קורס קונדיטוריה מורחב

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.

58
מפגשים
714
שעות לימוד

קורס קונדיטוריה מורחב

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.


58
מפגשים
714
שעות לימוד

קורס קונדיטוריה מתקדם ויחיד מסוגו המלמד איך ליצור ולפתח מתכונים וזהות מקצועית אישית

אנחנו חיים במציאות מרתקת מבחינה קולינרית, מלאה בהתפתחויות ושינויים. הכשרונות של המחר זקוקים יותר מתמיד להכשרה מקצועית מתאימה ולארגז כלים רחב ככל הניתן שיאפשר להם למצוא, לפתח ולזקק זהות קולינרית עצמאית. הזהות הקולינרית היא הנכס החשוב ביותר של כל איש מקצוע, היא חותם האישי משלו שמאפיין את עבודתו.

שיטת CTSCI מבוססת על היכרות עם שיטות עבודה מסורתיות וחדשות, הבנה טכנולוגית של תהליכים וראיה קולינרית רחבה. היא מקנה בסיס ליצור ולפתח מתכונים חדשים, מרקמים שונים, להתאים את המתכונים הקלאסיים והמוכרים ולהציג קו אישי מאופיין.

קורס קונדיטוריה מתקדם ויחיד מסוגו המלמד איך ליצור ולפתח מתכונים וזהות מקצועית אישית

אנחנו חיים במציאות מרתקת מבחינה קולינרית, מלאה בהתפתחויות ושינויים. הכשרונות של המחר זקוקים יותר מתמיד להכשרה מקצועית מתאימה ולארגז כלים רחב ככל הניתן שיאפשר להם למצוא, לפתח ולזקק זהות קולינרית עצמאית. הזהות הקולינרית היא הנכס החשוב ביותר של כל איש מקצוע, היא חותם האישי משלו שמאפיין את עבודתו.

שיטת CTSCI מבוססת על היכרות עם שיטות עבודה מסורתיות וחדשות, הבנה טכנולוגית של תהליכים וראיה קולינרית רחבה. היא מקנה בסיס ליצור ולפתח מתכונים חדשים, מרקמים שונים, להתאים את המתכונים הקלאסיים והמוכרים ולהציג קו אישי מאופיין.

הקונדיטורים של היום נדרשים לגמישות טכנית ומחשבתית מסוג חדש. הם זקוקים ליכולת ליצור עולם של טעם וחוויה שונה מדי יום. על צורך זה בא קורס זה לענות. קורס Pastry Masters, מעניק כלים ליצירה ולפיתוח של קו מוצרים בזהות אישית. הקורס חושף את המשתתפים לחידושים מעולם הקונדיטוריה ומלמד כיצד ניתן להתאימם לעולמו האישי של כל קונדיטור.

מגוון תכנים עיוניים משלימים ומתקדמים בתחומי הקונדיטוריה - סל כלים רחב להתפתחות מקצועית.

הנדסת מתכונים

טכניקות חשבוניות מתקדמות בהבנת המבנה הכימי של מתכונים המאפשרות ליצור ולהתאים מתכונים לסוגי חומרי גלם שונים.

תכנון קריירה

מגוון תכנים בתחום תכנון קריירה והתפתחות אישית, מבוא לניהול עסקי מזון קטנים ומיקרו יזמות.

מאקרו קונדיטוריה

היכרות עם עולמם היצירתי של הקונדיטורים המובילים, מקורות ההשראה והמגמות האחרונות בעולם הקונדיטוריה והעשייה המקצועית.

טכנולוגיה יישומית

הבנת התהליכים אינה עניין עיוני בלבד, הקורס מקנה יכולות ניתוח והשוואה של מוצרים ותהליכים ומאפשר להבין לעומק את המשמעויות של כל חומר גלם או תהליך.

מובילים את הקונדיטוריה של המחר 

כל התכנים של קורס הקונדיטוריה המקצועי של דנון ועוד:


טכנולוגיה יישומית / הנדסת מתכונים / תכנון קריירה וחיים מקצועיים / פיתוח מתכונים / מאקרו קונדיטוריה - סל כלים מלא.


מובילים את הקונדיטוריה של המחר 

פיתוח מתכונים

תוכנית לימודים מתקדמת וחלוצה מסוגה שמטרתה להקנות את היכולת לפתח מתכונים ולהעניק את הכלים ליצירה ללא גבולות.

טרנדים ומגמות מן העולם

הקורס חושף את המשתתפים למכלול רחב של טרנדים ומגמות מן העולם ולעולמם היצירתי של גדולי הקונדיטורים של זמננו.

כלים להצלחה

צרכי הענף מתפתחים כל העת, הקורס נועד לצייד את הקונדיטורים של היום במכלול טכניקות וכלים ליצירה ופיתוח של הקונדיטוריה של המחר.

חניכה וליווי אישי

שיטת הלימוד מבוססת על הרצאות והדגמות לצד עבודה אישית על פיתוח ויצירה כבר משלבי הלימוד הראשונים.

הבנה טכנולוגית עמוקה

Pastry Masters מקנה הבנה ועקרונות ליישום של טכנולוגית מזון בתהליכי העבודה היום יומיים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית

CTSCI, היא שיטת לימוד ששמה דגש על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכולת לפתח קו אישי.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים