה לאחד המקצועות היפים בעולם

0
מפגשים
0
שעות לימוד

יסודות הקונדיטוריה המקצועית

להיכנס בהדרגה לאחד המקצועות היפים בעולם


0
מפגשים
0
שעות לימוד

קהל יעד:
המחפשים לבחון אפיקי קרייירה בתחום הקונדיטוריה.
חובבי קונדיטוריה המעוניינים להתמקצע.
בסיום הקורס ניתן להמשיך ישירות למסלול Pro.

קהל יעד:
המחפשים לבחון אפיקי קרייירה בתחום הקונדיטוריה.
חובבי קונדיטוריה המעוניינים להתמקצע.
בסיום הקורס ניתן להמשיך ישירות למסלול Pro.

קורס יסודות הקונדיטוריה מיועד לאלה מכם שמעוניינים לבחון אפשרות של כניסה לתחום הקונדיטוריה המקצועית אך אינם בטוחים אם זה מתאים להם או לאלו מכם שמעוניינים להשקיע בתחביב רציני
קונדיטוריה

לעבוד כמו מקצוענים – מכלול הטכניקות ומיומנויות הקונדיטור. עוגיות, טארטים ובצקים פריכים, בצק רבוך, עוגות בחושות, בצקי עלים, מרנג ועוד מגוון רחב של טכניקות עבודה לקונדיטוריה המקצועית.

שוקולד

היכרות עם עולם השוקולד והישומים שלו בתחום הקונדיטוריה והשקולטרי. מגוון רחב של ישומים וטכניקות מתקדמות בתחום יצור הפרלינים בשיתוף האקדמיה לשוקולד של צרפת.

אפיית לחמים

היכרות מעמיקה עם עולם הלחם, לחמים לבנים, לחמי מחמצת, באגטים ולחמים כפריים הם רק חלק ממיומנויות האפייה שנלמדות בקורס.

תכני הקורס

עוגיות / טארטים / בצקים פריכים / בצק רבוך / עוגות בחושות / בצקי עלים / מרנג / שוקולד / אפייה ולחם ועוד מגוון רחב של טכניקות עבודה לקונדיטוריה המקצועית.

בסיס איתן ועדכני

תוכנית לימודים מן המתקדמות בעולם, מקנה לתלמידים את הכלים ליצור ולפתח קו אישי משלהם תוך שהם לומדים את שיטות העבודה והמגמות העכשיוויות בעולם הפטיסרי – בית ספר לקונדיטוריה פורץ דרך.

התנסות הדרגתית

קורס זה מהווה את חלקו הראשון של קורס Pro של בית הספר. הוא מאפשר למי מכם שמתלבט אם להיכנס לעולם הקונדיטוריה המקצועית ללמוד את יסודות הקונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר. מסיימי המסלול יכולים להמשיך בסופו למסלול Pro

סגל קונדיטורים יוצא דופן

 עקרון המצויינות בהכשרה הוא שמנחה את בחירת סגל המרצים והשפים של המגמה לקונדיטוריה. ראש המגמה, ליאור שטייגמן הינו אחד הקונדיטורים המוערכים בישראל.

למידה אישית

בדומה לבתי הספר המובילים בעולם הלימודים מובססים על מערך הדגמות ועבודה אישית המאפשר למשתתפים להכיר ולהטמיע טכניקות רבות ביעילות וביסודיות. עמדות העבודה האישיות מציבות סטנדרט חדש בישראל ומשכללות את תהליך הלמידה.

הבנה טכנולוגית עמוקה

במשך שנים לא הובנו במלואם התהליכים שמתרחשים בקונדיטוריה. בשנים האחרונות העמיקה ההבנה הטכנולוגית ופתחה עולם חדש בפני קונדיטורים רבים. קורס קונדיטוריה שלנו מקנה הבנה מעמיקה ברזי התהליכים הטכנולויים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית

שיטת הלימוד היחודית של בית הספר, CTSCI, שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכרות מעמיקה עם הטכנולוגיה והעולם הקולינרי. היא נועדה לאפשר לתלמידים להשתלב ולהוביל את הקונדיטוריה של המחר.

התנסות הדרגתית
מסיימי המסלול יכולים להמשיך ישירות למסלול Pro

 סגל קונדיטורים יוצא דופן
בראש המגמה הקונדיטור ליאור שטייגמן, אחד הקונדיטורים המוערכים והמוכשרים בישראל.

קמפוס מתקדם
כיתות הלימוד מצוידות בסטנדרט חסר תקדים ומאפשרות לתלמידים תנאי לימוד כמו בטובי בתי הספר בעולם.

טכנולוגית מזון
הבנה מעמיקה ברזי התהליכים הטכנולוגים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות אישית
שיטת הלימוד של בית הספר, CTSCI, שמה דגש מיוחד על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד.

קחו את הכישרון שלכם לשלב הבא

קחו את הכישרון
שלכם לשלב הבא

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

גם אתם חושבים על קריירה בתחום המטבח?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף

גם אתם חושבים על קריירה בתחום המטבח? השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף:

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.